Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Използва ли се локална анестезия по време на епизиотомия и какво е мнението за това?
Какви са мненията относно пазаруването за бебето?
Кога започват да се измерват тоновете по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Използва ли се локална анестезия по време на епизиотомия и какво е мнението за това?
По време на епизиотомия обикновено не се прилага локална анестезия по време на разреза, тъй като мястото е обезчувствено от натиска на главичката. След раждането на бебето и отстраняването на плацентата обаче се прилага локална анестезия за зашиване. Мнението за употребата на местна упойка при епизиотомия е, че обикновено не се прилага по време на разреза, тъй като мястото вече е обезчувствено от натиска на главичката. След раждането на бебето и излизането на плацентата обаче се прилага местна упойка за шиене.
-
Какви са мненията относно пазаруването за бебето?
-
Кога започват да се измерват тоновете по време на бременност?
-
Какви са стъпките в процеса на раждане в болницата?
-
Какво представлява недоносено бебе при раждане?

И аз като Vanyivan , ще карам на интуиция и наблюдения.
-сега пих чаша мляко и ще си ударя един душ-дано ми светне.може и да е нормално,но досега не съм се чувствала така.полинита за надутите крака кажи на доктора-задържаш вода и не е хубаво.браво че хриспи е ок.аз също мисля да давам вода на бебето,но незнам каква-чух че е хуваво да е преварена с малко захар
В Пловдив в Пинокио има и един ретромодел, направо е уникален (не че бих си возила в такова чудо бебето).
По времето, когато Тео беше бебе, избухна и скандалът с "розовия" Девин, какво в действителност съдържа и има ли такова животно Българска педиатрична асоциация 
. И аз не обичам никой да не пипа нищо, ама тоя път ми дотежа с преместването и с корема, пък и взех да се шашкам, че ще взема да родя, пък ние до никъде, и си казах що пък аз да съм толкова хард, като ми предлагат помощ-ще приемам. Лошото е, че печката е наследство с апартамента (то това беше хубаво де
), ползвана е примерно 2-3 години и не мога да видя точния модел. В магазина пък вече не виждам Аристон, има Хотпоинт-Аристон и са доста различни. И чичко google нищо не каза, щото изкарва хиляди резултати, но разбира се иска модел. Абе, добре се издокарах.
Затова за голямото чистене мисля да разчитам на фирма, наместо на двете майки