Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Какво е тажин?
Какво означава името „Загора“ на арабски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Филмът Jodhaa Akbar е исторически епос, който разказва за любовта между император Акбар и принцеса Jodha Bai от кралското семейство на Amer. Въпреки различния им произход и вяра, те споделят дълбока връзка, която се противопоставя на обществените норми на 16-ти век. Филмът е известен със своите грандиозни костюми, визуални ефекти и изобилие от злато, което го отличава от типичните боливудски продукции.
-
Какво е тажин?
-
Какво означава името „Загора“ на арабски?
-
Защо българите са толкова нерелигиозни?
-
Какви са мненията за алжирската музика и алжирския език?

И аз бях оставила Сара при моята,за ида по магазините.Обаче на беката и се доспало и няма начин да заспи ако не и дам да суче млекце.И Сара като започнала да се дере,Свекито я носила из цялата къща-тя не спира!Извела я на улицата,хората я гледали,опитвали се да я успокоят бебката-нищо
След о-о 2 часа рев,малката заспала от умора,а свеки-след нея-също от умора
Хем би беше смешно,хем неудобно,че жената е болна,има операция и коляното я боли 
Ако банана е замразен,става айс-смути-много добре разхлажда в жегата.
отгоре на лазанията кашкавалче ли слагаш
И други ми казаха,че съм свалила,но за мен разлика няма
Хубавото е,че наблягам на плод и зеленчук,а скоро ще започна пак да тренирам,и за сърцето е добре.Пак започнах коремните преси,че стомашие не понасям да имам..А ти какво си тренирала-усетих аз,че си спорти мама,но пък много нежна си в лице,а спортистките са с малко по-груби личица мисля 

Направо ви се възхищавам на вас мами с по три деца,как смогвате?
Дано един ден Аллах ни дари с момиченце,тебе Магда и мене 

Иначе е голям спец и ми приготвя лятото,за разхлаждане са супер.
,
тя кой размер е ?