Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Какво е тажин?
Какво означава името „Загора“ на арабски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Филмът Jodhaa Akbar е исторически епос, който разказва за любовта между император Акбар и принцеса Jodha Bai от кралското семейство на Amer. Въпреки различния им произход и вяра, те споделят дълбока връзка, която се противопоставя на обществените норми на 16-ти век. Филмът е известен със своите грандиозни костюми, визуални ефекти и изобилие от злато, което го отличава от типичните боливудски продукции.
-
Какво е тажин?
-
Какво означава името „Загора“ на арабски?
-
Защо българите са толкова нерелигиозни?
-
Какви са мненията за алжирската музика и алжирския език?
в работата бях на 2места и 3 компютъра едновременно. Прибирам се, намерихме време и да се скараме и да напазаруваме в МЕТРО(за първи път отивам там) и да хапнем в Макдоналдс и има време до 12-1часа още неща да се случат 
нали са много изискани, та какво да прави сред простолюдието...Край няма тази тяхната надменност и високомерие!
Не се отчайвай
Не ни е писано явно.Днес техните пак се прознесоха 'НЕ"! Госта се прибрал, разказал как Ахмед харчи многооо пари и техните звънят да му вдигат скандали, защо гяурката им харчи паричките. Ама хич не се замислят от къде ли ги има тия пари след като от 4-5 месеца и стотинка не са му дали, хич не им минава през алъла , че паричките идват от заплатата на тая гаурка + това дето й дава майка й
И ако се бил оженел за мен, нямало да се върне в Сирия, щяла съм да го откъсна от тях. Ми след всиките им изпълнения много ясно, че няма да искам да стъпя там! Като се сетя докато бях малка и невинна как се радвах, когато ми разказваше за родината си и с нетърпение чакахме да отидем там и да ни напарвят сватба 
лека нощ...болна съм много и само влизам да ви 4ета ...да не пропусна някоя клюка
Аз пак по късните доби да разпиша в темата.
Често си задавам въпроса дали ще мога да обичам някой друг и се опитвам да погледна с други очи на почти всеки, който иска връзка с мен. 

никак не го приема на шега ,ми направо почва да се кара на синовете си да си търсят причините в себе си 

Деска радвам се че сте намерили обувчицата и честити блузки на каките,и аз по-късно ще излизам да купя някои неща на малките блузки,ще гледаме и ние за обувки,че с това топло време нали оставихме ботушките, и тези с които бяха през есента са им малки.Ох...Кате като те чета и ми се къса сърцето
а за питката за бъдни вечер не съм я правила аз а майка,малките ми бяха болни точно тогава и тя дойде да ми помага,аз си направих сърмичките и баклавата,ако искаш ще я попитам как.Скорошно оздравяване на дечицата ти