Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Какво е тажин?
Какво означава името „Загора“ на арабски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Филмът Jodhaa Akbar е исторически епос, който разказва за любовта между император Акбар и принцеса Jodha Bai от кралското семейство на Amer. Въпреки различния им произход и вяра, те споделят дълбока връзка, която се противопоставя на обществените норми на 16-ти век. Филмът е известен със своите грандиозни костюми, визуални ефекти и изобилие от злато, което го отличава от типичните боливудски продукции.
-
Какво е тажин?
-
Какво означава името „Загора“ на арабски?
-
Защо българите са толкова нерелигиозни?
-
Какви са мненията за алжирската музика и алжирския език?
Гледах за обувки на малките но не харесах,а и продавачките едни учтиви,трябва да им вадиш думите с ченгел от устата,напоследък хората са толкова изнервени едни дръпнати,ужас,когато си ни видяла ходихме на едно от магазинчетата да купя на малкитед козунак и мляко,та давам аз 10лева на продавача и този човек като отвори една уста,как ми се разкрещя
защо съм нямала дребни пари,неприятно ми стана но нямах сили да отговоря,обаче Йоана ме изненада и му каза-Ей чичко много си нервен,внимавай че ние с брат ми сме звездните рейнджъри[гледат едно такова филмче] и притежаваме мистична сила и ако обичаш не викай на мама
хем ми стана смешно хем неудобно.

)?а ти с малкия сега май няма да можеш още? или ще търсите креш? 
иншаалла всичко ще е наред. Нашите дуи са с вас!
тези докторя тук!!!
), после че съм била христянка, после че съм била европейка...В това няма нищо лошо освен, че някой ден съм можела да взема детето (когато имаме такова) и да избягам без да ни намерят, като им взема скъпоценния внук. Той ме успокояваще като ми казваше, че те са стари хора, със стари разбирания, и съдят по случки, които са чували. Аз не им се сърдя, ще бъда тъпрелива и ще се боря докрай. Разчитам на него, и това, че той си ги познава и знае как да постави нещата и как да ги успокои. Вярвам, че ще направи всичко по силите си защото ме обича и защото иска да се ожени за мен....
Не ни е писано явно.Днес техните пак се прознесоха 'НЕ"! Госта се прибрал, разказал как Ахмед харчи многооо пари и техните звънят да му вдигат скандали, защо гяурката им харчи паричките. Ама хич не се замислят от къде ли ги има тия пари след като от 4-5 месеца и стотинка не са му дали, хич не им минава през алъла , че паричките идват от заплатата на тая гаурка + това дето й дава майка й