Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 605
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Анна-Мария, ИЛИЯНА, ГАБРИЕЛА И ВИКТОРИЯ! Да са здрви ,весели и щастливи    bouquet

# 106
4естит рожден ден на Анна Мария  party002 newsm18 dance baloni

# 107
Честит Рожден Ден на Анна-Мария, Илияна, Габи и Вики! Tada

# 108
Честит Рожден Ден на Анна-Мария, Илияна, Габи и Вики! Бъдете здрави и много щастливи,мили деца.

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АННА-МАРИЯ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА, ЧАРОВНА И С КЪСМЕТ ЗАНАПРЕД!

# 110
Безмерна много малко е останало до раждането. Как си?

# 111
Честит Рожден Ден на Анна-Мария, Илияна, Габи и Вики!Бъдете здрави, щастливи!

Честит 3 март на всички ! Hug

# 112
Честит Рожден Ден на Марти
Здраве,усмивки и най хубавите подаръци да получи днес
Креми цункай го от нас с Б Heart Eyes

Честит 3ти март  bouquet

# 113
честит рожден ден Марти

Честито и на рождениците, които пропуснахме Hug
Честит Национален празник  bouquet

Благо от вчера е без "биби" залъгалката, пита ме няколко пъти тази нощ, без да плаче. Вчера на вилата която бяхме се чуваха агънца от съседната къща и го излъгахме, че сме я дали на бебе агънце   Laughing засега е без драми, ама ако ревне му я връщам веднага. Нещо и аз тежко го понасям, вече не са бебета, а са си големи, мъчно ми е Sad

лек ден

# 114
ЧРД на Марти!Да е здрав,щастлив и много да радва мама и тати! newsm59 Tada

# 115
Привет мами!

Мерси за пожеланията! Ние изкарахме страхотно, семейно на обяд, после на клуб4е с де4ица! Много се веселиха децата!

Честит рожден ден на Марти! Да расте много здрав, щастлив и усмихнат!   bouquet   bouquet   bouquet Креми 4естит ви празник!

Честит 3-ти март!

Джеси, много сладки снимки а Петето е страхотна по Твто !

# 116
Зори Heart Eyes а ти как намери Петето на Джеси,целите новини ли изгледа или има някакъв трик newsm78
Аз съм много затъпяла,пробвах се няколко пъти ,но все ме прекъсват и не мога да ги изгледам до края newsm78

Джеси  Heart Eyesснимките обаче разгледах-страхотни са ти дечицата па да кажа Hug

# 117
4естит рожден ден на Марти да расте здрав и послушен

# 118
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НО ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА
Да са много здрави и усмихнати всички дечица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много да ви радват и да ви правят живота цветен  bouquet

# 119
  • Варна
Честит рожден ден на Марти! Да расте жив и здрав и много щастлив! baloni Креми, хубав празник!  bouquet
Честит 3-ти март на всички! bg

Общи условия

Активация на акаунт