Лека вечер

Оправяме децата за лягане - баня, обличане, мляко и т.н.Аз се занимавам със Слава, а мъжа ми с Тино.Тъкмо я обличам и те двамата излизат от банята.Започвам аз да я храня, сложила съм я да легне на една възглавница и и държа шишето и Тино само по памперс идва при нас "мамо, Тино хлани Лава сам" сяда на края на леглото, избутва ме, взима шишето, подава и го и започва търпеливо да чака докато си изпие млякото....ех умрях от кеф, направо се разтопих...Слава си изпи млякото и аз я взех да оригне, а него баща му да му облече пижамата.Готов за лягане идва пак при нас, целува Слава и и казва "лека нош", после целува мен, пожелава ми лека нощ и ми вика "мамо, обикам те"....направо съм размазана от чувства...толкова ме радва това дете.............ех, че е хубав живота

Оставихме всенародните тържества за почивните дни, за да е удобно за всички участващи.

Катето какво си хареса в Джъмбо?
) разбрах, че са си хапвали по мъжки докато са гледали кино.

Паднах от стола.Фен съм му на Кайо 
,как ги измислят само,яко ръсят бисери,нямам търпение ве4е и Дани да се отпусне да говори да му се смея на глупостите

настроението ми е страхотно, отдавна не ми се беше случвало, въпреки че пак имам защо да съм ядосана. Още 5 имена бяха отхвърлени и вече наистина се дразня. Няма аргумент, нищо, просто не. 

страхотно да си изкарате
дай ги тия оферти,защото ето-фирмата с която пътуваме е платено за деца след 2 години и в Анталия и в Испания.Не пълната сума разбира се,но не са безплатни
да преписваме 
много мило си го описала-цункай си сладурчетата от мен и Б
представям си како е с толкова дечица 
много ви мисля и ми е много притеснено 
с каната например е супер
нали и вие заминавате-къде ще ходите,ще снимаш нали и да се наспиш хубаво 

Освен това имаш право на платен отпуск за тези 2 години майчинство,около 40 дни е.,но първо трябва да се върнеш на работа за 10-тина дни за да ти се актуализира заплатата и да си взимаш добри пари от отпуските/иначе ще ти ги платят върху майчинството до сега/.Трябва да си подадеш молба за отпуск...както го правиш стандартно и да посочиш какво и от кога искаш. 
много са зле, ама мега зле и не в час. аз така или иначе ще напусна след това, ами да сметна до кога да си взема тези 6 м, да се върна 10те дни извън учебно време, да не им накъсвам програмите, те са взели 3ма души да ме заместват
Препоръчани теми