Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 595
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Ама голямо писане сте му ударили днес. На мен пък от 3 дни ми излезе някаква бучка под дясната мишница, ама боли, нямате представа и днес отидох на лекар и ми я цепнаха и изтискаха гной, доктора каза, около 6 см външно и вътрешно, утре съм на превръзка, пия някакъв антибиотик, и не трябва да се напрягам много, ама аз и карах кола след това и сега мия банята и тоалетната, че Алекс се наакала в памперса преди да си дойда и с баба ми оклепали всичко, направо ми прилоша. Хайде отивам да доизчистя и да лягам да почивам, че...
Лека вечер

# 61
Привет

Моето детенце е вече много по-добре, днес беше в страхотно настроение и съм много щастлива  Party

Мики, споко и Тино не се заглежда много по филмчетата, гледа 2 мин и вика "дуго" да му го сменя и така.Вниманието му се задържа предимно на клипчета с главно действащо лице самия той или някоя реклама
Ние също 100% ще ходим на море тук без децата и евентуално някъде извън бг с тях.
Баща ми иска да си ги взима с него заеднос гледачката по морето, но съм ги предупредила, че ако на втория ден започнат да звънят директно ги изпращам обратно по живо, по здраво

Дейзи, да си изкарате супер!Няма нужда да се повтарям , че искааааааааааааааам и ааааааааааааааааааз  Crossing Arms

Чакайте да ви разправям Тинко колко добър батко е  Heart Eyes Оправяме децата за лягане - баня, обличане, мляко и т.н.Аз се занимавам със Слава, а мъжа ми с Тино.Тъкмо я обличам и те двамата  излизат от банята.Започвам аз да я храня, сложила съм я да легне на една възглавница и и държа шишето и Тино само по памперс идва при нас "мамо, Тино хлани Лава сам" сяда на края на леглото, избутва ме, взима шишето, подава и го и започва търпеливо да чака докато си изпие млякото....ех умрях от кеф, направо се разтопих...Слава си изпи млякото и аз я взех да оригне, а него баща му да му облече пижамата.Готов за лягане идва пак при нас, целува Слава и и казва "лека нош", после целува мен, пожелава ми лека нощ и ми вика "мамо, обикам те"....направо съм размазана от чувства...толкова ме радва това дете.............ех, че е хубав живота

Най на края изгледах всичко, което имаше за гледане и категорично заявявам, че дечицата ни са страхотни, толкова сладки, прекрасни просто
 Heart Eyes

Hug

# 62
Здравейте, момичета!
Благодаря за поздравите за Катето Hug Hug
Ние днес имахме прекрасен, но и доста уморителен ден, както за мен така и за рожденничката. Бяхме почти цял ден на разходки из парка, с малка пауза за посещение на Джъмбо и хапване. Катето се отвози (е, не напълно) на въртележки...както до скоро я беше страх от тях, сега не мога да й смогна ooooh! Оставихме всенародните тържества за почивните дни, за да е удобно за всички участващи.
Кали и аз да подкрепя, мнението на момичетата, че всичко е временно, но непременно се заменя с друго... Ако помните наскоро се оплаквах, че Катето става и ляга с едно филмче за кокошки, е отмина тази мания, но сега на дневен ред са "Колите" и "Книга за джунглата", но втората губи по точки, само защото няма с какво да се "подклажда огъня". Вече е събрала толкова "рекламни" материали с "Колите", че може да й завидят доста фенове. Помня племенница беше луда фенка на "Мечо Пух", но с времето това отшумя.
Констанс, много миличко ми стана като прочетох написаното за Тино и Слава Heart Eyes Heart Eyes
Хайде, отивам да почивам, че едва си усещам краката.
Лака нощ!  smile3524

# 63
Konstans! Поздравления за чудесния ден, пожелавам ти още много много такива занапред и винаги така да се обичате.

Лили, супер и за вас, ще си починете Simple Smile Катето какво си хареса в Джъмбо?

Благодаря за отклика на нашия гун4о... аз докато се наканя, и днес веше станал: Бунчи (това е гунчо с бони Joy ) разбрах, че са си хапвали по мъжки докато са гледали кино.

ще действам според ситуацията явно. надявам се, че разходките навън и срещите с наборите ще го убедят, че има далеч по-интересни начини да си прекарваш живота, отколкото пред екрана.
просто ми се иска от малък да се учи да се контролира, знам че звучи налудничаво, но според мен с каквото свикне в началото, това ще е. не, че ако му се наложи по-нататък, няма да се справи, но ще му е терсене. а сега като приеме трудностите за нормална ситуация, после няма да се отчайва и да се плаши лесно. няма да го преборват. за това не му спестявам много-много мъките. според мен, много е важно от малки да се научат да се справят с емоциите си.

Смешката от днес:
Кайо вижда снимката на Сара. и казва:
А ! Жената!
Кой? Кой е това, Кайо?

ЖЕ-НА-ТА !!

# 64
4естит рожден ден на сладкото Кате,желая и много здраве и безгрижно детство
Ами аз докато ви про4ета и забравих какво исках да кажа ooooh! Laughing
От хап4етата дето ги пие Дани се сдоби с много страни4ни ефекти като например нервност,превъзбуда,агресивност,кошмари нощем и про4ее гадости.Буди ми се нощем с истери4ен рев и недава да го пипна,блъска ме,рита ме,един 4ас е ревал и това само снощи се повтори 3 пъти ShockedИ нощем кашлицата е ужасна просто,едни кризи ми прави 4удо.Ако и тая нощ е така утре пак ще звъня на педиатърката.Аз ве4е съм добре,само дето ми е много запушен носа,мъжът ми и той го мина ooooh!
Смешката от днес:
Кайо вижда снимката на Сара. и казва:
А ! Жената!
Кой? Кой е това, Кайо?

ЖЕ-НА-ТА !!
hahaha hahaha hahahaПаднах от стола.Фен съм му на Кайо Mr. Green
Друго на което се смях много е "баба яга" на Алекс Joy
Страхотни са вси4ки де4ица Heart Eyes,как ги измислят само,яко ръсят бисери,нямам търпение ве4е и Дани да се отпусне да говори да му се смея на глупостите Mr. Green

Силве а от какво се е полу4ила тая бу4ка Shocked,дано да ти минава бързо Praynig Hug
Констанс много ти е мили4ък разказа,да го нацелуваш Тино от нас с Дани,4е и хубавицата Слава  love001
Аз пък си признавам,4е Дани го ограни4авам за телевизията Embarassed,просто много се беше пристрастил към едно филм4е,неискаше нищо друго да прави,нито на разходка,нито да се къпе,нито да спи,а да яде само пред телевизора и ме изнерви това положение,и му казах,4е го дават по телевизора само веднъж на ден от 20 4аса(което е вярно) и не у го пускам на двдто и той го позабрави.Сега му пускам и други филм4ета за разнообразие,но онова определено му е лЮбимо.
Ами това е от мен Hug

# 65
Честит Рожден Ден на Катето и Борис!Бъдете здрави и много щастливи дечица !

Ей ,едвам намирам време да ви изчета .
Констанс ,размаза ме от кеф ,а си представям какво ти е на теб като ги гледаш . Heart Eyes

Много ми се иска да пиша по-често ,но се смазвам психически цял ден с децата .Не съм вярвала ,че е толкова изморително да се грижиш за деца ,ама като са едни малки диваци  :twisted:4 часа са ми достатъчни да ми се подуе главата от тях .Виктор си седи почти по цели седмици с баба си и рядко го водя с мен в градината ,но от рожденния ден като си замине баба му ,няма мърдане .Отивам да ви дочета .Пазете се и бъдете здрави .

# 66
Добро утро,

аз днес се успах и се събудих в 7 и 15, едвам успях да се оправя, че и още багаж имаше за събиране. Уж малко неща щяхме да вземем,  а пак натъпкахме два куфара  ooooh!

Силве, ужас, какава е тази бучка, лекаря не каза ли нещо, от какво се е образувала?

# 67
Дейзи хубаво изкарване ви желая  Hug Heart Eyes

# 68
Мерси, Мики  Hug

Констанс, този разказ, много ме впечатли, пожелавам ти все така прекрасно да си живеете, и най-важното да не изгубите точно това чувство, което си описала - на изживяване на момента  Hug

И аз днес се чувствам много добре  Grinning настроението ми е страхотно, отдавна не ми се беше случвало, въпреки че пак имам защо да съм ядосана. Още 5 имена бяха отхвърлени и вече наистина се дразня. Няма аргумент, нищо, просто не.

# 69
Здрасти милички Heart Eyes
Сега се прибрахме от парка и Б заспа.Днес излязохме още в 9 и беше супер ,даже съжалих,че не носех фотоапарата,защото една катеричка беше буквално на една ръка от Б Grinning
Страхотен е парка,само да нямаше толкова кучета делящи територии.Жал ми е за бездомните те не са виновни,ама откачам като някои домашни от опасни породи стопаните си ги пускат без каишка.и като почнат да се бият с бездомните ме хваща шубе за малкия.
Група пуберчета веднъж пред мен бяха налаяни и обградени от глутница бездомни и едно бултерие и започнаха неистово да пищят.Аз сама с Б на пейката и какво да направя,да се хвърля с детето да спасявам пуберите от кучетата и да рискувам да нахапят Б или да оставя сам малкия на пейката и да ходя да се бия с псетата,рискувайки Б да тръгне след мен и да го убият кучетата-добре ,че явно имам глас и като изревах,песовете се разбягаха.Собственик на домашното така и не се появи,сигурно се е почесвал нейде .Искам да има страшни глоби за тия кучкари дето не си контролират кучетата и особено за тези ,които ги изхвърлят на улицата и после няма оправия от бездомни Crossing Arms
Ох каква пледоария дръпнах,ама ми писна от кучетата.

Дейзи Heart Eyes страхотно да си изкарате
Наде Heart Eyes дай ги тия оферти,защото ето-фирмата с която пътуваме е платено за деца след 2 години и в Анталия и в Испания.Не пълната сума разбира се,но не са безплатни Rolling Eyes
http://www.astralholidays.bg/
А за лято и море още не съм решила,защото нали мъжа ми има сумати неприятности и не знам дали ще може да отсъства повече от седмица от София а ми се иска поне 14 дена без прекъсване ,че да има време да се аклиматизира дечко и да му е от полза почивката.Та и варианта Албена разглеждам,че от там може да прескача до София и да се връща вечер а и там цената ми излиза много по малко например от цената за хотела в Анталия в който бяхме миналата година.В Албена първо дете е безплатно и след 2 години.Приблизително две седмици в Албена ще ми струват ,колкото една в Анталия(от хубавите хотели)
В Гърция почти навсякъде е безплатно и също излиза изгодно.
Ако някой избере нещо хубаво да свирка Winkда преписваме Hug

Констанс  Heart Eyesмного мило си го описала-цункай си сладурчетата от мен и Б
Ради Heart Eyes представям си како е с толкова дечица  Crazy
Зоичка  Heart Eyesмного ви мисля и ми е много притеснено Praynig
Ти слагаш ли нещо да овлажнява нощем въздуха,идеята на Мики Heart Eyes с каната например е супер
А дали наистина тези ефекти са от лекарствата,пише ли ги на листовката newsm78
Кали Heart Eyes нали и вие заминавате-къде ще ходите,ще снимаш нали и да се наспиш хубаво Hug

Цунки и хубав ден Hug

# 70
дейзи, надявам се вече да си излязла от офиса и да си забравила проблемите. явно хората , с които работиш, не са много съпортив, гадна работа. сигурна съм, че ще се разсееш на почивката.

Мила, ние отиваме в Плевен, никога не съм ходила, отдавна се каним. Няма нищо специално, просто повод да излезем извън София.

Мами, да ви питам нещо спешно... аз в момента официално съм в отпуск по майчинство и не ходя на работа. Но този отпуск изтича следващата седмица. Знам, че имам право на едногодишен неплатен. Молба ли трябва да подам при работодателя или какво? Как се урежда този въпрос? Има ли други в моето положение? ПИтам, защото отношенията ми с тях са доста обтегнати, и със сигурност биха ми погодили някой мръсен номер, ако им се отдаде възможност.

# 71
Кали, неплатения по мои спомени е 6 месеца и бащата 6м, но няма вече право да ти го прехвърли. пуска се молба със сигурност. Отиди на място, попълни каквото ти кажат и си вземи входящ номер, щом имаш някакви съмнения, че ще те извозят. Ако ти кажат, че нищо не трябва напиши една молба свободен текст и пак да ти дадат входящ номер.

# 72
Калина,имаш право на неплатен отпуск,който е 6 месеца само за теб...и 6 месеца за бащата,без право на прехвърляне.И аз си мислех за 1 година,ама пак ни прецакаха...вече не правя никакви планове в тази държава... #Cussing outОсвен това имаш право на платен отпуск за тези 2 години майчинство,около 40 дни е.,но първо трябва да се върнеш на работа за 10-тина дни за да ти се актуализира заплатата и да си взимаш добри пари от отпуските/иначе ще ти ги платят върху майчинството до сега/.Трябва да си подадеш молба за отпуск...както го правиш стандартно и да посочиш какво и от кога искаш. Peace
Мила,ще поразровя да видя къде беше това за Турция и ще дам инфо. Heart Eyes

# 73
благодаря девойки.знаете ли къде да почета малко повече по въпроса, за да обмисля правилна тактика?
не знаех, че има някакви промени в закона. преди нали ибеше 2платен + една неплатен, и после по 6 м на двамата до 7год, с право на прехвърляне.
много се надявах да остане така...

иначе на мен ми се полагат 48 дни год отпуск * 2, което прави още 4-5 м, заплатата няма да ми я актуализират посмъртно. не са такива хора. те всъщност са останали с впечатлението, че съм напуснала Joy много са зле, ама мега зле и не в час. аз така или иначе ще напусна след това, ами да сметна до кога да си взема тези 6 м, да се върна 10те дни извън учебно време, да не им накъсвам програмите, те са взели 3ма души да ме заместват #Crazy

# 74
  • Sofia
Кали, най - вярно инфо и съвет за "тактиката"  Mr. Green ще ти дадат в тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт