Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 597
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета,
Кали пуска се Заявление че ще ползваш отпуската, нямат право да ти откажат, аз онзи ден ходих и това ми дадоха да попълня Peace

ние след малко заминаваме за Хисаря почивните дни.
приятни почивни дни на всички Hug

# 76
Привет мами!

Дейзи, много хубаво изкраване ти желая!  Hug А за имената не се шашкай, все нещо ще харесат най-накрая, къде ще ходят. Предложи им да направите едно проу4ване 4рез маркетингова агенция на 9те имена които ти си предложила. По-важно е какво мисли таргет групата ви а не шефовете Wink

Констанс, е толкова е мили4ко това за Тино и Слава  Heart Eyes Души4ки сладки...  Heart Eyes Да са ти живи и здрави!  Hug

Кали, аз миналата седмица то4но с това се занимавах, тък като май4инствто ми изти4а на 4.03, подадох молба при работодателите 4е напускам от тази дата (без да се връщам за 10 дни), а те ще ми изплатят отпуската през тези две години която е около 47-48 дни. Разбрахме се да ми платят пълната работна заплата за тези 47 дни.

Много се смях за ЖЕ-НА-ТА  Joy  Joy  Joy Кайо е страшен!

Зоуи, оф много се измъ4ихте с Дани Sad Айде да свършва ве4е тази кашлица Praynig

И аз днес съм сполива, кихам през 5 минути, леко гърло ме наболва, ужас дано се оправя бързо Sad

Лили, супер сте си изкаралаи с Катето зна4и!

Мила, за ку4етата и аз като тебе мисля, 4е стопаните трябва да си ги връзват (особено лошите породи). Иан4е обожовам ку4етата, бездомните определено са ми по-симпти4ни и безобидни, от някой битбул или бултериер. Аз като имах ку4е (немска ов4арка) не сме си позвалявали да бъде без каишка по градинки, по улицата, винаги вързан. Само в парка на опредлени места го пускахме.
За Албена много е хубаво там - но предполагам условията за деца не са такива каквито в Анталия. Предполагам 4е ти ще търсиш нещо подобно на Турция, което май трудно ще намериш в БГ.

Ние за море ще отидем със сигурност до Гърция с Анна-Мария за 5-6 дни на вилата на едни приятели, и после тук в БГ до септември  Simple Smile

Най-накрая качих няколко снимки от Банско, ето:  http://zoryto.multiply.com/photos/album/4/Bansko_Feb_08#1

# 77

иначе на мен ми се полагат 48 дни год отпуск * 2, което прави още 4-5 м

Кали,по принцип и аз съм с по-дълъг отпуск-36 дни,но сега ти се пада отпуск,за 2-те години,през които си била по майчинство...ще ти дадат 2 по 20 дни.И аз бях неприятно изненадана и отново с криви сметки. Crossing Arms

заплатата няма да ми я актуализират посмъртно

Ако се върнеш за 2 седмици,няма начин да не го направят. PeaceПроучи си и ти нещата. Peace
Отивам да гледам снимките на Зори. Heart Eyes

# 78
Аз съм от кучкарите, които пускат кучето си на свободно. Но пък го разхождам само в една градинка пред блока  newsm78. И като родих 2-3 месеца направо се бях побъркала, дащото тя по принцип не се вре при хора, но като донесах иван вкъщи тя като чее ли осъзна, че има и други такива малки човечета в количките и се приближаваше да наднича и ме беше шубе да не ошашкам някоя майка в градинката. В южния парк не я водя умишлено, защото там никой не я познава и не знаят, че е най-добрата на света и да не нашашквам хората. Хубавото е, че в квартала всички я познават и не съм имала проблеми, ама гледам да не приближаваме никого, че знам ли кой какви страхове има. В квартала има още 2-3 такива добри като моето - всички ги познават и нямаме проблеми, а стопаните на гадните породи дори ги водят с наморници да не плашат хората. изобщо нямаме проблеми с хората около нас и слава богу, че моята като и сложа каишка и тя се спъва и не знае кво да прави.

# 79
ето какво намерих, в случай че някой друг е интересува:

Неплатен отпуск по чл.167а по КТ – за гледане на дете до 8-годишна възраст.

Този отпуск е в размер на 6 месеца (освен в случаитв на ал.4). Може да се ползва наведнъж или на части (мин 5 работни дни), като работодателят трябва да е уведомен за него 10 раб дни предварително.
Признава се за трудов и осигурителен стаж. Съответно за него се полага и платен годишен отпуск.

цял следобяд се занимавам с това, звъня в училище. ееейййй...колко малоумни хора има на тоя свят!

директорката ми затвори телефона, супер изнервена от милия ми тон, обясни ми как тя не се занимавала с наемане на хора на работа, да говоря със собственичката, аз й казах, че мен са ме наели преди 7 години и няма какво да ме наемат, да ми каже в петък на кои класове ще преподавам Joy нямала право да ми даде такава информация Joy козаааааа
не че ми се връща да работя там, но по закон трябва да ги предупредя 10 раб дни, а те се мотаят и ме бавят от миналия петък. аз като знам какви са малоумни, защо ли не се захванах по-рано с този проблем.

# 80
Калина   моят съвет е да отидеш на място да се разберете PeaceА аз защо съм останала с впе4етлението,4е работиш newsm78
Зори много са хубави и снимките,и моделът Heart Eyes
Мила Дани се държи така то4но,откакто по4на да ги пие тия лекарства и аз се усемних и им про4етох листовката,то4но това пише като нежелани ефекти ShockedЗа овлажнителя на въздуха,първо тук в Португалия въздухът е доста влажен и второ при предната болест пусках един овлажнител,но не забелязах да има ефект,пък и той се с4упи след една седмица ползване Rolling Eyes
Ние тъкмо се връщаме от педиатърката,хубавото е,4е Дани спеше и го 4у как хърка и как въобще не може да диша,понеже като е буден и дише през устата и не си ли4и толкова.Предписа ни антибиотик+някакво спрей4е за нос и за пореден път ни препоръ4а да го оставим Дани поне един месец вкъщи,докато се позатопли времето.Ами това е от нас приятен уикенд на вси4ки Hug

# 81
Здравейте на бързо и от мен!
Бучката се е появила от запушване на потни жлези, бръснене (макар че не намерихме обърнат косъм) и нерви сигурно, незнам, но днес пак изстискаха доста гной и утре как ще се справям сама незнам, с мазане и детето, и къщата, абе...
Иначе може идните три дни да нямаме нет, защото забравих да го платя, т.ч. искам да пожелая предварително на всички празнуващи дечица да са живи и здрави, и много послушни и щастливи, а на вас Честита Баба Марта! и весели почивни дни.
Лека вечер

# 82
  • София
Здравейте момичета, много благодаря за пожеланията за Зори (и за мене).  Hug

И аз искам да пожелая на всички вече пораснали дечица да са много здрави и винаги усмихнати!   bouquet  bouquet  bouquet

Ето малко снимки на рожденничката - само от домашния рожден ден в сряда, утре продължаваме тържествата и ние.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223672&photo=1

# 83
Зоя, работя на няколко места (4-5), някои са с малко часове, някои с много, понеже преподавам, мога да имам доста гъвкава програма. обаче на нито едно от сегашните места не съм на трудов договор. официално работя  в едно училище, което беше купено от една индийска секта преди година и половина. работих за тях миналата година без да си прекъсвам майчинството. понеже отказах да продължа с тях, те смятат че съм напуснала. а аз имам още около година отношения  с тях, тече ми трудов стаж, трябва да ми плащат осигуровки. иначе наистина нямам никакво желание да се върна там. ако изобщо съществуват следващата година. проблемът е, че тези хора са абсолютно малоумни. директорката не може да взима никакви решения, а собственичката изобщо не е в училището, така че и да ида, няма с кого да говоря. те всъщност не искат да работя за тях, но не осъзнават в каква позиция ги поставя кодекса на труда и че няма как да ме уволнят. всъщност сега се оказа, че трябва да уволнят директорката(която днес така се обърка, че ми затвори телефона), защото тя ме замества докато съм по майчинство. най-трагочното е, че те изобщо не са в час.
ох, не знам... май ще се наложи да се върна за около седмица, ако не се осъзнаят и не ми приемат молбата за отпуск със задна дата.

както и да е.. оставям тези размисли за вторник, а утре заминаваме семейно и се надявам да прекараме празниците добре и спокойно. и да си поспя Simple Smile
пожелавам го на всички вас.

Силве, майка ми имаше такава бучка с години и чак сега изтече, много беше доволна след това, олена й.

# 84
Здравейте,
Май почти всички се изнасят за празниците  Sunglasses представям си каква скука ще настане тук  Tired
Кали ,хубави изкарване и на вас  Hug
Ние пък утр ще обикаляме за поръчани подаръци от  роднини и приятели за Алекс защото са неща които е по добре да си ги избереме и пробваме в неделя сме на рожден ден  Party  Heart Eyesа и сестра ми пак идва та ще я посрещаме, та май чак в понеделник ще се измъкнеме от София за една по голяма разходка до Витоша или Банкя  Sunglasses дано само да е хубаво времето ,че нещо го дават да вали тези дни.

Иначе Алекс вече е доста по добре, утре привършваме със последните капки и сиропи  Grinning е кашля си още ама то май така ще си се влачиме доста време ако до 1  седмица мине пак ще е добре  Confused но поне педито днес каза ,че вече вируса е преминал и може да го събираме с деца ,което е добре ,че детето откачи да играе сам на някъкви безлюдни градинки, даже и около Симона не му давах да се върти и Слава Богу успях нея поне да опазя  Crazy

Галя ,много е пораснала Зори и много се е променила няправо не я познах  Heart Eyes ама много е сладкаааа  Hug

Констанс ,обичам да че чета в такова настроение  Heart Eyes Hug нацелувай ги сладурите от мен  Heart Eyes

Силве дано да се възстановиш и да изкараш добре почивните дни  Hug Hug Hugа за интернета ние като забравиме да го платиме и са почивни дни се обаждаме и ги помолваме да ни го пуснат ,че ни трябва и им казваме ,че ще си го платим в първия работен ден и никога не е имало проблем ако искаш пробвай Peace

Герчо, Иван кака е ?Нищо не си писала за него днес.

Зуои, хайде дано да свърши работа антибиотика  Praynig

Зори отивам да гледам снимките, дано само да успея да ги отворя ,е не е излезнал линк.

# 85
Честит Рожден Ден на Лия,Мариян,Мила и Кристиана Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Безгрижно и красиво детство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честита Баба Марта на всички да сте здрави ,бели и червени
Heart Eyes

На всички пътуващи весело изкарване  HugКали Heart Eyes наспи се хубаво Hug
Ние сме на важни рождени дни (единия от ,които на баща ми)

Зори Heart Eyesне се отваря линка -не знам какво да направя

Галче Heart Eyes много хубава малката Зори и много пораснала  bouquet

Зоичка  Heart Eyesстискам палци да помогне антибиотика Praynig

Мики Heart Eyes радвам се,че сте здравички

Герчо  Heart Eyesама не говоря за такива нормални кучкари,които си вървят с кучето ,като теб а за такива,които пускат опасни кучета да си тичат навсякъде без да ги контролират.Аз също съм имала голямо куче-боксер и много съм пазила всички деца от него също.

Силве  Heart Eyesоздравявай

Да ви разправям вчера относно засрамването Б ,какъв номер ми погоди.Возя го аз на една количка от тия клатещите се ,до едно кафе.И Б почна да подвиква на един мъж ,който пиеше кафе -"татко"татко"татко"татко........И аз докато обяснявам,как това не е татко Stop.Оня се довлече и като се лепна Crazy
Пуска стотинки в колата да се вози Б,аз благодаря обяснявам как няма нужда,но Б щастлив не се пуска и се вози.Така го пуска докато на Б му писна и ми даде да го извадя без писъци-3 пъти по 3 игри и през това време оня ми досажда на мен Crazyда ни заведял на кафето в началонто на парка на пасти,колко обичал децата.............
После измъкнах Б и "таткото"почна да върви с нас(имаше и куче-делматинец)и да се обяснява колко му било добро кучето,Б страх ли го било,искал ли да гали кучето (Б го пипна това куче,после яде бисквити абе................ужас)и аз го излъгах,че отиваме при истинския татко и ни остави Shocked
Ама така е ,като мъжа ми никога не го води детето на разходка и то почна да си търси баща из парка Crossing Arms
и на един пубер подвикваше "татко"ама оня наведе глава и скорострелно се чупи.
После пък баща му нали не го води на разходка ама го е научил на разни дивотии,като да казва "тъпо" и"тъпи4на неща,които не му харесват
И отиваме ние на "камилите"едни любими каменни катерушки и по тях една група 18-19 годишни пъпчиви младежи се накачили newsm78(чудя им се на тия ама.) и Б като ги видя и почна да крещи ама колкото глас има"Ей тъпи,долу" Embarassed
Ще си изям боя някой път с него Embarassed
Тези не реагираха и така крещя докато слезнаха от камилите а аз просто не можех да му запуша устата Rolling Eyes
А за Баба(за радост поне не за Яга Joy) определя всяка жена около 40 години и също бая срам бера.

# 86
Честита баба Марта!Да сте много здрави и засмени! Hug
Честито и на днешните рожденици!Здраве и безгрижно детство! newsm59

Галче,много е сладка порасналата Зори.Чак сега ,като ви видях се сетих кое е това детенце,дето се люшкаха заедно с Яна на онова животно със стотинките на коледното парти. EmbarassedОще тогава имах нужда от разсянения,защото съм ви виждала само на снимки и трудно свързвах никове с хората там Embarassed,но ме досрамя да попитам. Embarassed
Мила,за Турция наистина се оказа,че вече не е безплатно за деца....поне за това,което имах предвид :

http://turkey.partner-travel.eu/view_hotels.php?hid=117#galery
Сестра ми е ходила там преди 2 години Embarassed,каза,че тогава до 6-7 г. е било без пари...сега гледам е 100 лв. за 7 нощувки.Иначе е изключително доволна... Heart Eyes
А Бобчо направо ме разби с този "тати". hahahaТя и Яна постоянно ги бабосва млади жени ,та и аз се червя... Embarassed
Как са болничките днес?
Зори,много сте готини на снимките. PartyЕЕЕххх,нямам търпение вече и ние да заминем...

# 87
  • София
Здравейте, мартенички, ЧЕСТИТА БАБА МАРТА   bouquet
Да сте бели и червени, много щастливи и засмени!
Пожелавам на всички Рожденници щастие и здраве!
Ние ще сме тук за празниците!, аз много обичам София през почивните дни, освен това не сме се виждали с мъжа ми доста време и ще го ударим на глезене.
На всички пътуващи-приятно прекарване.

Целувки!

# 88
Привет мацки!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ ВЕСЕЛИ, ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ !

ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕНИЦИТЕ ОТ ДНЕС!

Мила много се смян за "тъпи долу", а пък за таткото определено е харесал и мамата на Б Wink

http://zoryto.multiply.com/photos/album/4/Bansko_Feb_08#1

Ето пак линка за снимките, незнам що не го под4ертава, опитай като просто копираш адреса в адрес бар-а.

Мики и Анна-Мария доста 4есто споменава 'баба ляга" на всяка по-възрастна жена Simple Smile

Ази, как сте?  Hug Къде се губиш?

# 89
Галя, сега разгледах снимките, много е пораснала адашката, много е сладкаааа Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт