Кали пуска се Заявление че ще ползваш отпуската, нямат право да ти откажат, аз онзи ден ходих и това ми дадоха да попълня

ние след малко заминаваме за Хисаря почивните дни.
приятни почивни дни на всички
А за имената не се шашкай, все нещо ще харесат най-накрая, къде ще ходят. Предложи им да направите едно проу4ване 4рез маркетингова агенция на 9те имена които ти си предложила. По-важно е какво мисли таргет групата ви а не шефовете
Души4ки сладки...
Да са ти живи и здрави! 
Кайо е страшен!
Айде да свършва ве4е тази кашлица 

Проучи си и ти нещата. 
. И като родих 2-3 месеца направо се бях побъркала, дащото тя по принцип не се вре при хора, но като донесах иван вкъщи тя като чее ли осъзна, че има и други такива малки човечета в количките и се приближаваше да наднича и ме беше шубе да не ошашкам някоя майка в градинката. В южния парк не я водя умишлено, защото там никой не я познава и не знаят, че е най-добрата на света и да не нашашквам хората. Хубавото е, че в квартала всички я познават и не съм имала проблеми, ама гледам да не приближаваме никого, че знам ли кой какви страхове има. В квартала има още 2-3 такива добри като моето - всички ги познават и нямаме проблеми, а стопаните на гадните породи дори ги водят с наморници да не плашат хората. изобщо нямаме проблеми с хората около нас и слава богу, че моята като и сложа каишка и тя се спъва и не знае кво да прави.
нямала право да ми даде такава информация
козаааааа
А аз защо съм останала с впе4етлението,4е работиш 

представям си каква скука ще настане тук 

а и сестра ми пак идва та ще я посрещаме, та май чак в понеделник ще се измъкнеме от София за една по голяма разходка до Витоша или Банкя
дано само да е хубаво времето ,че нещо го дават да вали тези дни.
е кашля си още ама то май така ще си се влачиме доста време ако до 1 седмица мине пак ще е добре 
ама много е сладкаааа 
нацелувай ги сладурите от мен 
а за интернета ние като забравиме да го платиме и са почивни дни се обаждаме и ги помолваме да ни го пуснат ,че ни трябва и им казваме ,че ще си го платим в първия работен ден и никога не е имало проблем ако искаш пробвай 

Кали
наспи се хубаво 
не се отваря линка -не знам какво да направя
много хубава малката Зори и много пораснала 
стискам палци да помогне антибиотика 
радвам се,че сте здравички
ама не говоря за такива нормални кучкари,които си вървят с кучето ,като теб а за такива,които пускат опасни кучета да си тичат навсякъде без да ги контролират.Аз също съм имала голямо куче-боксер и много съм пазила всички деца от него също.
оздравявай
.Оня се довлече и като се лепна 
да ни заведял на кафето в началонто на парка на пасти,колко обичал децата.............
(чудя им се на тия ама.) и Б като ги видя и почна да крещи ама колкото глас има"Ей тъпи,долу"
) определя всяка жена около 40 години и също бая срам бера.

Тя и Яна постоянно ги бабосва млади жени ,та и аз се червя...
ЕЕЕххх,нямам търпение вече и ние да заминем... 

Къде се губиш? Препоръчани теми