Честита баба Марта! Да са живи и здрави децата ни!
Иван продължава да изхвърля кървави сополи и направо вече се побърквам. вчера бяхме при доцента от исул и стана ебаги скандала, щото се разкрещя защо съм му водела денено, как нищо му нямало на детето и трябвало аз да кажа кво му е. Ама така се развика този кретен, все едно е най-нормалното нещо на света едно дете да кърви 5 дни след уж рутинна операция. Аз не му останах длъжна и аз се развиках, че ако знам какво му е нямаше той да оперира, а аз и нямаше аз да си водя детето при него, а той при мене! Та оправи тона, но не искам да го виждам повече този нещастник. на финала ми каза, че носа му е абсолютно чист и кървенето и температурата били от грип. Ей, хора - прав е мъж ми, че най-добрия лекар е мъртвия лекар и направо незнам вече какво да правя. Днес като че ли е малко по-добре, ама не яде, не може да диша, кърви и изобщо в егати приключението съм. Мечтая си за момента, в който направят още 2-3 частни болници и конкуренцията стане такава, че да си треперят над пациентите, ама като чета за Зоуи, явно тяхното здравеопазване не е по-добро (даже е по-зле), а ние нали все в европейската чиния гледаме.

Ама каквода правим. После ще почиваме.

Обещавам утре да прочета и да се разпиша 
Много са хубави снимките и клипчетата. Нищо не съм пропуснала да видя. 
)
ама времето нещо се развали.
то е ясно,че явно си е харесал не само Б,а и теб! 
го качихме и него за мъничко!
.Искаш ли на нашето педи мобилния-да го видят в правителствена,там поне от към отношение няма минуси а и са добри лекари(поне нашето педи)

И аз необичам снимките на децата да се показват на всеки
ама нали и моята свекърва ги разнасяше къде ли не ...