Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 604
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен!
Честита баба Марта! Да са живи и здрави децата ни!

Иван продължава да изхвърля кървави сополи и направо вече се побърквам. вчера бяхме при доцента от исул и стана ебаги скандала, щото се разкрещя защо съм му водела денено, как нищо му нямало на детето и трябвало аз да кажа кво му е. Ама така се развика този кретен, все едно е най-нормалното нещо на света едно дете да кърви 5 дни след уж рутинна операция. Аз не му останах длъжна и аз се развиках, че ако знам какво му е нямаше той да оперира, а аз и нямаше аз да си водя детето при него, а той при мене! Та оправи тона, но не искам да го виждам повече този нещастник. на финала ми каза, че носа му е абсолютно чист и кървенето и температурата били от грип. Ей, хора - прав е мъж ми, че най-добрия лекар е мъртвия лекар и направо незнам вече какво да правя. Днес като че ли е малко по-добре, ама не яде, не може да диша, кърви и изобщо в егати приключението съм. Мечтая си за момента, в който направят още 2-3 частни болници и конкуренцията стане такава, че да си треперят над пациентите, ама като чета за Зоуи, явно тяхното здравеопазване не е по-добро (даже е по-зле), а ние нали все в европейската чиния гледаме.

# 91
Здравейт, мами и дечица  Grinning
Тези дни нямам много време за четене. Преместваме офиса и е лудница. Утре ще ходим да подреждаме. Сигурно и на 3-и март ще сме там  Tired Ама каквода правим. После ще почиваме.

Влизах да ви кажа само
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МИЛИЧКИ!!! Да сте румени, засмени и все така усмихнати  Hug

# 92
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени , румени , засмени!
lovekiss Flowers Bouquet

Честит рожден ден на всички рожденници , които не успях да поздравя навреме! Да са живи и здрави и мооого да слушат! newsm59 Tada

Ние вече имаме нет, но аз нямам никакво време CrazyОбещавам утре да прочета и да се разпиша Hug

# 93
Честита Баба Марта на всички!Благодарим за поздравите!Много сте мили!Утре ще качя снимки от нашият рожден ден от Люлин.Тук си имаме много хубаво клубче,което го препоръчваме на всички.Голяма веселба падна и дечицата са много доволни.

# 94
4естита баба марта
4естит рожден ден на Лия и на другите рожденници

# 95
  • Варна
Честита Баба Марта и от мен!  bouquet
Честито на първите ни мартенски рожденици! И на тези преди тях, които не съм поздравила!  bouquet
Чета, ама не ми се пише нещо, пък и не мога да смогна напоследък. Rolling Eyes Гледам навън да излизаме, пък трудно има нагаждам режимите, а като седна на компа гледам по английски да погледна нещо и така...
Много се смях на бисерите на децата. Grinning Нямам търпение вече и Преско да проговори, че и той да ръси интересни неща. Heart Eyes Много са хубави снимките и клипчетата. Нищо не съм пропуснала да видя. Party
Ger4o, дано вече напълно да се възстанови Иван и всичко да е зад гърба ви. Hug
Радвам се, че и Алекс е по-добре. Други болнички ако има (забравих вече какво беше... ooooh!) бързо да се оправят. Hug

# 96
  Честита Баба Марта![/color][/b]

Честит Рожден Ден на днешните рожденници!!!   bouquet  bouquet  bouquet 

И ние сме си тук,мислихме да отскочим към вилата  newsm78 ама времето нещо се развали. Confused
Мила Hug много се смях на Б  Grinning какви ги приказва...Ама право си е детето да разгонва пуберите от пързалките  Mr. Green
А за "таткото" Simple Smile то е ясно,че явно си е харесал не само Б,а и теб! Wink

Днес,докато времето беше приятно се разходихме с децата в парка!Петя я снимаха за малкия коментар по btv Simple Smileпитаха децата за баба Марта  Grinning Много сладка беше! Heart Eyes
Днес ги качих на едно пони в Борисовата градина,Петето си направи няколко обиколки и за мое учудване Юджи явно се вълдошеви от сестра си  Simple Smile и като почна да се тръшка  Whistling го качихме и него за мъничко! Simple SmileПосле ще кача няколко снимки.

Силве Hugдано бързо да ти мине тази бучка! Hug
Мики Hugмного е хубаво,че със сестра ти сте си толкова близки  Simple Smile

Снимките на Зори Heart Eyes и Ани Heart Eyes са много хубави! HugГолеми красавици са  Hug

Лека вечер от мен! Hug

# 97
Честита баба Марта и от нас ! Бъдете весели ,здрави и засмени

Честито и на всички родени на тази дата дечица !  bouquet

# 98
Честит Рожден Ден на Анна - Мария,Илияна,Виктория и Габриела
Безгрижно и щастливо детство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зори Heart Eyes ама сте големи красавици ,страхотни сте и двечките(мерси ,че даде линка към снимките)Целувам ви Heart Eyes

Герчо Heart Eyes много ми е притеснено за вас,нямам идея как да помогна Praynig.Искаш ли на нашето педи мобилния-да го видят в правителствена,там поне от към отношение няма минуси а и са добри лекари(поне нашето педи)

Зоичка Heart Eyes как е Дани има ли подобрение Praynig

Джеси Heart Eyes,кога да гледаме Петето по бтв:hug:
Давай снимките Hug

Вчера на баща ми на рождения му ден му се обидих-дава ми някакъви идеи за моето дете ,като последна инстанция ако,че да го е гледал за максимум 3 часа (не пълни)от как се е родил.Но въпреки това аз за баща ми съм неразумно дете а не 30 годишна жена и той е по наясно кое е правилно и кое не за моя син ooooh!-е няма да стане.
Повода беше,че снимки на Б ,които съм пратила на близка приятелка,тя ги пратила на сестра си,тя пък ги показала на колежките си,те пък ги пратили на секретарките в работата на баща ми...............та според мен не е редно а според него е.Обаче това са лични снимки на моето дете ,които съм преценила аз на кой да покажа и не мисля,че е редно да се разнасят из виртуалното пространство newsm78,защото не знам докъде ще стигнат newsm78
Обаче според баща ми ако той каже ,че нещо е еди как си,то това е истината и никой няма право да мисли различно Whistling

# 99
  ЧРД!На Анна-Мария,Илияна,Габриела и Виктория!Да са здрави,весели и безкрайно щастливи!
      bdbaloni happy bd

Мила Hugправа си да се ядосваш  Naughty И аз необичам снимките на децата да се показват на всеки  Stop ама нали и моята свекърва ги разнасяше къде ли не ... Crossing Arms

Ето снимки от вчера http://jesssy03.multiply.com/photos/album/18/March_2008#5

Петето я даваха вчера по Новините в 19ч  Simple Smile Ето тук след първата част на новините в малкия коментар ще я видите какви ги приказва  Mr. Green http://neterra.tv/bg/playstream.php?epid=40480&q=2&pleid=3 тя е русичката с розово елече,от снимките горе ще се ориентирате  Wink Като влезете направо цъкнете към средата там някъде почва! Grinning

Нещо не става  newsm78 тогава ще го пусна така http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=179&=2
И вижде новините в 19ч от вчера.

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 10:32 от Jessy I

# 100
  • In the jungle out there..
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АННА-МАРИЯ, ИЛИЯНА, ГАБРИЕЛА И ВИКТОРИЯ! МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

# 101
Честита Баба Марта!Много здраве, щастие и благоденствие за семействата ни!

Честит Рожден Ден на Анна-Мария, Илияна, Габи и Вики!Бъдете здрави, щастливи и нека винаги късмета е с вас!Безгрижно и щастливо детство

На гордите майчета-Честит Празник

# 102
Честит Рожден Ден и от нас на Анна-Мария и на другите малки госпожици, празнуващи днес! Желая здраве и безгрижно детство!
Благодаря на всички за пожеланията за бързо оздравяване, вече не ме боли, но май ще останат 2 малки бучки, които ще трябва да се изрязват, но във вторник докторът ще каже, иначе правя компреси през два часа и се превърна в нас в превързочница, ужас, дано бързо минава, че е на гадно място и не може да се поддържа и елементарна хигиена.
Всички болнички бързо да се оправят.
Лек и успешен ден

# 103
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АННА-МАРИЯ, ИЛИЯНА, ГАБРИЕЛА И ВИКТОРИЯ! НЕКА ДА СА ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И УСМИХНАТИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

bdbaloni  bigdance2

# 104
  • София
Мами, благодаря ви за пожеланията  Hug
Напоследък влизам по-радко и то само прочитам, нещо нямам настроение за писане  Rolling Eyes, а и непрекъснато се местим ту в къщата, ту в апартамента и нещо взе да ми ми писва, като цигански катун сме като тръгнем  Blush
Мила, страшен е Бобчо, много се смях, като го прочетох, а Лия един ден обясняваше на баща си, как един наш семеен приятел идва в къщи и й носи "бонки"/бонбони/, докто той е на работа. Тези деца могат да те разведат  #2gunfire

Честито на днешните рожденници, да растат здрави, усмихнати  и щастливи Hug

Общи условия

Активация на акаунт