Точката в коремчето расте, вече тупка ОКТОМВРИЙСКО сърчице

• 12 217
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте мами. Пожелавам на всички весело изкарване на утрешния празник. И аз се включих в албума и за списъка искам да кажа, че ми е първа бременност. Успех на всички!

# 271
Здравейте и от мен  Simple Smile  Имах много изморителен ден, но сега вече съм си в къщи и мога да си почина. Не знам защо му се вика сутрешно неразположение, като на мен ми се гади само вечер. Стане ли 5-6 часа и се започва гадене, главоболие, с 2 думи ставам като утрепана. Снощи даже заспах по никое време. Бе да сме живи и здрави и ние и бебенцата другото ще го преживеем  Simple Smile

# 272
eeeex мадами, докато ви изчета и всичко забравям Simple Smile
много се радвам като чета как сте чули бебчето Simple Smile аз в понеделник съм на доктор...реших засега да се запиша в поликлиниката, а ако после реша да е определена болница там където ще раждам, да се запиша там... тоест нали вече ще влизам в 11 седмица а нямам нито едно изследване... докато се чудя ще родя  hahaha, така че реших засега да се запиша при един доктор да ме следи и да ми пуска нужните изследвания, който казаха че е добър, а междувременно спокойно да си избирам Simple Smile
аз сега ще влезна в албума да ви видя и дали някой се е престрашил да си качи коремчето Simple Smile
аз бая съм се надула Sad някои панталони с малко по-висока талия взеха да ме стягат вече Sad
така че Feel_U и аз съм за твойта темичка Simple Smile само Сев да дойде да я пусне, че утре ще приключим с тази Simple Smile
Приятно изкарване на хубавия празник утре скъпи дами   bouquet пожелавам ви мъжете ви да ви накарат да се чувствате най-специалните, не само утре, но и цял живот Simple Smile

# 273
Момичета и на мен страшно ми се спи ама с това дете....Той иска да си играем и да се гушкаме, борим се а мен ме цепи глава SickЩе бъде купон като се роди и бебчето Laughing Joy
Баща ми в понеделник влиза в болница SadТрябва да ходя да му помогна с багажа и да отида с него и да видим какво ще кажат.Молч се само да не е някой тумор че всичко ми мина вече през главата PraynigКазаха че сигурно има шипове ама знае ли се лекарката каза че не е добре ще не му минава вече 5-ти ден SadСтискайте палци

# 274
Здравейте и от мен,
Вчера ми определиха термина - 31.10. Това ми е първа бременност и се надявам всичко да е наред.
Лека бременност на всички!

# 275
  • София
Честит осми март, мили дами! С пожелание да бъдете винаги специални за вашите половинки!

Аз само да попитам - до кога болят гърдите? Моите минаха вчера и се притесних, въпреки че вчера видяхме сърчицето Confused НО толкова бях ошашавена, че забравих да питам доки. Иначе имам главоболие и от някои храни ми се повдига.

# 276
ЧЕСТИТ РАЗНИК!
 Момичета , да сте живи и здрави, много обичани и уважавани !
Нека всички да си родим  и здрави бебета.!!!

За гърдите , мой те ме боляха няколко дни , а след това сега нямам болка , по - скоро ги чувствам леко напрегнати !

# 277
  • София
 sohappy sohappy sohappy честит празник скъпи бъдещи мами
да сте много здрави,щастливи и обичани!

аз продължавам да нямам други симптоми,освен болките в гърдитте,а и те като че ли понамаляха малко... newsm78
но иначе усетих с пълна сила какво е да ти се мени настроението на 5 минути  Sad
вчера ходихме с моето момче до метро да си пазаруваме. и аз в суматохата съм си метнала една активия в количката(откъде да знам че се продават на кашончета само). на изхода една лелка ми бръкна в количката и ми я взе  Shocked
и аз като му дръпнах един рев... не ви е работа...
и то без никаква идея за какво  Confused
миличкия си изкара ангелите с мене,един час след това ме пита какво ми е, а най-тъпото е че и аз не знаех  ooooh!
малко след това пък пак се смеех на нещо си...
абе изобщо... луда работа  Laughing
приятен и весел ден желая на всички. аз отивам да  newsm75 1ironing wash 1dishes че що работа ме чака днес...

# 278
  • София
олииии,че сте поспалани  hahaha hahaha hahaha

# 279
Аз току що ставам. Днес е ден за почивка  smile3503

# 280
Да ви попитам нещо  :  Сега след като забременях все  по-често се питам , дали има зеленчуци ,който са " екологично чисти " или поне не са пълни с нитрати - с гарантиран произход ?

Дойде и  времето на пресните марулки , репички , домати и др. , но как човек да си купи като знае , че са пълни с нитрати и други гадости . Може би майките с малки деца имат повече опит в пазаруването .Ясно , че е  най-добре  да се изчака , но до юни , когато излиза  реколта в bg  има доста време , до тогава само с гледане не става .

Е , не че аз не съм си хапвала , но се чудех дали има места от където пазарувате и сте изпитали вече качеството на зеленчуците , защото в  нашата държава няма , никакъв контрол за тези неща . 

# 281
# 282
честит празник мили момичета!Бъдте много щастливи.!!!!От мен една лоша новина-вчера ме кюртираха.но живота продължава-ще изчакаме 6 месеца ....и се надявам септември да се получи.Пожелавам ви само радости през бременостаа.Аз ще продължавам да ви навестявам!Целувки!!!!!!!

# 283
  • София
Да ти кажа не мисля, че някой може да се опази в днешно време от нитратите в зеленчуците или от хормоните и антибиотицит в месата. Такъв ни е животът, всичко е изкуствено или със консерванти и стабилизатори. И на мен не ми харесва, но незнам как можем да ги избегнем. Специално за нитратите съм чувала, че разни инспектори ползват нещо като лакмусова ланта, само че специална за разпознаване на нитрати. Сигурно ги продават в агроаптеките. Сега се сещам, че за любителите на аквариуми в зоомагазините продват реактив, който оцветява водата в епруветката ако има нитрати. Аз даже имам и мога да пробвам със сок от някой зеленчук (примерно краставица). Луда работа Crazy

Салем, миличка, пожелавам ти бързо възстановяване и след 6 месеца бебчето да стане много бързо. Ако това ще те ободри, аз съм минала по твоя път и Господ ни дари с ново бебче от първия път след като подновихме опитите! Hug Изкарайте си едно незабравимо лято с любимия, защото следващото няма да ви е лесно пътешесването с количката Peace

# 284
Здравейте мили дами и истински жени, честит 8-ми Март!   bouquet  Пожелавам ви много радост и спокойствие в днешния променлив ден, също като жена Simple Smile
salem миличка  Hug нали всичко беше наред...толкова се зарадвах като каза, че нещата са се оправили. Нищо, ние всички стискаме палци след 6 месеца всичко да е наред и да ни се похвалиш с  EFP а по късно да ни показваш снимчици на бебо  hug
mam79 няма такова нещо като чист продукт вече! нито месо, нито плодове, нито зеленчуци! Sad
Въздуха е замърсен, почвата е замърсена, дъжда който вали е пълен с вредни вещества... това дишаме, това ядем не само ние но и животните, в тези условия растенията дават плод... за съжаление нищо не можем да направим... процеса е прекалено напреднал Sad хората лека полека се адаптираме към всичко това около нас... за съжаление нашите деца никога няма да имат възможността да хапнат домат с вкуса на домата който е яла баба ми на времето... особено в нашата държава, която също е "опарена" от Чернобил Sad
но да не мислим лошо.... няма как да избегнем всичките вредни неща, но поне да гледаме да ги сведем до минимум  ooooh!

Аз днес съм чистачката Sad хич не се  чувствам жена  Crazy приятеля ми е на очни а аз  newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes cook clean clean prostor луднах Sad

Общи условия

Активация на акаунт