Точката в коремчето расте, вече тупка ОКТОМВРИЙСКО сърчице

• 12 219
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Привет,
аз бях на доктор и ми изписаха да пия сироп за кашлица. Прочетох листовката , а той въобще не се препоръчва за бременни. Витамин Ц ударни дози и това е.
Пуснаха ми болничен, а сега сечудя как да кажа в офиса.
Вече ми писна, вярвате ли ми. Влача се по улицата като ..........., и ми ужасно гадно.

# 256
Да, темичката е чудесна newsm51
И аз съм за. Добре, че ви идват такива готини идеи поне на вас, че мен не ме бива за това.

# 257
  • София
Feel_U, много ти е сладък "калинкото".
И ние си взехме първата снимка от яслата и сега всички вкъщи гледаме с умиление "колко е красиво нашето гардже".  Mr. Green

Галина, не прекалявай с витамин Ц-то, че май някой беше писал, че в големи количества не е много полезен в нашето състояние. Или беше за друг витамин? newsm78
Май сироп Проспан става за бременни.

И аз нещо бързо бързо се налях в областта на паласките на кръста Embarassed А пък ми се струва рано за такива деформации.

Добре дошли на Галка и Лора.   bouquet

# 258
Знам че има един сироп на доктор Тайс който става ако искаш провери а вит. Ц става ако се предозираш го изпишкваш нищо страшно няма.
Бързо оздравяване!!!  bouquet
И ние имаме картичка от яслата LaughingДени е болничък и сега се гледаме в къщи Sad
Момичета аз не съм писала но и  баща ми хич не е добре в понеделника получи криза на вестибуларния апарат и беше сам в тях та викахме линийки ужас.Понеже има 2 инфаркта и байпас си помислихме най-лошото SadНо сега уж вече се пооправя лекарите казаха че ще го държи 2-3 дни а то вече 5-ти ден,но поне става сам вече подпирайки се по стените.Аз се изплаших защото като ми се обадиха да ходя че е сам и е зле така ме сряза корема изведнъж но след това се успокоих и няма проблеми.
Идеята за темата е супер Laughingна мен определено ще ми трябва нов панталон Laughing

# 259
Е, сега пък ново двеста.
Моята докторка дето ми води бременността е напуснала.
Хора ще мога ли да сменя наблюдаващия лекар като един път вече съм минала през здравна каса
Записах си час във вторник 11.30 при д-р Миков

# 260
  • Ловеч
Привет,
аз бях на доктор и ми изписаха да пия сироп за кашлица. Прочетох листовката , а той въобще не се препоръчва за бременни. Витамин Ц ударни дози и това е.
Пуснаха ми болничен, а сега сечудя как да кажа в офиса.
Вече ми писна, вярвате ли ми. Влача се по улицата като ..........., и ми ужасно гадно.

Преди три седмици моят доктор ми каза, че мога да пия сироп "Студал", тъй като е хомеопатичен и за нас бременните не е опасен.
Добре дошла, Лора!

Момичета, вижте, каква картичка ми подари моят "калинко" вчера на тържеството  Simple Smile Малко е все едно ще ревне, ама той винаги е така като го снимат в яслата  Grinning

Страхотни идеи ти идват и аз съм за новата темичка, супееер е  newsm10

# 261
  • София
Момичета, днес получих най-хубавия си подарък за утрешния празник - днес видяхме малкото тупкащо сърчице на малкото човече Hug Направо камък ми падна от сърцето. Докторката даже пусна със звук да мога да го чуя обаче аз ревях като ненормална и не можах да чуя нищо. Но го видях.  Simple Smile На мама душицата е вече 0,72 см, с пулс 130. Вие чували ли сте, че момиченцата и момченцата от самото начало имали различен пулс и по това можело да се разпознае пола? МОже пък и да са поредните бабини деветини newsm78
Предната докторка при която ходих предната седмица за да видим точицата много загрижено ми каза, че не е много доволна от картината която вижда на ехографа и да почвам веднага да пия Центрум Матерна. А днес моята докторка още преди да ме е прегледала като видя предната снимка каза че била чудесна и че витамините се пият чак към 4 месец, когато се спира фолиевата киселина. Склонна съм на нея да се доверя защото съм го чувала и от други мами. Оплака се че й пращали много момичета в напреднала бременност без нито едно изследване на урината, която в последствие се оказва пълна с бактерии и се чудела какви са тези наблюдаващи лекари, които правят такива пропуски.
Айде стига съм ви занимавала, след 2 седмици съм пак на преглед, когато ще давам кръв и урина за изследване. Женската консултация за цялата бременност заедно с ехографите и изследванията е 520лв във ВИТА, ако някой се интересува. Аз се чудя кога трябва да се запиша. Дали като мине следващия преглед....сега не е ли рано?

# 262
Запис и от мен Hug
Весел празник утре и бъдете все така истински жени!  bouquet

# 263
 Здравейте! Идеята за новата темичка мисля, 4е е 4удесна, въпреки, 4е на мен ощте нищо не ми личи, засега и дрехите ми стават, но ако е като предишната бременост, чак към 4-тия месец ми се заформи коремче. И аз съм чак след две седмици на преглед, когато за първи път ще ми правят изследвания. При първата бременност ми правеха всякакви изследвания, всеки месец, сега май е по- различно. Тогава бях към един частен медицински център и останах много доволна. Сега обаче предпочетох да ми е близо, да не се блъскам в ужасния градски транспорт.
rumi73, много е сладък малкия, това е чудесен подарък за 8-ми март. В наща ясла за съжаление, нямаме организирано тържество...
galinag и аз съм чувала, че хомеопатичните лекарства са най подходящи за нас, а за температура и главоболие само парацетамол дават. Бързо оздравявай, всичко ще се оправи, горе главата!
на всички които са видяли тупкащите сърчица, честито. При нас е още рано за това но на следващия преглед надявам се и аз да ви се похваля с това, сега приличаме на малка рибка или мехурче и е доста трудно да се види каквото и да било...
На всички пожелавам утре весело изкарване на женския празник, много красиви емоции и най- хубавите подаръци:)   bouquet

# 264
galinag , Бързо оздравяване! Аз залагам на мед и лимони.
Това го четох някъде и си го запазих за всеки случай :Вземи си 3 лимона-средноголеми с 3 лъжици мед и малко вода-това го затопли на водна баня,докато се разтопи меда.Снеми го от водната баня и го изчакай да изтина.Тази течност трябва да я изпиеш в рамките на 1час.Има голям ефект-аз днес го пробвах и сега се чувствам много добре.Прави се в 3 последователни дни и настинката си отива.Моята е много сериозна ,понеже имам кашлица,която е слязла в белите дробове.Голямата доза на Витамин С ще помогне на организма да засили имунитета.

# 265
Здравейте момичета!
Който е видял сърчице - честито   bouquet
Който не се чувства добре - бързо да му минава  Hug
Feel_U сладък "калинко" - жив и здрав да ти е и все така да те радва  Hug
Искам да ви се похваля - днес ми е ужасно щастлив ден - изкарах един изпит,който беше ужасно труден за мен и най-накрая го взех  newsm44  по тоя повод ви черпя виртуално,кой каквото си иска
 newsm53   

# 266
  • София
Енигма, честито за изпита! Peace Пожелавам ти с лекота да ги взимаш следващите и да отхвърлиш ако не всичките, поне повечето за да може бебчето когато се роди да нямаш досадни ангажименти!

# 267
здравейте
аз се изгубих но тази седмица не стига че имах постоянно работа и нямах една свободна минутка,а и не спря да ми се гади и за жалост нищо не помага при мен.
Така аз се включих с едничката цел да ви пожелая весело изкарване на утрешния празник и много позитивни мисли и случки да витаят около вас

# 268
  • Пловдив
Feel_U бравозо идеята за нова тема Laughing Страхотни идеи изкарваш.
Весело изкарване на утрешния празник, ние сме на сватба на шефа.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 269
  • Пловдив
Успях, пуснах една снимка hahaha

Общи условия

Активация на акаунт