Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 106
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна

Бъди красива като пролетта!
Бъди нежна като вечерта!
Бъди горда от това,
че носиш името ЖЕНА!

Желая рози твоя път да кичат!
Живей в преградката на младоста
и нека всяка твоя мисъл
бъде сбъдната мечта!

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 11:45 от suzi_a

# 151
Нани ще съм ти благодарна за инфото за яслата в Хиподрума. Тя сестрата на мъжа ми живее там, но децата и са вече големи и не е запозната с този проблем  Wink

Ние си направихме една предиобедна разходка и сега уж ще спим.  Mr. Green

# 152
  • somewhere over the rainbow
  bouquetЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!  bouquet
Нека за вас са най-милите думи и най-красивите цветя днес ... и винаги!  bouquet Hug  bouquet

# 153
  • През девет земи в десета
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ ,ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!!! 

# 154
Едно малко момченце, виждайки сълзи в очите на майка си, я попитало:
- Защо плачеш?
- Защото съм жена - му отговорила тя.
- Не мога да го разбера - продължило да се чуди то.
Майка му само го прегърнала и казала:
- И никога няма да можеш.
По-късно малкото момченце попитало баща си:
- Защо мама плаче, като че ли без причина?
- Всички жени плачат без причина - бил краткият отговор на бащата.
Малкото момче пораснало, станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Накрая той решил да говори за това с Господ. Попитал Го:
- Господи, защо жените се разплакват толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато правех жената, исках тя да бъде нещо изключително.
Направих раменете й достатачно здрави и силни, за да могат да носят тежестта на света, но достатъчно нежни и меки, за да дават комфорт.
Дадох й вътрешна сила, с която да понесе раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава, дори когато всички останали се отказват, да се грижи за семейството си без да се оплаква, дори болна и изтощена.
Дадох й чувствителност, за да обича децата си, независимо от обстоятелствата и дори когато те я нараняват.
Дадох й сила да се грижи за съпруга си, независимо от грешките му и я оформих от реброто му, за да пази сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не наранява жена си, но понякога изпитва силата и решението й да стои твърдо зад него.
И накрая, дадох й сълзи, които да пролива. Те са само нейни, за да ги използва, когато й е нужно.
- Виждаш ли, синко - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които тя носи, фигурата, която има, или прическата, която си прави. Красотата на жената трябва да се види в очите й, защото това е вратата към сърцето й - мястото, където живее любовта.

Честит празник!
Желая ви много щастливи и усмихнати мигове с най-скъпите ви същества!

При няс нямам думи как сме тия дни/аз и Гоги/: cold Ill 1countingsheep af
Бета- stork-boy fingerscrossed
Иначе мъника в петък го пробвах да ходим до яслата пеша. Не мрънка и му беше интересно. Като го взема не правя грешката както други майчета да ги вземат с вафла в ръка или някой друг боклук. Сестрата казва, че плачел много, а лелката твърди обратното  Shocked На кого да вярвам newsm78Иначе като го водя не протестира и си влиза сам, само държи сестрата за ръка.
Хайде отивам пак да пазя леглото, че още си пазя пустата температура. Доки, обеща до утре вече да съм добре Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 18:32 от eti_31

# 155
  • София
ЧЕСТИТ НИ ОСМИ МАРТ И  ОТ МЕН!МНОГО УСМИВКИ И ЛЮБОВ НИ ЖЕЛАЯ!
Бетта-и аз стискам палци да си имате скоро бебенце.И сестра ми чака бебче след 10-ина дни.На 33 е,а племенника ми е на 2-и тя като теб планирано забременя,защото мислеше,че после ще е късно.Всеки случай чакаме го с нетърпение и любов!
Жоржи-много целувки на малкия сладур,който вече си хапва всичко!
Амери-живея точно зад парка,но когато сте се уговаряли с Рони,не съм влизала в темичката и затова пропуснах.Иначе точно този ден бяхме на една оградена площадка в квартала-късмет!Дано скоро се оправи времето и да се съберем да си побърборим и да се позабавляват децата!
Ети202uu
На всички болнички-скорошно оздравяване! Hug Hug Hug

# 156
Днес ходихме в Южния, но към 14ч. Киара си поспа доста, и после игра на новата площадка  Mr. Green Мама Дани, късничко ти видях поста, а и ти нямам тел. 
Моя мъж ми подари заветното кантарче  Embarassed От утре се мятам на Дюки  Wink
Моето малко рожбе, като го питаме как се казва, отговора е - Тиа(Киа).
Отивам да чета Дюканската тема, ша ма прощавате  Laughing

# 157
  bouquet  bouquet  bouquetЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МОМИЧЕТА! bouquet  bouquet  bouquet

Бета: стискам палци за момченце! Mr. Green
Ние сме със сополи и кашлица от вчера. Confused
Много съм изморена,май рано ще ходя да си лягам. Sick

# 158
Честит 8-ми март мили момичета!
Ако пожелаеш нещо много силно, можеш да го посигнеш! Вероятно ще ти е нужно търпение, много усилия, истинска борба- но всичко може да бъде постигнато! Поеми риска да мечтаеш! Поеми риска да работиш лудо за мечтите си!
Винаги се стреми към върха, каквото и да ти струва това! Винаги се стреми към победи, каквото и да ти струва това! Бъди вдъхновителка и вълшебница, и съзидателна, и животворна сила! Бъди жена!

# 159
Честит празник, момичета!
Бъдете здрави, силни, нежни и обичани!
Радвайте се на здрави и усмихнати дечица!
Hug

# 160
Честит 8-ми март на патерица момичета!

Радвам се че все хубави новини около вас.

Бета браво, много се радвам за теб!

Ети, Ивка хубаво че се адаптират малките ви мъже в яслата. Ще свикнат, няма къде да ходят, това да е проблема. Както каза Ивка, болестите са по-гадното. За съжаление не знам дали има ясла където не взимат болни деца newsm78

Ронката няма нет там, но не и е скучно. Каза че се разтоварва и скитосва по цял ден. Тя има нужда.

Аз пък следващата седмица съм сама с Лора, че Павлин е командировка и ще трябва да я взимам и водя аз в яслата. Уговорила съм се да си тръгвам към 5.10, пък ще видим как ще се справим двете. Откак съм почнала работа досега той не е отсъствал, като изключим някоя вечер. Ама няма как и това ще се налага, така че трябва да свиквам.
Иначе пък тя е много послушна. Вече си яде абсолютно сама. В яслата я понаучиха на гърне. Щом вчера сама си каза, аз изобщо забравям и не я подсещам Embarassed

Нанче, много смешно ми стана като каза как сте се скарали, защото и ние ги правим такива изпълнения. И двамата сме барут, но поне ни минава бързо Laughing

Хайде стига, че ви досадих.Чао Heart Eyes

# 161
Бобка, тук съм бе. Май пак не си разбрала, имам нет, вчера ти казах, но май няма кой да слуша.  Whistling
Аз снощи празнувах в една приятелка, а баба ми гледа Ема. Заспала си е без проблем, без мен и цокане. Голямото момиче на мама.  Heart Eyes Брат ми я сложил да спи, преди това се гушкали, играли и така...

Обаче след като спряхме АБ пак се започна с Т, и ушенцето я боли. Капя капки, дано имат резултат. В понеделник ще я водя на лекар да видим какво ще каже. Аман от пусти болести, нещо го закършихме с тези ушета. Един сопол да потече и веднага я удря в ушите.  Confused Този път съм категорична, че АБ няма да давам!!!  Naughty Натрових си детето и резултат-нулев.  #Cussing out

Асе, липсваш.  Hug Включвай се по-честичко.  Peace Дали не те обидихме с нещо?!  Thinking Я бързо признавай, че да се извиним докато е време.  Heart Eyes

Ема се събуди, чао за сега.

# 162
Сервирах обедно кафенце, айде пийнете между задачките

Аз от сутринта, съм се развихрила - пране, готвене, сега се мятам и на прахосмука  #Crazy
Не мога да науча Киа, да си издухва нослето  Sad Като я напръскам със Стеримара, тя ги дърпа навътре, ужас  Close И на всичко отгоре е супер крива, хвърля де що хване нещо, тръшка се - дали не е период някакъв  ooooh! Кво става на моменти, сякъш изпада в бяс без причина  Twisted Evil
Синеоче, Киара все още я хранят на яслата и в къщи става мазало, като се опитва сама  Rolling Eyes Търпение ми трябва.
Отивам да простирам  Grinning По- късно пак  Hug

# 163
Боби,браво на Лорето smile3501Голямо е момичето щом сама  си хапва вече.Ние още не можем,но все пак ходим само от скоро на ясла.Иначе и аз забелязвам в някои аспекти напредък и промяна.Онази вечер ме докара до удар моя син като гушна едно сухарче и започна да му пее нани бебе EmbarassedПри вида на натрошения по целите му дрехи и под сухар направо ме втресе Sick
Сега и двамата сме тръшнати болни от тази пуста ясла #Cussing outТолкова не ми е боледувал,откакто се е родил.Едни реки от сополи,едно чудо,оправия няма.
Хубавото поне е ,че биопсията на баща ми е добра и образуванието не е злокачествено GrinningТака се поуспокоихме малко.Дори вчера направих резервации за Анталия по Великден,та и аз малко да се почувствам като бял човек извън работа или слугуване в къщи.От сега планирам как от първия ден ще се просна в масажната зала и няма да стана до края на почивката Mr. Green

# 164
Ронка, няма такива филми като сръдни. NaughtyВие също ми липсвате Hug и гледам поне да ви прочитам.Просто съм доста ангажирана в момента, канализирала съм си мисълта в друга насока и от там музата ми за писане в темата направи обратен завой.
Опитвам се да върна част от старата Ася при себе си, че много започна да ми липсва.Детето все още аз си го гледам по цял ден и за това не ми остава време за нищичко.Физически съм много изморена, но за това пък психически се чувствам на шест.

Ронка, много се радвам, че има кой да ти помага там и успяваш да разтовариш.Сама в София никак не ти беше лесно.Сега и малката ще има възможността да контактува повечко с баба си и ти ще имаш възможността да погледнеш себе си.
Стискам палци да решите проблема със здравето на малката веднъж за винаги.Успех на прегледа! Peace Hug

Бета, пожелавам ти една красива бременност, а на финала едно здраво и слънчево дете! Hug

Tizija изкочи с добрата новина, мина лошото при вас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт