Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 108
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • somewhere over the rainbow
Кво става на моменти, сякъш изпада в бяс без причина  Twisted Evil
Даяна е същата. Ядосва се от най-малкото. Ако не може да сложи някоя част на конструктора, почва да пищи и да хвърля каквото  попадне. Онзи ден гребна една чаша, трясна я върху килима, но понеже не се счупи, отиде в кухнята и я хвърли на плочките ooooh! Бяс голям. Обяснявам й да си пази нервите за по-късен етап от живота си, но не ме слуша Crossing Arms

Вие разбрахте ли кой спечели новия конкурс за грим? Нашата ренисияна Party Сменила е ника си и е участвала, без дори аз да разбера, че съм постоянно в темата. И спечели  bouquet Ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=273117.0

# 166
Кво става на моменти, сякъш изпада в бяс без причина  Twisted Evil
Даяна е същата. Ядосва се от най-малкото. Ако не може да сложи някоя част на конструктора, почва да пищи и да хвърля каквото  попадне. Онзи ден гребна една чаша, трясна я върху килима, но понеже не се счупи, отиде в кухнята и я хвърли на плочките ooooh! Бяс голям. Обяснявам й да си пази нервите за по-късен етап от живота си, но не ме слуша Crossing Arms

Вие разбрахте ли кой спечели новия конкурс за грим? Нашата ренисияна Party Сменила е ника си и е участвала, без дори аз да разбера, че съм постоянно в темата. И спечели  bouquet Ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=273117.0
Аз и ударих едно рамо с приятелки  Hug
Само да няма пак грижи  #Cussing out
Браво на момичето  Grinning
НАН, представям си ако ги съберем двете бески, ще стане мазало  #Crazy Ама да са ни здрави, само ме хващат нервите  ooooh!
Ние ще хапваме и после ще мръдна в парка"Гео Милев" - ако има желаещи  Hug

# 167
Хм, кой беше казал, че с антибиотик не се лекувал грип Thinking Моят личен ми предписа и ме вдигна на крака за 3 дни Shocked Но, голям кошмар изживях тия дни.  ooooh! Най-гадно ми беше воденето сутрин на малкия до яслата-нали е студено тогава, а аз с висока Т  Sad Ама нищо. Днес цял ден бесувам в кухнята hahaha Да наваквам пропуснато време. Венцито все се чудеше защо не го целуваме двамата с батко му Rolling Eyes
Браво на Ренисианка , за конкурса smile3501 И да се отчете с почерпка тук Wink
Tizija-супер новина за татито ти.  Hug
Не знам вие как сте, но Венци вече втора седмица е хремав. През почивните дни хремата отминава и като се върне на яслата пак Crossing Arms Вие имате ли ясленска хрема? И как я лекувате?

# 168
Вие имате ли ясленска хрема? И как я лекувате?
Имаме, имаме и още как  Mr. Green Чистя и носа само със "Стеримар-а". Спрях всякакви капки, щото само си измъчих детето. Ефекта им е нулев, а ще и разбия флората на носленцето.
Моята половинка и той само Аб, го вдигна на крака. Къв беше тоя вирус - незнам. Доки каза, че бил Соломончо  Close
Киа, не спа следобеда, и сега кърти на дивана. Разби се от игра на една площадка. За кога спи  ooooh! Утре ще мръннка, ужас!

# 169
Eti,направо си е ясленка хрема #Cussing outТри дена ходи и я лепна,после седмица в къщи.Тази седмица същият сценарий-три към едно ooooh!Изредих два вида капки и Стеримар и вече не зная какво да правя.Едни гадни зелени се точат Sick
Аз да ви питам,че вече се притеснявам за моя бяс...Вашите деца удрят ли ви?Моят още докато се разсъни и за Добро утро ми шляпва по един два-на,нааааааа. #CrazyВече се притеснявам,че ако го прави и в яслата, лелките ще помислят,че в къщи се бием или нещо от този род SickГоляма агресия,голямо чудо ooooh!

# 170
Аз да ви питам,че вече се притеснявам за моя бяс...Вашите деца удрят ли ви?Моят още докато се разсъни и за Добро утро ми шляпва по един два-на,нааааааа. #CrazyВече се притеснявам,че ако го прави и в яслата, лелките ще помислят,че в къщи се бием или нещо от този род SickГоляма агресия,голямо чудо ooooh!
все едно описваш Валери ,но аз не му оставам длъжна и като го ударя през ръчичките изобщо не плаче ,защото знае че е виновен.Много голям бяс,колкото Марти е кротък толкова Валери е бяс.
Оф майка ми днес вдигна Т и не знам утре как ще се справи с децата. Във вторник идва на помощ баща ми ,но до тогава не знам ,много ми е притеснено .

# 171
Иска, да идвам да помагам  Hug
Кви са тия вируси, бе божеееее #Cussing out

# 172
На това дето му викате ясленска хрема, тук му казват градински сополи. Всчки майки казват че първата зима в ялата не спират и после напролет като напече слънце изчезват. На моята Лора носа не е спирал да тече от ноември. Но аз не се притеснявам, нали е здрава иначе.
А да се капят непреъснато капки не е добре, дето вика Амери унищожава се флората.

Леле, Ети Соломончо ще да е бил. И ние го изкарахме януари. То ако е имало вече усложнения, т.е инфекция някаква, нищо чудно че те е вдигнал АБ-то.

# 173
Eti,направо си е ясленка хрема #Cussing outТри дена ходи и я лепна,после седмица в къщи.Тази седмица същият сценарий-три към едно ooooh!Изредих два вида капки и Стеримар и вече не зная какво да правя.Едни гадни зелени се точат Sick
Аз да си призная първия ден Венци като се прибра от яслата с хремата и веднага се консултирах с много майчета и затова прецених, ще щом няма Т или не кашля да го пускам на ясла. Не го спирай, щото това няма да спре скоро/говоря са хремата/. Виж Синеоче ме успокои, че до напролет- е то не остана много Rolling Eyes То може и да е градинска, ама аз си я кръстих ясленска hahaha

# 174
То верно много болни дечица има.Зоя онзи ден се събуди с кашлица,вчера тръгнаха сополите,днес вечерта пък имаше 38 градуса.Утре рано ще я водя при педи,да видим какво ще каже.Eгати вирусите! ooooh!

# 175
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ето ме и мен!
Не ви изпускам аз от поглед, но все не успявам да се включа или нямам настроение за писане.
Ще започвате ли с постните манджи от утре? На мен много ми се иска, но знам, че няма да устискам.

Мама Дани, много успехи на новата работа!
Nan, айде показвай новата прическа!
РониHug Hug Hug.
Jorji, поздравления за папкането! Но това със стъклото на колата е гадно! Разбрахте ли кой?
Tizija, радвам се за добрите новини около твоя баща.

Ние най-после имаме столче за кола. Поръчах го от Германия и ми излезе с 50 лв по-евтино, отколкото ако си го бях купила от Бг, без да броя транспорта до София /който щеше да ми е още 50лв поне/!

За нервните изблици на Вяра какво да ви кажа – същата картинка сме. Тръшка се за всяко нещо, което не й се даде.  И на бой налита – от  “мили, мили “  минава на “бий, бий”, налага де що види – кукли, телефони и т.н. Явно е етап, през който минават.

Ето няколко от нас, да видите че и след постригването си имаме къдрици:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5336181
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5336209
Парола: 1234

# 176
  • somewhere over the rainbow
Момичета, днес беше ден за прошка.
Та простете, ако съм обидила някого, нарочно или не! Wink Нека се постараем да бъдем малко по-добри!

Лека нощ! Hug

# 177
Не сте ни забравили,нали  Wink

Наш Гали беше с Т баш на 8-ми март.Та ми се размина празненството  Confused Но добрата новина е че само с хомеопатия за 12 ч. и следа нямаше от нея.  Party Прогонихе я тотално.И този път нямаше последствия от кашлицата-гнойна ангина.Размина ни се.Сега 2 седмици баба ще го гледа докато брат ми си е тук и после пак на ясла.Харесва си му там.

Попова  на моята приятелка детето беше така до 3г.С всеки сопол му се въпаляваше ухото.Та АБ капки му слагха.Истината дойде с хомеопатията  Peace от тогава не му се е случвало.  Praynig Не че е панацея,но при нас има резултат.

# 178
  • София
Добро утро момичета  Hug
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ   bouquet
Цецко много плака тази сутрин и ми е едно криво сега  Cry Днес ще спи там и ще го вземем в 4 часа следобед, дано не плаче много  Praynig
Ей, много болни дечица, ужас  Sad Цецко не мога да го разбера има ли му нещо, няма ли му  newsm78 Здрав е, но пък киха доста, понякога ми се струва, че му е запушен носа, но пък му е сух носа, но като се замисля цяла седмица на ясла и да не е прихванал нещо  Thinking
Цецко тази събота и неделя научи много нови думички, имена предимно- мама Ива, чиче Альо (Вальо), кола (досега беше бръъъм), и още имаше, ама ги забравих  newsm78
Амери, и аз като теб в неделя, като се засилихме с майка ми- пране, готвене, подреждане на гардероб, прахосмукачка, бърсане и не знам си какво и то стана 6 часа следобед. И добре, че мама дойде да ми измие терасите, че от есента не ги бях чистила  Blush
Ох, хайде стига засега, после пак  Hug

# 179
Здравейте. Да честитя празника макар и със закъснение.

А сега се почерпете, че на 6 март моят тати имаше рожден ден, а на 7 март синът ми стана на 10 години. Та от 10 години голямо празнуване правим тия 3 поредни дни. Няма ставане от масата. Настават тежки дни. Отиде ми диетата, но от днес пак продължавам. Wink

Амери, благодаря ти за бързия отговор.   bouquet Понеже моят мъж също се оплаква от болки в кръстта и в петък го накарах да си вземе отпуска и ходихме по лекари. Направихме рентгенова снимка и се оказа, че има дискретна спина бифида и начална остеохондроза. Тия дни ще ходим и при невролог да видим какво ще каже, ама то нали няма лечение. Cry И затова също ти благодаря, защото ти ме наведе на тази мисъл и знаех какво точно да искам от джи пито.  Heart Eyes
Тиция и на теб благодаря за отговора.   bouquet И ужасно много се радвам за новината за баща ти. newsm44
Хайде вече само добри новини като тази на Бета да срещам тук. Радвам се за този блед резултат, но ще честитя, след като потвърдиш в понеделник (тоест днес) или когато можеш. Hug 
Нели, аз за тия 11 години почти, откак си имам официално свекърва точно два пъти съм имала грандиозни скандали и от това само моето здраве пострада. Затова реших, че повече няма да й обръщам внимание, да прави какво си иска, но дадох да разберат, че повече няма да им играя по свирката. Та това е и моят съвет - не си заслужава да си хабиш нервите и здравето изобщо. Гледай си твоето семейство, защото то има нужда от теб. Хайде по-ведро. И между другото как върви с водата.  Wink
На всички болни пожелавам здравето да ги споходи в най-скоро време и чао засега.

Общи условия

Активация на акаунт