Бузките на ЮЛЧЕТО едреят, юлски мами радват се и пеят.

• 15 098
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Ани, на патеричка, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО

Аз, за сега твърдо съм решила, да опитам само с процедури, масажи, гимнастика и въобще всичко което, би могло да облекчи болката - без операция. Изморена съм психично от лекарите на които попаднах, и не мога да се реша на скалпел. Поне знам какъв е точно проблема  Wink.
Гушки на всички, и болничките да се оправят  Hug
Имам едно бързо питане- може ли хомеопатия при ракови образувания- злокачествени. Нещо като облекчаване на болки или де да знам и аз. Мъчно ми е за един човек, и не знам как да постъпя  Sad

# 181
Amerie,хайде да те забирам с нас в Турцията.В този комплекс правят някакъв африкански масаж точно за такива болки.Другата мадама,с която ще бъдем е като теб и специално беше проучила преди да решим къде да ходим.Относно хомеопатията и болки при рак,дълбоко ме съмнява,имайки предви,че им дават морфин.Надали някаква хомеопатия може да го замести.От майка ми знам,че тази билка,която издирвах чрез вас много помага и при болка. NaughtyНо задължително корен,а не листа!!!!!

# 182
  • somewhere over the rainbow
Имам едно бързо питане- може ли хомеопатия при ракови образувания- злокачествени. Нещо като облекчаване на болки или де да знам и аз. Мъчно ми е за един човек, и не знам как да постъпя  Sad
Теоретично може. Но трябва много, много добър хомеопат, на когото да се доверите изцяло. Според мен, ако на самия болен му се занимава с това /предполагам, че ако е със силни болки, хич няма да му е до 2-часови разговори/ и вярва в този метод на лечение, добре е да се пробва. Няма какво да загуби Peace

# 183
Нан ти не беше ли днес на хомеопат?Нещо за 10ти ми се върти че си споменала...как си?

На мен за утре ми обеща да ми се обади полицая,да ходя да си получа майчинството за 1 година,дано де Praynig

# 184
Amerie,хайде да те забирам с нас в Турцията.В този комплекс правят някакъв африкански масаж точно за такива болки.
Ей, не е чесно #Cussing out Защо се върнах от ЮАР, трябваше сега едни големи черни африкански ръце да ми правят масажите  Wink Мацка с удоволствие бих дошла, ама сме я закъсали яко  Close Ако видя големия зор, може да те питам като се върнете  Grinning
Мерси и за другия отговор, и на НАН също  Hug Той човека днес са му изписали морфин, а като се сетя за баба ми как беше  Cry Извинявайте, че пиша такива неща, но наистина ми идва в повече мъката на хората. То само болести, бе м**му стара.
Ели, дано успееш да си ги вземеш, и ти големи мъки с тоя шеф. Пак ми идва да пс****м
Мен днес ме зарадваха лееееко финансово - взех една рента. Отивам да пазарувам с кеф  Laughing

# 185
  • Варна
Здравейте Hug
Аз само набързо да надникна ,какви ги вършите Wink
Тиция,Браво за добрите новини за татито ти  bouquet.Къде ще ходите в Анталия newsm78
За бяса не ми се говори Crossing Arms
Амери,незнам дали хомеопатията може да помогне в такива случаи,но съм склонна да вярвам че може Peace.Виждам какво направи с моето синче за кратко време,в сряда и аз съм си записала час за интервю.НАН е права,че ако Хомеопата е добър,може и да помогне
Пепи,разбрахме кои са счупили стъклото Peace.някакви майстори,носили гардероб и го изтървали .че той чукнал стъклото Confusedдобре че не ни е смазал капака или нещо подобно.сега ги издирваме,но междувременно дадохме 120лв грешни пари за стъкло.много ме е яд #Cussing out

Трябва да бягам.Всички болнички бързо да оздравяват Hug
Рени Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за Галито
С Бетта,какво стана newsm78

п.п.Амери леко пазаруване Wink

# 186
Ани, да са ти живи и здрави рождениците! Hug

Ние не сме на ясла, ама си отглеждаме градински сополи вече от месец. #Cussing out От Аб капките станаха по-бели, но още ги има. Днес не издържах да седя в неведение и го водих да му вземат носен секрет. Не ми се чакаше за направление и уговорки с педито, че миналия път чакахме пред кабинета буквално 2ч, а и тя реши, че няма нужда от секрет. Беше някакъв ад. Ама много скъпо ми се видя това изследване-32лв., важното е да знаем какво се случва. Ако не се изолират бактерии  Thinking може да е комбинация от зъби и променливото време.

Пиги Вие за какви пари го правихте и къде?

Нан Малеее, вчера било прошка, а ние с мъжо се чудехме защо свекито нямаше настроение. Не че аз съм я виждала, ама той така забелязал, тя жената чакала да ходиме да се прощаваме. Rolling Eyes

Пепи Дай да ви видиме столчето. От колко до колко кг. е? Ние още си караме с коша от количката, крайно време е да изберем някакъв.
Къдриците са си на място. Браво!:)

Мама Дани Зад Ритуална зала /която се намира зад Била/ има ясла. Там се отива на място и лелките обясняват къде точно се ходи за записване, купони, бурканчета и т.н. Яслата се намира в една пряка след ритуалната зала. Предполагам, че ако стигнеш до там и попиташ, лесно ще те упътят. Много е близо, но за съжаления незнам името на пряката. Embarassed Е, много ти  помогнах, няма що. Като ходя при наш'те специално ще се поинтересувам за името на улицата. А ти къде точно до Била работиш?

Амери Hug

Аз пък май имам някаква алергия от 2-3 месеца. Ръцете са ми страшно сухи, много ме сърбят и кожата ми е релефна на места, а там където я разчешам/ако не издържа/ се зачервява. Мажа се по 100 пъти на ден с какви ли не кремове, не съм сменяла козметика, просто не мога да си го обясня. А и сега се ограничавам с хапването, ям предимно плодове и зеленчуци. Ама хич не ми се ходи по доктори... Мисля да взема мерц или ревалид, ама ми казаха, че Вит. Е води до окосмяване. Rolling Eyes Освен да пробвам с Фенистилче пък дано има резултат, само че няма да разбера причината. А като се замисля, че още не съм ходила на гинеколог след като ми гориха раничката, а и на зъболекар също... ooooh! Tired ooooh! и че за всичко ми е нужно време.
Оплаках ви се, да ме прощавате! Mr. Green Hug

Специални прегръдки за болничките големи и малки чочковчета! Hug Hug Hug

# 187
  • somewhere over the rainbow
Нан Малеее, вчера било прошка, а ние с мъжо се чудехме защо свекито нямаше настроение. Не че аз съм я виждала, ама той така забелязал, тя жената чакала да ходиме да се прощаваме. Rolling Eyes

Ами да, чакала е да й поискаш прошка, 'дето я ядосваш Mr. Green

Ние вчера следобед отидохме на село да се простим /как звучи само Rolling Eyes/ с родата. На улицата палиха голям огън /както всяка година/ и Дая умря от кеф. Помагаше на мъжете да го поддържат - хвърляше, каквото намери, вътре hahaha Цялото село се беше събрало, с вино, мезета и хорА. И кукери дойдоха. И така...

Ели, да, днес трябваше да съм на преглед, но Павел не успя да си вземе почивен ден, а и превоз не намерихме. Пък и парите похарчих Whistling Скоро ще е.

# 188
Ехо, мамита, помните ли ни още??? Ако не - ще припомняме! Mr. Green
При нас никакво време няма. Ние сме пред отваряне на кафе-книжарница и сме затрупани със задължения.
Максималното ходи вече 3 дни на ясла за по 1 час! Влиза с желание, а като отидем да си го вземем го намораме ревящо. Но после се смее на учителките и им маха за довиждане. Не ги мрази, демек. Дано да се получи. Яслата много ми хареса на мен - слънчева, чиста, ремонтирана...
Но. Макси се събуди. Отивам.

До скоро!
 Peace

# 189
  • Варна
Писах,писах и не написах половината нещо които исках Crazy

Ани79,да са ти живи и здрави рожденниците  bouquet

И аз да поискам прошка момичета.Ако съм обидила някого моля да бъда извинена  Praynig

Пингвина виждам те Laughing.Как сте???

# 190
Nanny,
пробвай със свинска мас-измита.И аз имах такъв проблем,но нищо не ми помогна освен това. Naughty

# 191
Nanny,
пробвай със свинска мас-измита.И аз имах такъв проблем,но нищо не ми помогна освен това. Naughty
Hug Hug Hug Peace

Снощи ми дадоха от Родопите мурсалски чай, бил много подходящ за горните дихателни пътища. Казали, че ставал и за деца, днес правих попара на Данката с него, че иначе не ще. Продавал се и в аптеките. Да знаете нещо по въпроса?

Pingwina Кафе- книжарница ми звучи мнооого добре! Peace

# 192
Мили момичета, влизам да ви донеса една добра вест. Преди две седмици нашата Варвара е родила второто си прекрасно слънчице Йони.  

В момента има много грижи и съм взела нейното разрешение, за да ви помоля за една молба. Генетичните изследвания на Йони са потвърдили, че е със синдром на Даун  Sad Много ви моля, ако някой има информация за специалисти и клиники в чужбина, които работят с такива деца, ако сте чували или ако имате познати родители на такива деца и са споделяли опит с Вас за гледане, лекари изобщо за всичко свързано с отглеждането на децата да пишете на лични на Варвара -също може и на мен, а аз ще и копирам съобщенията.  Дано да бъдем полезни с нещо  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 17:01 от eti_31

# 193
  • София
Ужасно неприятна новина за Варвара  Sad! Наскоро си мислех за нея, а и за другите бременни юлки. За съжаление нищичко не знам за лечение на синдром на Даун. Дано има някакви възможности  Praynig!
И аз нямам много обещаващи новини. Днес бях на лекар, но не му хареса положението  Cry. Каза, че има плодно сакче, но не изглежда с правилна форма, не е ясно дали има ембрион вътре и не е точно където трябва в матката. Пита ме дали съм боледувала. Аз първо казах Не, но като се замислих, май прихванах малко от вируса, който Яна кара, имах 2-3 вечери температура и бях отпаднала. А те вирусите много лесно удряли при ранен стадий на бременност. Та сега ще чакам още една седмица и пак ще ходя, ако не го стане нещо по-лошо дотогава. Идея си нямам какво да очаквам, но ако се появи кървене, ще е ясно  Sad.

Много болни дечица пак има, да оздравяват бързо!

Яна се позакрепи, но още има зачервявания от алергията, която показа към Суметролима. В петък я водих на кожен лекар, даде й кортико-стероиден крем - Локоид, мажа я и взеха да избледняват петната.
Нани, предписаха ни и един крем за суха кожа - Lipobase, не е лекарство, защо не го пробваш на теб, не мисля, че ще ти навреди.

Въобще колко пари за лекарства дадох тия дни, ужас  Shocked. То само една опаковка с вит. С е 10 лв. И аз се замислям сериозно за хомеопат, но не знам да има някой подходящ наблизо  newsm78.

Ани, да са ти живи и здрави рожденниците   bouquet!

# 194
За малкия Йони, и милата Варвара. Бъдете силни Hug

Не съм запозната със синдрома, но имам нещо в предвид и в петък ще имам повече инфо  Praynig

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 18:58 от amerie

Общи условия

Активация на акаунт