Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 383
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
viki81, щъркелът летеше. Това какво означава? Laughing
bonne_esperance, честито минижуп на красавицата! Grinning Веси вече има и побързахме да го разходим. Laughing Защо ли и аз като теб, все на разпродажба пазарувам. hahaha

# 121
Това което знам е че когато първия щъркел който видиш лети, годината ще ти е работлива, а ако е кацнал - мързелива. Колко е вярно не знам.

# 122
  • София
Здравейте,
viki81,dennis, добре сте прекарали празника. Все така да е.
марианка, готви се за трудова година с нова работа  Wink
мариела, прегръдки за теб и малката.  Hug Какви са ти съседите?
bonne_esperance , хайде, преборвайте досадния грип.
Днес Вики си мушнала пръстчетата между вратата и рамката и едвам ги извадили. Малко са и надути  Sad
Аз вече посвикнах с темпото и нямам главоболие.
Сега готвя едни спагетки болонезе със соса на "Dolmio", отивам на печката  chef

# 123
Здравейте, здравейте!  Heart Eyes

Да ви призная, направих безуспешен опит да ви запомня една по една, но ... някои от вас издокарах многодетни майки, други пратих без време по работните места... Та искам извинение, че пиша много общо, а не се обръщам конкретно!  Hug

С минижупите как се оправяте? Моята пикла има една дузина рокли и полички, ма тя си е спънат кон и с панталонки, та... справят ли се куклите с тичането? Аз все още не съм я обличала в рокля откакто проходи, та ще се радвам на отзивите ви.

viki81, като каза за твоя разбойник и синините и цицините, аз ще покажа моята амазонка с паважна екзема и следи от кучешки нокти по бузата (за радост на мама овчарката беше бебе).

В този ред на мисли, дечицата ви притежават ли чувство на страх, че моята е скарана с това понятие и отказва да го проумее!?

irinii, bazel, за две години сменихме 4-5 квартири и до гуша ми е дошло от събиране на багаж и подреждане на посуда. Тъкмо бях решила, че свиквам с новия дом и комшията под нас се оказа болен самотник-алкохолик. Да не дърпам дявола за опашката, досега не е създавал други неприятности, освен че крещи посред нощите като изоглавен, псува и пак крещи...  Аз ако викам толкова време, ще се изтоща, тоя човек от къде намира толкова сили ...  newsm78 Завиждам ти, irinii, най-благородно за къщата и липсата на съседи. Хайде да си ги пожелая в близко време!

Болните да оздравяват бързо!

Момичета, благодаря за хубавите думи за Мария! Сладур е, как няма да е, като е на мама гарджето. Но да взема да сменя снимката й, че е от преди 3 месеца.

Сега да си дойда на въпроса: как е положението с косите и проческите на малките слънца? Щото моето има прическа ала хан Аспарух или баща му Кубрат. Расте един перчем отгоре, който се чудя накъде да го завъртя, че да закрие плешивинката й. Абе заприличала е на стар коцкар-пенсионер, нещо като ей тоя чичко, ма с по-малки мустаци. Има си детето едно голямо въртелче и се затруднявам с прическите. Моля за съвет!

После пак ще задавам въпроси, че са ме задърпали да сменям памперс.  Heart Eyes

# 124
Мариела Газела, смях се от сърце на среднощният ти постинг. Laughing И за прическата ала хан Аспарух и баща му, и за чичкото с големия перчем, хаха hahaha
Хайде една идея от мен за прическа на твоята кукла (пу-пу, че е много сладка). Та значи хващаш перчема на една опашчица, тип "антенка" (така правя аз на моята Веселуша) с едно силиконово ластиче. И накрая за разкош защипваш една мини шнолка цветенце. Flutter

# 125
Имаш една, че и две големи бири от мен!  beer  beer

Щото и аз се сещам да й връзвам ластичета, ма перчема стана дълъг и започна да й влиза в очите - обикновено в дясното (де да знам защо все там). Но не съм от най-досетливите, че да я защипя "антенката" с шнолка. Направо си за почерпка! Благодаря!
Направих го и ми дожаля за детето ми - ма как пък няма почти никаква коса от двете страни? А останалото е едно такова перушинесто...

Момичета, миете ли вече зъби? Аз се чудя дали да започвам и как? (няма да питам за гърне, че ще се изложим пред чужденците, както се казва)

Да ви пожелая лека нощ!  Hug

# 126

Добро утро!
 Mariela Gazela,  нямах идея какво да пиша тази сутрин, но твоето е направо заразно. Много е сладка принцесата. Моя син имаше букли и аз го подстригах, засега само веднъж, за да заприлича малко на момченце. Косата му е съшата като моята и ако беше момиченце, нямаше да помисля за подстригване. Имам снимки с масури, дооформени с молив, но много съм плачела като ме сресват и са ме подстригали.
 Та по този повод, я покажете любимата си снимка като деца! Моята евентуално трябва  да сканирам, че по мое време нямаше цифрови фотоапарати.  Laughing
 venush, не се притеснявай, не си най-възрастната. А за идването, не знам точно кога ще е. Свеки иска Мишо да го погледа, та по-нататък може и да го дам, за да дойда за някой и друг ден.
 bazel, и ние си пъхаме пристите там и се чудя кога ще му дойде ума в главата, да не ги слага там. Я, кажи за  соса на "Dolmio", нещо готово ли е?
 bonne_esperance, дано бързо да дооздравеете. Irinii, и ти!
 Миши 06, не се притеснявай, всички плачат в началото. Какви ги говоря, аз даже си поплаквах когато оставях баткото в градината. Стоях отвън и чаках да спре да плаче.

О, съседите предупредиха, че днес ще има ремонт и май започват, дали не се постолило и да излизаме.
 Слънчев ден на всички! Целувки на бременните коремчета и на наборите!

# 127
  • Пловдив
Добре утро!!!

Благодаря на Amarettka за кафенцето и кроасана!!! Hug
Много е неприятно това с ремонтите - дано да свършат бързо преди да сте луднали!!! Peace Стенли има същите къдрици и букли /като мен/ - ако питате мъжа ми -  като него в невръстна детска възраст  Joy и вече почват да го бъркат в гръб с момиче... Thinking Време е за подстригване, но да видим кой ден ще се наканя... Thinking
bazel, някой ден трябва да питам мъжа ми за точните рецепти за неговите пасти - прави ги страхотни- все едно сме в Италия.... Mr. Green
irinii, да я прогониш бързо хремата... #2gunfire и да си върнеш формата!!!
Аз съм същата като твоя мъж...едва държа до съответния ден и час да дам подаръка или пък да направя изненадата...Много съм нетърпелива!!!
 viki81, много интересни поличби знаеш! Дано годината е добра за всички
bonne_esperance, бързо, бързо и ти да оздравяваш Rolling Eyes Много забавно ти действа болестта на писането... Laughing
Mariela Gazela, за съжаление за прическите не мога да помогна, но се смях от сърце на клипчето... Laughing Голяма сладурка е Мария...и юнак без рани не може.... Rolling Eyes
Аз зъбите ги мия горе-долу от както имаме 4 зъбчета /сега сме с 7/, а за гърнето - мисля да почна да го уча не по-рано от лятото!!!
Питай винаги каквото и да се сетиш!!! Hug

Приятен ден!

# 128
 Здравейте  Party
Днес се заформя доста решаващ ден за мен... стискайте палци  Praynig Praynig Praynig че съм малко спечена...

Мариела-газела, ние мием зъбите на спаси само сутрин. Мием ги с паста за зъби на Чико за деца над 6м. "Миене" е силно казано - но търкаме половин минута, после му давам за още половин сам да си смуче четката и после каквото не е глътнал - плакнем. Важното е да му създаваме навици от сега, а и да отговаряме на желанието да имитира.
За гърнето - задължително го слагаме след сън, 1 час след ядене и ако даде някакъв симптом /което рядко се случва. Сутрин от събуждане до разходка е без памперс - да свиква с лекотата/ Страх и чувство за самосъхранение няма в мое присъствие - щом ме погледне и някак вижда опора и е готов да скочи от всякаква височина с идеята, че ще го хвана. Когато е сам и съм го наблюдавала тайно е като че ли по-внимателен, но като цяло е смелчага.
Амаретка, дано имате по-топъл ден във Варна, че да го изкарате навън - предвид ремонтните дейности около вас.
Базел, радвам се, че се адаптира така бързо към новия си стар режим.
Вики81, ние затова почти не слагаме Спаси на шофьорското място. После все там иска. Много ми е смешен как се мъчи да завърти волана и от време на време пипа скоростите... само от наблюдения. Маймунки такива!
Бон Есперанс - бързо оздравяване  Hug

# 129
Здравейте и от нас! Скоро не съм се разписвала,но ви чета редовно.
Mariela Gazela, и ние като бяхме по-малки имахме същия проблем с прическата-отгоре един перчем и отстрани къдрици.За моя радост като порасна Дени й порасна и косата долу-горе равномерно.Сега много се е харесала на опашки-тип антенка-и колкото се може да са повече.Стигнали сме до пет.Дотолкова ни позволява косата.Преди около месец купих четка и паста за зъби.Голяма радост е за нея.Още от първия път и стана много забавно и сега по няколко пъти на ден иска да си ги мие. smile3501Предимно изяжда пастата,но важното,че има желание.Колкото до гърнето слагам я,в повечето случаи свършва нещо,но още не може да разбере кога да казва.Обикновено ми носи гърнето когато вече е късно newsm53,но поне знае за какво се използва.
Ами засега друго не се сещам и ще ви пожелая прияте и хубав следобед Two Hearts

# 130
Здравейтееееее!
irinii - стискаме  fingerscrossed .....няма да се спичаш - в този хубав, слънчев ден всичко се развива по-най добрия начин.
Amaretto - моите снимки от детството са някъде дълбоко запиляни и за съжаление не мога да покажа ни къдрици, ни масури.... Tired
Mariela Gazela - радвам се и аз на твоите намеси, които освен интересни са и редовни Peace.....зъби мием и ние сутрин и вечер - винаги заедно, само дето Йоана не използва паста за сега....
mari_anka - ей къде го видяхте тоя щъркел, много искам да ги видя и аз....Дойдат ли щъркелите - идва и пролетта.
bonne_esperance - вие уж дребно неразположение, пък толокоз време в изолатора - айде стига вече!

Ние в неделя си направихме страхотна, следосмо-мартенска разходка. Отидахме да видим най-накрая тракийското светилище Беглик Таш. Йоана като истинска туристка вървя безропотно почти през цялото, почти 2 километрово  разстояние. Времето беше страхотно, навсякъде цъфнали минзухари, птичките пеят, мирише на море и пролет. Полянките се използваха веднага по предназначение от Йоничек за търкаляне и въргаляне на слънце. Накрая отидахме в Царево - ние за по бира с цаца, а Йоана за да хвърля камъчета в морето. Страхотно беше! Ето същия този разказ, но в снимки  Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226811&view=1&photo=1
За осми март сладураната получи от дядо си подарък - едно бебе дето реве, докато не му дадеш биберон или мляко и от тогава е най-грижовната мама на света. Crazy Все с него ходи, обгрижва го и го прегръща и целува непрекъснато. Ех, и това ще бъде някой ден....... Heart Eyes
 newsm49

# 131
 Hug Привет!
Ей,Фибичка...вълшебен разказ в картинки.Голяма приказка.Много ми харесва това местенце което сте посетили,а минзухарите.....Ееех.Браво и на малката туристка  Heart Eyes
Ирини   fingerscrossed
Mariela ,страшно това обелено носленце с греещи очички.За прическата  Laughing аз бих я подстригала,за да се изравни и расте равномерно.Моето тигърче е с много бързорастящя коса,4-5 пъти е подстригван,а сега съм го оставила къдрав и рошав.Не се е метнал на майка си  Wink
Amaretto май никой от нас не се е родил по време на дигиталните снимки  Wink всичките ми албуми са в Пловдив.Аз до 3 год съм била с почти гола глава та няма къдри и масури  Laughing
Миши -как е яслата днес?
Днес видях няколко напъпили храстчета,но щърка искам да го видя вече много.
зъбките ги мием и сутрин и вечер.Първо аз,после Арен сам си рови нещо по устата.Опитва се да плюе ама не му се получава.Навежда се и чака нещо да изпадне от устата му  Mr. Green
На гърнето си сяда след сутрешен и следобеден сън.Имаше период си го носеше сам и искаше да сяда,сега бяга през глава като ме види да го нося.
Вчера сутринта  Арен седеше при мен в леглото ,а бибата му виси като пура в ъгъла на устата.Дръпнах му я..не реагира.И реших да я скрия в една кутия,в един шкаф...На обед заспа 3 мин преди да се приберем в къщи и не се усети.Снощи пъшка и се премята в леглото,но спа и не плака.Днес на обед се пресети и рева сърцераздирателно 5-10 мин.докато не се изпити и сега спи вече от час.Смятам,че ще е забравил какво е това до края на седмицата.По-леко минава от очакваното от мен.
В южния парк са направили нова детска площадка ,мъничка и спретната точно като за нашите мъници.Много е добра за катерене и пързаляне.
Оздравявайте всички  Hug

# 132
Привет дружки!
Тук осмомартенско оживление, не мога да ви смогна.
Аз се правя, че чета и пак да се оплача колко много ми писна. Никол се буди цяла нощ и сега дремя над Осигурителното право и нищо не ми влиза в главата и си викам кого ли лъжа, я да се занимавам с по-приятни неща.
Плами, как мина твоя изпит? 
Добре дошли на новите попълнения!
Mariela Gazela, ето и една от нашите прически, не знам дали ще е подходяща. (Две опашчици назад и по две фибички-щипки да приберат това което не е в опашките). Mоже и без опашки да наредиш такива фибички. Зъбите мием с паста Nenedent-baby  и с накрайника към нея, но нещо май не сме много редовни  Embarassed Гърнето - на лято.
Щастливка, и аз се просълзих на стихчето от Ичи. (не намирам усмихнат емотикон, който плаче, всичките са намръщени)
Разгледах всички хубави снимки от пътувания. Та и аз да се похваля, че за първи път ходих в чужбина - по случай 08.03. мъжо ме заведе в Румъния, в Букурещ. То една чужбина, ама хайде, като за начало става. Хайде така да ми тръгне и до Бразилия да стигна  Wink

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 17:29 от tonitta

# 133
Мариела Газела, смях се от сърце на среднощният ти постинг. Laughing ...
И аз така  hahaha Марианка е спец по прическите на мадами  Peace Нали си има две кокони, а и тя една - три. А и няма как да не е защото Мими(поне доколкото знам) е доста взискателна към всеки детайл от външния си вид, та на Марианка не и оставя друг избор. Аз въпроса с прическата го решавам с машинката  Mr. Green, но естесвено не може да се приложи на дамите.
За страха - и Крис още не осъзнава че , може да се нарани и затова, а и подтикнат от любознателността си, пипа на всякъде и всичко. Единствено печката знае че пари и не я пипа, но и това не е винаги така че се налага много да внимавам. Освен това тръгва навън и хич не се сеща за мен. Пробвала съм да го наблюдавам скришом, изобщо не се стряска че е сам навън. Забелязала съм както описва Ирини че когато ме няма е малко по-предпазлив.
Мариела Газела, вижда се че се е променила и порастнала госпожицата от двете снимки. Зъби мием един път на ден, много рядко два, само с четка, аз му ги търкам а той смуче четката. Гърне още не ползва, слагала съм го няколко пъти но без успех.
Amaretto , моите снимки от детство са в БГ, но ме подсети за една която никога няма да забравя и която обяснява защо детето ми е толкова щуро  Mr. Green
Били сме на около 3-4 години със сестра ми(тя е една година по-голяма от мен). Майка ми ни заключила вкъщи за около 10 минути, защото нямало на кой да ни остави а имала работа. През това време ние сме успяли с една отверка да отключим(може би имам заложби за ключар  newsm78), да извадим около 1 кашон играчки на улицата, аз да ходя до тоалетна и да се загащя не много сполучливо. Та този ни вид на улицата се е сторил много интересен на съседа ни който имаше художествено ателие и решил да ни снима. Тази снимка е една от най-показателните от детството ми. Дано не съм ви отекчила.
steli-ssd , дано, мързелива или динамична дано за всички е успешна  Praynig
irinii, Спаси като е без памперс пишка ли, и по голо дупе ли е или с дрешки. Ако и други махат памперса моля да споделят. И аз си мислех за това но тук е още студено а и нали все сме болни. Успех в развитието на съдбовните неща днес  Hug
dennis, успех в бързото и безпроблемно махане на биберона  Peace

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 15:29 от viki81

# 134
ей момичета, обичам да ви чета...
Значи трепетите ми наполовина се успокоиха - т.е. едното нещо, което очаквах като резултат е супер. Сега следва второто, което ме тормози по-отдавна и да видим днес ли ще стане ясно или утре как ще се развие...
Благодаря ви за стиснатите палци  Hug
Вики81, значи сутрин като станем и слагам веднага Пако на гърне - той съответно се изпишква, а през ден и изаква. След което го обличаме с домашните дрехи /боди, анцунг, когато е хладно чорапогащник/ без да му слагам памперс. По голо дупе не мисля, че бих го оставила и лятото даже... Голямо момче е все пак  Wink Следва миене на зъби и лице и закуска. После играе около час в къщи. Пак го слагаме на гърне и после вече му слагаме пампа. Същата процедура се повтаря след следобедния сън - от събуждането до разходката. Четох, че дечицата трябва да се слагат на гърне след сън, 1 час след хапване /така им работят стомахчетата на повечето и ако дадат признаци/
Тонита, ами много добре правиш с тези творчески паузи... Спомням си, че когато учех най-ползотворно ми се отразяваше подготовката за два различни типа изпити - напр. хуманитарен и да речем маркетинг изследвания. Превключването на мозъка от един тип материя на друг спомага за по-доброто асимилиране на материала. Та и ти така - преключвай от правото на септемрийския сериал  Grinning Успех! А как ти се стори Букурещ? Всички казват, че "циганската" в нашите спомени Румъния вече ни е изпреварила?!
Фибичка, ама с тези ваши разходки направо ви се възхищавам. Страхотен стандарт на живот поддържате с тези турове - много полезен и за вашата и за душата на Йоничка!

Общи условия

Активация на акаунт