Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 381
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
irnii а в този период от около час в който е без памперс напишква ли се, или вече е свикнал да стиска, и изобщо отначало напишквал ли се е, и ако отначалото - да а после - не колко време му отне да свикне, от колко време го оставяш така без памерс? Извинявай ако са в повече въпросите ми, знам че и всяко дете е различно но ще ми е интересно всеки който е пробвал да сподели.

# 136
Привет  Simple Smile!
Много добро настроение лъха от теми4ката!
Мити спинка,а аз съм затрупана с разни бро6ури с инфо за мероприятията в квартала в който 6те се местим  GrinningОказа се добър квартал Grinning,в4ера бяхме до жили6тето и продължаваме със събиране на идеи за обзавеждане.В4ера ни направиха 4ас за сре6та в една детска градина и на 14 април сме там да я видим и ако ми хареса живот и здраве от септември ни казаха 4е могат да запи6ат Димитър  GrinningМного се радвам!На една пряка от нас има Щад Халле,вклю4ва кино,театър,провеждат там и курсове(ще е записвам да се у4а и там  Simple Smile ).Радвам се 4е попаднахме на добър квартал  Simple Smile
Много сте активни в теми4ката  Simple Smile
Mariela Gazela,добре до6ла и от мен!
Мити се пробужда,пускам една моя снимка като бебе и бягам да правя закуска и да се приготвям за курс.

# 137
Здравейте и от мен!
Ние може да се каже,че вече сме здравички,Дари се размина с антибиотика,като жена естествено се оказа по устойчива Wink
Добре дошла на Мариела Газела,имаш много сладка кукла,да ти е жива и здрава! Hug
Ирини, и аз стискам палци да се случи всичко както очакваш и искаш,а после ще чакаме и да се похвалиш Hug
Оххх,още исках да пиша,но Ради плаче и ме дърпа и ми казва"кине",което означава кино,да му пускам да гледа бейби Айнщайн Crazy
До скоро!

# 138
  Хай, привет и айларипи..
Наистина оживление тук, за съжаление май е защото времето е леко кофти.. но и при това обяснение пак е добре
Ирини, надявам се да е минало успешно. Аз също като Вики 81 съм много любопитна за това с безпамперсието, Лаци колкото и рядко да му се е случвало нарочно се напъва да пишка пред 10 сек . за да ви как е , на гърнето не иска да пишка и така веднъж за 20 мин с извинение опика цялата къща...
Денис, поздравления за смелостта да махнеш бибата, винаги се оказва по лесно от колкото си очаквал
Сесилия, дано ви е удобно и приятно в новия квартал
Фиби, наистина много зареждащи снимки в природата, а Йоко е стана още по - сладка.. душичка
Тонита, това с изпитите направо ме кара и мен да настръхвам, на мен ми остана държантия , едно калежка ми изпрати развити въпросите и така не мога да седна да уча .. а все пак е дължавен! но аз винаги разчитам на късмета си и до сега не ме е предавал.. дано и тоя път така , а пък и за последно , поне в тая сфера
Денис- 56, извинявай, ама май аз нещо не съм в час, защо не те познавам? newsm78
Мариела Газела, наистина е много приятен и свеж тона ти на разговор, къде се губиш година и половина хихи, искам и аз в САЩ, ама на екскурзия, много ти е сладка госпожицата и поздравления за високия дух въпреки трудностите, аз съм на мнение, че положителното настойка помага в трудностите.. за прическата аз ще добавя още един глас за бръсненето, с цел да расте равномерно, а и по- добре сега докато е малка, а и лятото с шапчици и така, един добър старт. разбира се ти си знаеш най- добре, аз все пак съм мъжка майка.. облекчена в това отношение
Бон есперанс, искам Мия по понижуп много скоро, много здрави на новата площадка на южния парк Flutter
Ние от неделя сме ергенчовци с Лаци и вчера излезнахме в 9:30 и се прибрахме в 22:30.. то не бе разходки, работа, спининг, вечеря със сестра ми .. тире приятен ден, днес отдих цял ден пред компа па халат.. верно, че гърбя ме заболя ама ..
Сесилия, от половин час докато пиша това, Лаци маха на снимката ти и крещи "бебе" "бебе" "бебе" и така и ти маха.. много е сладък, така вика и на една реклама на девин, дето бутилчиците се добрижават до едно бебешко легло и Лаци се обръща и ивика бебе бебе бебе...
Е аз съм си поканила гости за вечеря , така вече е крайно време да стана и да ви пожелая приятна вечер

# 139
  • София
Хай.
Захванала съм се с пролетно почистване и в почивката не се стърпях да не хвърля едно око.
Сладурче, като си нямаш работа и ти да ни връщаш към старите архиви....А сега познайте коя е моята особа Simple Smile

И за да не ви мъча много...

Съвсем случайно я имам само тази снимка сканирана и едни от първи клас...Айде, че работа ме чака-измих прозорците, но най-много мразя да закачвам пердета Sad
Мариела Газела....конкуренти ни се явявате в белезите Simple Smile

# 140
Привет, момичета-кокичета!

Весели усмивки от старите ленти. И хайде да не се конкурираме сега коя е навъртяла най-много години!  Hug Ето и моят принос от архивите ,

Ще пиша с редакции, защото Сашко много настоява да ми помага в момента на компютъра.

Ние почнахме с гърнето в края на миналия май. Акаше си сутрин след ставане, пишкаше. Преди около месец обаче, категорично отказа да сяда на гърнето. Вчера му купих седалка за тоалетната и е рано още за отзиви.

Биберон си ползваме периодично. Като го види някъде си го взима. Не мисля да го отучвам сега при това болезнено зъбоникнене при положение, че след около два месеца ще може да го вади от устата на братчето си и да го лапа.

Вчера, иначе добрият, Сашко ме подлуди - голямо мрънкало беше! Изцеди ми силиците! Добре, че поне през нощта спа.

Ирини, стискаме палците и на ръцете и на краката!  Hug

Бон Есперанс, Ирини, малки болни приятелчета, бързичко да оздравявате!

Пролетните ви екскурзии и снимките от тях са много зареждащи.

На милите ни студентки също стискаме палци за изпитите!

Йоана, браво, че сте оздравели вече! Наскоро четох статия, че жените, кой каквото ще да каже, сме по-силния пол защото си имаме два Х хромозома!

Денис, къде в Южния парк е тази нова площадка? Може да ни съблазни да идваме по-често.

Сесилия, радвам се, че така добре се нареждат нещата с новата квартира и изобщо.

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 20:41 от Ави

# 141
Поздрави, момичета!

Значи ще се купува скоро четка за зъби. Бях й купила преди време едно напръстниче с малки зъбци (слага се на пръста и някой друг мие първите зъбки), ей такова нещо

Ма още си стои неразопаковано.  Blush
Иначе тук се предлагат разни гелчета за зъбки без изплакване, та на първо време ще опитам този вариант.
Цукалото ще почака.

За косата пак: аз слагам всякакви джаджавки на косата й, ма то моето чудовище (думата идва от "чудо" и "вижте") не търпи чужди елементи като шапки, качулки, шноли... ще ми се да й купя и слънчеви очила, но отсега знам каква ще е злочестата им съдба. Със сигурност ще я острижа, ма да видим кога. Благодаря отново за съветите, момичета!

На fibi4ka съм сърдита, но ще се цупя още 10-15 минути и ще ми мине. Как можа да ми причиниш това?! То не беше Беглик Таш, то не бе Пирин и Вихрен... Смръцъфлиъца ми се настроението със скоростта на светлината (по чичко ви Алберт).  Wink Пирине, Пирине

Пирине, Пирин, Пирине,
Обичам те, едничка моя радост!
В скалите ти отдавна разпилях
Моите дни, моята свидна младост.
Обичам те, обичам те, Пирин!

Обичам аз очите ти,
Твоите бисер-модри езера
Сълзи на страстно влюбено момиче
В утринната пурпурна зора!
Обичам те, обичам те, Пирин!

Обичам те, обичам те,
Защото ти едничък обеща
Това, което майка ми не даде,
Татко ми ксое ни завеща
Обичам те, обичам те, Пирин!..

Вапцаров   

Ма много се радвам, че има планинари сред вас. На мен планината много ми липсва тук. Не съм ходила откак забременях, че имах и трудна бременност, та не експериментирах излишно. Хайде някой ден като ме хване музата, ще ви разкажа как планината ни събра с по-добрата ми половинка. По-късно, ако имам време и възможности ще кача едни снимки от тукашната ни планина (тази, която ни е най-близка де) и ще ви пусна линк.
А, то времето за сърдене изтече, fibi4ka   Hug

За бибата да кажа: мъчех я докато беше малка да й запушвам устата с нея, ма тя - Мария, хитра излезе, та си я махаше сама. За сметка на това си лапа двата средни пръста ала Heavy Metal и така се приспива самичка. И през ноща, ако спи неспокойно или е жадна, смуче неистово, че чак нас ни буди. Което мен ме притеснява, щото не мога да й скрия двата пръста в чекмеджето. Ох, да си имах и проблемите.

mama_meggie, да ти кажа честно, с много рев понесох трудностите. Но бързо забравих лошите неща, щото човешкото сърце е така устроено. Не че още не се притеснявам, че обиколката на главичката й още е под нормите, че е плоскостъпа, че не говори... ма някак по-лесно ми е сега.

Доника, Sesiliq, Ави, много сте красиви, спор няма. Искам още такива сантиментални снимки. Simple Smile

tonitta, аз когато учех за изпити, баш тогава най-много исках да си измия прозорците или да си разчистя гардероба за сезона. Дерзай!

На Amaretto закуската ми дойде добре, че днес съм само на кафе. Килцата ми се лепят като мухи на мед. Тук прекалих с пуканките и пиците, за мой срам.  Close

irinii, счупих пръсти вече, казвай, че всичко е наред и да бягам да слагам обяда на малката.

Пак се унесох, хайде до скоро. Среднощно пак ще се развихря.
Обичам ви, момичета, изключително ми е прияно в компанията ви!
Много въпроси имам, ще задавам, ще...

# 142
 Grinning Ето ме и мен отново!
Не отидох на курс,за6тотоняма6е кой да гледа Мити  Sad Татито се прибра късно!Ама ни6то имам о6те няколко седмици и свър6вам нивото.Днес ми се обадиха от киндерцентъра в който водя Мити да играе,дали все о6те ме интерсува да запи6а курс,много кофти бе6е да говоря  Laughing тепърва се опитвам да шпрехам,но намерих думите и утре отивам да се запи6а Simple SmileПо удобно е за6тото има kinderbetreung -не6то като занимална за деца.Няма празно,от един курс на друг,а изпитите в БГ кой 6те взима не зная  Thinking
Ирини ,стискам палци вси4ко да се нареди при теб!
fibi4ka,страхотни излети си правите,искам и аз-з-з-з  Party
dennis,добро ре6ение за бибата,как заспа Арен тази ве4ер?Аз мисля да караме о6те малко,с нея си 4е6ка венците,а така трудно му избиват зъб4етата и по няколко.
mama_meggie,голям сладур е Лаци,Мити казва много малко думи4ки и то когато му се налага да му дадът не6то,когато иска не6то.
В България направиха ли Икея?Четох някъде 4е тази година 6те строят в 2 града.
Доника,какво жълто бузан4е си! Grinning
Ави,каква госпожица си била само  Simple Smile А ина4е аз одавна съм на мнение 4е Ние жените сме по-силния пол,доказателства не трябват!
Ави,надявам се наистина вси4ко да се нареди и най-после да си седна на д-то и да се захвана по сериозно с немския  Praynig
За миенето на зъбките-мия ги с ненадент и 4етка,в на4алото аз,а след това Мити се заема  Laughing,сутрин и ве4ер,не плакнем о6те.
За гърнето - лятото.
Mariela Gazela,от постингите ти винаги лъха добро настроение,много си сладкодумна  Simple SmileИ аз карам на едно капу4ино до обяд и вси4ко което хапна ми се лепи  Shocked ман с тез килограми ама 6те ги преборим нали?
tonitta,стискам палци и на теб за изпитите!
Хайде лека и спокойна ! Hug
P.S. вижте каква фенка има Дитер Болен  Grinning
http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MTM2MzUwfDE5MTY1NDI%3D

# 143
Страхотна идея се оказа това с детските ни снимки(аз за съжаление не мога да се включа  Embarassed). Много се радвам на снимките ви, хайде и другите. Сега разбирам защо са ни толкова сладки дечицата.  Heart Eyes Grinning
Доника, незнам дали е само на снимката но ми изглеждаш супер кротка и скромна, а като знам Хриси как е, незнам за красотата но характера му май е на баща му  Laughing
Mariela Gazela и аз си мислех да му взема слънчеви очила но се разубедих. Един ден докопа тези на баба му и на 5-тата секунда ги счупи. Може би другото лято. Чакам разказа ти за това как сте се намерили. И Крис не смуче биберон. Заспива смучейки-лижейки(по негов си много странен начин) етикетчето на плюшено мече от тези за сън(глава а надолу е като кърпа в средата на която е закрепена главата и тя се спуска надолу, дано си ме разбрала незнам как да го обясня). Много си го обича.
Сесилия радвам се че новото място е толкова приятно и че имате място за ясла, дано да ви хареса. Крис е страшно щастлив когато ходи на ясла. А твоите курсове за какво са?
yoana77 радвам се че сте оздравяли.
Сладки сънища от мен и спящия вече Крис  Hug

# 144
 Close ама че тарикати... "Unfortunately we do not grant access to Clipfish from your country"  Close
И що така? Да не пиша пък от Афганистан или Ирак? Европейците нещо пак са сърдити на американците, не че няма защо, ма аз сега как да видя фенката на Дитерчо? Sesi (ако може да те наричам така?), тия моите кила са качени наново след отслабване след раждането. МъжО ме гледа странно вече, че като се запознахме, бях с 10 кила по-слаба. Аз не се гледам странно - мен направо ме е страх да се погледна. Дънките ми са се превърнали в менгеме. Малко Robocop  съм на моменти, ма ... ще го преборим, как да не! Така и така съм се обърнала към теб, да кажа, че Мити си е първокласник в сравнение с моята Мария. Тя когато иска нещо го прави с посочване и с нечленоразделни викове "мъмъмъмъмъмъмъмъмъмъммъмъммъмммъъмъмъмъ" (никаква идея нямам от "искЪм" ли произлизат, от "мама" ли - ако ме вика да й подам нещото...).
viki81, разбрах те много добре за одеялцето. Виждала съм такива, не че имаме. В тази връзка да си призная, че Мария няма нито играчки, с които да заспива, нито одеялца или каквото и да е друго, не чета приказки, не пея песнички, заспива след 23.00... абе и аз съм една майка за чудо и приказ. Пък много искам да чета приказки, ама като отворя книгата и ... няма заспиване - иска да си я прелиства сама, да си говори... Като беше бебе ми препоръчваха много да й говоря, че да развиваме мозъчето й, и аз тогава четях като побесняла. Но Мария си лежеше кротко до мен и нямах подобни на сегашните проблеми.
Започвам да качвам снимки от Kennesaw Mountain National Battlefield Park. Тук разни битки са се разиграли по време на Гражданската война. Ако не съм споменавала - живеем в черния юг - едно градче близо до Атланта, Джорджия. Ще пусна линк с малко коментари, че и аз осъзнавам че започнах да прекалявам с гостоприемството ви.

# 145
Mariela Gazela,съжелявам за линка,6те потърся друг и 6те пусна.Фенката пее една детска немска песни4ка,а журито запо4ва да пляска с ръ4и4ки  Laughing
Ето друг линк с друга кандидат-певица,а Дитер4о и се хили и покла6та глава в такт  Joy(трябва да ти се отваря)
http://de.youtube.com/watch?v=VB4rmZqYde8
А аз какво да кажа за килограмите ,като съм ка4ила 34 по време на бременността и с мъка свалям,добре 4е бях по слаба ина4е .......

# 146
Ох, хем смешно, хем тъжно. Гледам части и от българскят Music Idol 2 и се чувствам по същия начин. Смея се с глас,  hahaha но се питам и чия е вината за подобни недоразумения.
В момента гледам American Idol 7. Ей това са ми фаворитите

DAVID ARCHULETA
CHIKEZIE

Ето и обещаната планина Kennesaw Mountain National Battlefield Park. Към края ще видите един черен чичко, който ни попита дали сме от Китай.  #Crazy Китай!  #Crazy. Снимките са от ноември 2007 - старички, ма скоро не сме ходили на по-интересни места, освен паркове. Парковете обаче са много хубави места за развлечения. А за този специално може да видите и къде се намира.

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 03:28 от Mariela Gazela

# 147
Добро утро, сладурани! Grinning
Драсвам няколко реда и ставам да се киприм с малката Веселушка, че разходка ни чака. Grinning
За гърнето и друг път съм казвала, че мисля да опитам през лятото. А тя моята хитруша ме изненада, започна сама да казва "ако", когато и се ака.  Shocked Научи се покрай Мими, понеже още държим едно пластмасово гърне в нейната стая и тя понякога го ползва. Та Веси изпада във възторг всеки път, когато види кака на гърнето. И така неусетно разбра какво се случва. Mr. Green
Зъбки още не мием Embarassed
Фиби, много красиви снимки сред природата, а Йоанка чудесно се вписва в пейзажа. Heart Eyes
Мариела Газела, разгледах с удоволствие и вашите. Много е красиво местенцето. А на твоята кукла къде са и буклите като на мама? Laughing
Амаретка, за съжаление моите снимки от детските години останаха в Бургас и сега нямам какво да покажа. Но пък ти благодаря за чудесната идея и затова че ме подсети, че е крайно време да си ги взема тук.
dennis, поздравявам те за решението ти да махнеш бибата. Аз все се каня и само с мераците си оставам. Много си я търси и сърце не ми дава. А как ще я приспивам без нея, идея си нямам. Crazy
irinii, стискам палци всичко да се подреди така, както го искаш. Praynig
Момичета, много сте сладки на снимчиците от детството. Hug
Усмихнат ден! Heart Eyes Ставам, че дребната ме задърпа. Laughing

# 148
ехоооо Simple Smile

Какво оживление цари тук, супер... но нещо докато ви изчета и ви забравих  Embarassed кой кво казал де  Laughing

Пък като гледам как добре се справя новата мама, чак ме е сраммммм Ма много сладки Мама Мариела, малката Мария и техния тате  Hug Голяма си скица, със сигурност скоро ще е само статистика ранното раждане на сладураната. И в тази връзка... малкото ми гардже е родено 3 дни след термин... не говори, всъщност установихме с баща му, че събота-неделя страшно много говори... тати-тати-тати-тати-тати........ може да го прави без да спира по цял ден  Mr. Green , гърне не ползваме, то не че му предлага някой на детето де, книжките напоследък взе да ги харесва... брат му го въвежда в света на приказките де... Любим герой Питър Пан, има си и сабя... ужас, Боян е Майкъл, аз съм Уенди  bowuu татко им е Муфаса... абе познайте кой от коя приказка е  Laughing
Иначе Боян го гледам, че все повече акъл му идва... като кучетата знае да си носи обувките като кажа, че излизаме, да не говорим, че онзи ден като се запъна да облечем мръсното яке.... ужас, като прасета излязохме... обаче ъ-ъ-ъ-ъ и това е, друго не дава да облечем...

уфффф кво се разприказвах рано сутрин  ooooh!

Амаретка страхотна е идеята със снимките, аз нямам качени, ще гледам да го направя. Ави, Сашко определено не прилича на теб, както и Хриси на мама, той очевидно и красотата и лудостта са от другия род  Mr. Green, за Мити и Сесилия не мога да преценя!

Иринииии, палцестискаме, ма каква таз загадъчност бреееееее  Heart Eyes

Мацки, стихчето на Ичи е на Дора Габе, забравих да напиша тази важна подробност! Много ви благодаря за поздравите, наистина го желая на всички за другия 8-ми! А стихчето е страхотно, вчера беше тържеството им, е 18 мин не ми спряха сълзите от умиление, добре че се криех зад камерата  Mr. Green За моя страхотна изненада си беше истинско представление с песнички, танци и стихчета... а Ивайло се държа супер свободно, видимо се забавляваше и участваше във всичко, и докато се чудех ще си каже ли изобщо стихчето или ще мрънка, той се изпъчи и ревна с цяло гърло (от къде извади такъв глас това дете) и си го каза леко и без грешка, а черешка на цялото му представяне беше с двете ръце та за пишоната  ooooh! е явно не е бил толкова спокоен.

Стига съм ви занимавала с щуротии, работа ме чака, хубав ден на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 10:39 от Щастливка

# 149
  Добро утро и от нас
Много ведро настроение тук, много хубави снимки , Марела Газела, поне алеите са ви алеи и не е заринато с боклуци, тук при нас не може да се похвалим така, но пък си е наше нали..
Щастливка, изобщо не ни отекчаваш , даже е много приятно да съпреживеем с теб този момент - на горда майка
Много са хубави бебешорски снимки, и аз ще кача ама да ги сканирам да видите какъв съм калпазанин с каскет
При нас добрата новина .. или надявам се да е добра де , че тази нощ една наша кобила роди - близначета кончета, което е много екзотично, но световното практика показва, че бебетата не оживяват.. за сега са добре, момиче (първото и по силно) и момче - с 40 мин закъснение - седалищно. Много се надявам да укрепнат и да си имаме първите или едни от малкото живи и здрави кончета близнаци. Момчето става по -трудно, но пък с помощ суче и е весел, не съм ги виждала , но знаех, че вие ще оцените новината и реших да ве кажа , а сега се стягаме е отиваме в първа родилна зала на КСБ ХанАспарух... , където между другото имаме още една бременелка, която чакаме също всеки момент да роди - абе обърнахме го на конско АГ отделение
Като сте застискали така здраво палци отворете една скоба и да кончетата, пък дано и двете причина се ощастливят с хубав край..
ПРиятен ден и до скоро

Общи условия

Активация на акаунт