bonne_esperance, честито минижуп на красавицата!
Веси вече има и побързахме да го разходим.

Какви са ти съседите?

Завиждам ти, irinii, най-благородно за къщата и липсата на съседи. Хайде да си ги пожелая в близко време!

Стенли има същите къдрици и букли /като мен/ - ако питате мъжа ми - като него в невръстна детска възраст
и вече почват да го бъркат в гръб с момиче...
Време е за подстригване, но да видим кой ден ще се наканя... 
и да си върнеш формата!!!

че съм малко спечена...
Предимно изяжда пастата,но важното,че има желание.Колкото до гърнето слагам я,в повечето случаи свършва нещо,но още не може да разбере кога да казва.Обикновено ми носи гърнето когато вече е късно
,но поне знае за какво се използва.
.....няма да се спичаш - в този хубав, слънчев ден всичко се развива по-най добрия начин.
.....зъби мием и ние сутрин и вечер - винаги заедно, само дето Йоана не използва паста за сега....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226811&view=1&photo=1
Все с него ходи, обгрижва го и го прегръща и целува непрекъснато. Ех, и това ще бъде някой ден....... 
Привет!
всичките ми албуми са в Пловдив.Аз до 3 год съм била с почти гола глава та няма къдри и масури
Марианка е спец по прическите на мадами
Нали си има две кокони, а и тя една - три. А и няма как да не е защото Мими(поне доколкото знам) е доста взискателна към всеки детайл от външния си вид, та на Марианка не и оставя друг избор. Аз въпроса с прическата го решавам с машинката
), да извадим около 1 кашон играчки на улицата, аз да ходя до тоалетна и да се загащя не много сполучливо. Та този ни вид на улицата се е сторил много интересен на съседа ни който имаше художествено ателие и решил да ни снима. Тази снимка е една от най-показателните от детството ми. Дано не съм ви отекчила.

Следва миене на зъби и лице и закуска. После играе около час в къщи. Пак го слагаме на гърне и после вече му слагаме пампа. Същата процедура се повтаря след следобедния сън - от събуждането до разходката. Четох, че дечицата трябва да се слагат на гърне след сън, 1 час след хапване /така им работят стомахчетата на повечето и ако дадат признаци/
Успех! А как ти се стори Букурещ? Всички казват, че "циганската" в нашите спомени Румъния вече ни е изпреварила?!