По кръчми и разходки шета наш'та СЕПТЕМВРИйска чета!!!

• 13 198
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Кажете с какво се храните през деня, за да преценя малко или много ям.
Това  вече ми е баш по мазола. Ям почти непрекъснатоооо и то ми личиии ужасно....направо всички ми се карат, че се уливам Embarassed Sad Embarassed Embarassed
Все бях качвала и преди много по време на бременност, но 14 кг. за малко повече от 2 месеца!!! Shocked
Ужас, направо съм ужаааасно дебела....ако давам в същия дух, ще стана 100 кг. без майтап Cry Cry Cry

# 136
  • София
Добра вечер момичета! Само това имам сила да напиша /иначе всичко чета/. Мързи ме, та чак ме боли.

# 137
  • София
интеркостална невралгия ме е налегнала, че
Ъъф, че помпозно. Ама ти си си била винаги такава интИлигентна. Помниш ли доктората през 1966 год hahaha Joy

# 138
  • София
Добра вечер момичета! Само това имам сила да напиша /иначе всичко чета/. Мързи ме, та чак ме боли.
Срамота! Joy

# 139
Все бях качвала и преди много по време на бременност, но 14 кг. за малко повече от 2 месеца!!! Shocked
Ужас, направо съм ужаааасно дебела....ако давам в същия дух, ще стана 100 кг. без майтап Cry Cry Cry
Е, сега се уреди с бастуна и шиповете в коленете.... smile3532 gydi newsm12 smile3503

# 140
Ъъф, че помпозно. Ама ти си си била винаги такава интИлигентна. Помниш ли доктората през 1966 год hahaha Joy
Помня колегите , помня....и от по-рано ги помня..... hahaha ooooh! hahaha

# 141
  • София
.....с младежа все се караме  кой да седне пръв......Ама тогава ще нервя мъжо,че и той мераклия за нет,ама той все последен hahaha
Все едно за нас говориш. Само след година - две очаквам в разправиите да се включи и бодрата смяна - набор 2003 Joy Че засега само го отбиваме детето, ама трудно. Като в оня култов филм с Фернандел - Бонифас сомнамбулът, дето таткото барабар с чаветата все сомнамбули и една нощ най-малкото се надига да прави първо нощно похождение, а баща му вика-ааа, не, ти от догодина..... Joy А после и набор 2008, живот и здраве, хохох

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 22:04 от irinaradeva

# 142
  • София
Е, сега се уреди с бастуна и шиповете в коленете....
Е, това верно беше единственото, дето ми липсваше  Joy

# 143
  • София
Помня колегите , помня....и от по-рано ги помня..... hahaha ooooh! hahaha
Знаех си, че и склерозата щтъ подмине, що все на мен сичкоуууу. Cry

# 144
Оф,Иринка ти си жива за оплакване.. hahahaСлед някоя друга годинка-край с компютъра Simple SmileВсичката челяд като ревне кой ще е пръв на компа-за теб,пиле -ред няма да има Mr. Green
Борянче,какъв е тоя мързел???Да не те е хванал тендовагинит,че не мо,йш да пишеш? Joy

# 145
  • София
Оф,Иринка ти си жива за оплакване.. hahahaСлед някоя друга годинка-край с компютъра Simple SmileВсичката челяд като ревне кой ще е пръв на компа-за теб,пиле -ред няма да има Mr. Green
Ето, точно сега ме гонят hahaha аре, до утре, младежКи Heart Eyes

# 146

Да питам, нали кръвта не се взима на гладно за това изследване? Поне аз така си мисля.....

Не мога да дам категоричен отговор, но аз ходих рано сутринта (работят от 8.30) и бях на гладно, без да се замислям дали трябва Rolling Eyes

# 147
Девойки и аз се оттеглям,че ми се доспа изведнъж  sleepuuЛека вечер на всички и сладки сънища Party
До утре  bouquet

# 148
Муци, май само ние с теб останахме, сладък Hug

На мен също ми се гади вечер. Надявах се вече да отмине, ама неее. Та по повод храната, до към 4 след обед съм ок, хапвам си смело, но после става страшно.
Утре тортички те чакат, а? Супер! Аз може и да намина, но само ако не ми замръзнат шушоните, че нещо ми е много студено. Ако не се видим утре, много да се забавлявате.  bouquet Гуш и цун Heart Eyes

# 149
  • Бургас
Малии, Иринка, аз имам чувството, че ми се спъхва корема, не ми се яде нещо..днес ядох салата Снежанка малко, сладка царевица:)))), Активия с мюсли, малко хляб, и бисквитки..какво ще кажете за това..малко ли е
 Ааа, мацкоо, верно с тебе останахме двете само..за утре- да..виж как си и ако ти е добре, идвай..
 И аз съм така до обяд..ама вечер ми е еднооо...рядко сутрин..някога беше сутрин..
 Аз зяпах тв и не бях тук хич..
 Гуш и до скороооо!

Общи условия

Активация на акаунт