По кръчми и разходки шета наш'та СЕПТЕМВРИйска чета!!!

• 13 196
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Честит Празник, настоящи и бъдещи мами!!!  bouquet
Бъдете горди и уверени жени, бъдете смели в мечтите и начинанията си, покорявайте с красотата си на богини! И не забравяйте, че нашето призвание е да правим света по-добър!

Честито и на малката принцеса на съншайн и на милото на диди
 newsm76 newsm51

# 166
  • Варна
Честит празник момичета - настоящи и бъдещи майки!!!

Желая всики да бъдем едни обичани и обичащи майки и жени и септември месец да ни дари със на желаният от на подарък  baby

newsm51 smile3525 lovekiss

# 167
Честит празник, момичета!!!
Много здраве, много щастие и много любов ви желая Hug Hug

# 168
Честит празник мами бъдещи и настоящи
Асе страхотни торти,поздравления
sunshine3 да ти е жива и здрава госпожицата
Момичета успокоите ме че не съм само аз тази която повръща минимум по 4 пъти на ден ooooh!

# 169
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ МАЙКИ! Grinning Grinning Grinning
Пожелавам на всички хубави и здрави бебета през септември! Grinning Grinning Grinning

# 170
  • София

Да питам, нали кръвта не се взима на гладно за това изследване? Поне аз така си мисля.....

Не мога да дам категоричен отговор, но аз ходих рано сутринта (работят от 8.30) и бях на гладно, без да се замислям дали трябва Rolling Eyes
Аз ходих в 13.00 и вече бях яла около 7 пъти Embarassed Не казаха, че е трябвало да е на гладно.

# 171
  • София
МАлии,Иринче,ШегуваШ ли се с тия 14 килца zа 2месеца??
не Cry

# 172
  • София
Добре, ама защо толкова си качила? Много ядене ли му пада?
Да, мноооого ям Embarassed Никакъв диабет нямам Stop

# 173
  • София
Съншайнче, да ви е жива и здрава бъдещата кака. Heart Eyes newsm59 newsm67 Tada  ura
А на мама -   bouquet

# 174
Иринче блазе ти,аз умирам от глад а каквото хапна и го връщам.Няма нещо на което да усещам вкуса,дори водата ми горчи.До момента не съм качила нищо.Толкова обичам да си похапвам а не мога Sad

# 175
  • София
Иринче блазе ти,аз умирам от глад
Милото. И та теб не ти е лесно Sad Но ела ме виж - много съм ужасна станала Shocked Абе да сме живи и здрави и бебоците, другото ще се оправи!!!  bouquet

# 176
Права си лошото минава и килограмите се връщат Simple Smile

# 177
Приятен Празник на всички които празнуват!

И честит рожден ден на двете мили членове на семействата.

Ирина, не можеш ли да се спреш? Или поне да ядеш по нискокалорични храни? Не знам, но явно не ти е весело с тези килограми. Но както казваш, най важно е да е живо и здраво дребното. Другото се оправя.

Нещо ме дразни гърлото, дано да не съм настинала.

# 178
Честит празник на рождениците.

И при мен има проблем с килограмите. Преди да забременея бях постонно на диета. И заради гаденето ядох нон стоп. За няколко месеца качих от 64 на 76. Опитах да пазя диета и не стана. Постоянно имам ужасни вкусове в устата и все нещо ям.
Покрай работата забравям, но вечер наваксвам.

Чувствам се ужасно. И същевременно съм много нервна и не мога да се спра.

# 179
Спокойно Нинка, и аз повръщам като обезумяла. Тъкмо като си помисля, че ми се е разминало и започвам да се чувствам по-добре и се започва наново. Днес бяхме на шопинг и на мен разбира се ми прилоша ужасно, бърко към колата и там ела и гледай...сега пак ме е страх да хапна, но пък ако не ям нямам никаква сила, въобще голям тормоз. Дано минава по-бързо този период, че не се издържа, аз права повече от 15 минути не мога да стоя  Sick

Общи условия

Активация на акаунт