По кръчми и разходки шета наш'та СЕПТЕМВРИйска чета!!!

• 13 193
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Спокойно Нинка, и аз повръщам като обезумяла. Тъкмо като си помисля, че ми се е разминало и започвам да се чувствам по-добре и се започва наново. Днес бяхме на шопинг и на мен разбира се ми прилоша ужасно, бърко към колата и там ела и гледай...сега пак ме е страх да хапна, но пък ако не ям нямам никаква сила, въобще голям тормоз. Дано минава по-бързо този период, че не се издържа, аз права повече от 15 минути не мога да стоя  Sick
И при мен е така тъкмо се успокоя че ми се е разминало и се почва отново,няма да ви казвам колко пъти повръщам докато съм на работа и се е случвало и когато имам клиенти(работя в офис) и много пъти когато се разхождам из центъра.Когато стомаха ми е празен също не е добре защото пак повръщам Sad.Аз и с първата си бременност бях така и много се надявах сега да е различно но уви...... такъв ми бил късмета
Весела вечер ви желая  bouquet

# 181
ninka3103, да те успокоя, аз до преди седмица не по 4 а поне по 5-6 пати на ден ooooh! сега още ми се гади като стана сутрин, но се научих да хапвам по нещо тестено, кифла, козунак, препечена филийка(а преди въобще не закусвах) с чаша айран. Определено е по-добре Peace

# 182
Привет от мен и Честит Празник на всички дами!!!

И аз като някои от вас преди да разбера че сам бременна все диетувах и сега елате ме вижте, хапвам си порядъчно. Дано на финала не натрупам много килограми. Знам със сигурност че на бебето не му трябва толкова храна и се опитвам да се ограничавам, но не винаги успявам.
Поздрави   bouquet

# 183
Е хайде и в бодрата смяна да се разпиша.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен, на всички дами.Млади и стари - нема значение.[/i][/b] newsm51 Надявам се, че сте прекарали прекрасна вечер.
Шейлима и аз гоискам твойту укулусветску пътишествии бе душко. smile3501 Ох как ти завиждаааааааааам.А аз ще трябва да правя ремонт тогава. smile3511
Мацки, абе никой от  вас не споделя, за такъв проблем, та се чудя само аз ли съм. newsm78 Ама голем зор виждам с  ходенето по голема нужда бе.На 2-3 дена, може и да се случи, ама не е сигурно. А гаденето е от сутринта до вечерта.И макар, че ми е за първи път - нали съм от дъртата смяна - не се оплаквам.Само питам.То боза ли непих, то банани ли неядох и нестаа и нибива и т`ва си е. Hug

# 184
Стелче, бананите запичат, бе душа Hug Известно запичащо средство при децата, ч еса и вкусни, и вършат работа.
За разхлабване - овесени ядки, компот от праскови, варено червено цвекло и много, много течности. Можеш и лъжичка зехтин да пийнеш. Ако ти е тежко можеш с малко кисело мляко да я смесиш. Та така Grinning
Аз сега имам по-скоро обратния проблем. Предната бременност много ме мореше запек, ама така се оправях, както ти писах. Най-вече с компот от праскови. Grinning

# 185
Асе, ми пия бе мило.Купувам си от големите буркани компоти, от Била, амааааааа ........
Ще го преживеем  де.Най-много някой хемороид да си навлека  Joy Joy Joy голема работа.
 newsm78 Да вземете, да кажете кви подаръци получихте ли? newsm78

# 186
Stelllla идвай мила! Поне няма да съм сама. Остави мъжот да прави ремонта а ти с мен, да си веем задниците Wink

И аз за първи път имам проблем с голямата нужда. Не мога да кажа че съм запечена, защото...еми не е твърдо (прекалено много информация, знам). Но явно са ми лениви чревцата, защото не работят както трябва. Много вода и фибер (така ли е на български?). Даже си взех фибер на прах да си пия, но както казах, не ми е проблема с втвърдяване, та не знам какво друго да се пробва.

# 187
На български се казва Фибри Wink Същото почти Grinning Има овесени и пшеничени трици. А Стели, пробва ли с Активия? МОже и да свърши работа Thinking
Отивам на среща с колегите от университета Grinning Битово парти в апартамента на едната колежка. Ще падне веселба Laughing

# 188
Нали знаете кой е най-голямият гъзар на света?-хемороида Joy Та,Стелче,очератаваш се гъзарка с тоя запек Mr. GreenЗа разхлабване може да опиташ още и с киви.На мен ми дейстава и лука също.И понеже съм луднала по зелена салата и всяка вечер плюскам големи количества,с доста лук-сутрин съм много бърза:)Някой беше казвал,че сушените кайсий също помагали-ама не!Един ден изядох цяла тарелка с цел да се прочистя сериозно,ама се оказах като от рекламата на "Еспумизан"Цяла вечер и на другият ден бях с вкючено турбо Joy,но така и не посетих WC/А нямам проблем с голямата нужда/.Може при всеки да е индивидуално...
Асе,весело изкарване с колегите Peace
Шийла и аз искам на пътешесвие PartyИма ли други желаещи? Heart Eyes

# 189
  • София
Мацки, абе никой от  вас не споделя, за такъв проблем, та се чудя само аз ли съм. newsm78 Ама голем зор виждам с  ходенето по голема нужда бе.На 2-3 дена, може и да се случи, ама не е сигурно.
Аз сега нямам такъв проблем (сугурно, защото много ям Embarassed). Но си спомням след второто раждане имах страхотен такъв проблем. Исках да умра направо. Shocked Cry

# 190
Честит Празник,мили момичетаааа!!Бъдете винаги щастливи,желани и обичани!!
Съншайн, да ти е жива и здрава малката сладуранка и на дидка милото!

Малко пак съм със закъснение... но по-добре късно, от колкото никога  Joy

irinaradeva мерси за линка за леглото, но не е това. Едно с метална конструкция - отгоре единично, а от долу като разтегателно диванче и става на спалня. Ама ще търся пак. То и да го намеря няма как да си го поръчам до тук, но поне картинката да взема и ако мога някъде да го поръчам, че сме дядовата ръкавичка и вече ни трябва втори етаж  hahaha

Да кажа и аз за запека освен изброените до тук може и чай от ленено семе, може и да се яде по една лъжичка стрито /например в мляко/, също лъжичка мед в гореще вода на гладно, прясно мляко и кафе на гладно /това на мен най ми действа/. И да кажа още при предната ми бременност ме подгони проблема към 5 месец, та от това такива напъни... че си докарах контракции и трябваше 1 седмица да лежа и после до края на лекарства... така че внимавайте!!! Може да питате док мисля че има подходящи лекарства, не съм сигурна и за дуфалак дали става.

# 191
Да се включа и аз по темата за запека...Аз по принцип никога не съм имала такъв проблем, обаче от няколко седмици виждам зор. Всеки път, когато ходя при доктора на преглед, той ме предупреждава да внимавам и да не допускам запек. Обаче да ви кажа, така и не разбрах защо е толкова важно това...заради напъните ли...не знам. Аз ям овесени ядки /когато съм в настроение за тях Simple Smile/, много ми помага кивито. Кивито върши страшна работа, а и освен това е то е витаминозна бомба. Препоръчвам ви този плод. Прясното мляко също ми действа понякога. Доктора каза сушени сливи и кайсии, но не съм пробвала. Ям и компот от круши...въобще всичко за каквото се сетя. И така, иначе си е зорна работа Laughing
За килограмите - качила съм 3 килограма, не порвъщам, много ям и не мога да се спра. И на фона на мнооогото ядене, което поемам тия 3 кг чак ми се струват малко. Имам чувството, че от един път ще ги трупна килцата. Миналата бременност качих килограмите в края на беменността. Та и сега се опасявам, че тепърва ще се дебелее Confused Ама какво да се прави. Живи и здрави да сме и ние и бебоците Wink

# 192
  • Бургас
Оооо, запечените мацки и редките щастия, здрасти и още добър ден и простете, щото неска прошки било! Hug
 newsm78 Ъъъъ, кога е денят на бременюгите, има ли такоф, ако нема, да си направим:)аз предлагам да е на 25.03, щото тогава е Благовещение, Благовец, та Благата вест за нас бременюгите подхожда..викам тогава да ни дават подаръци:)). Нали знаете, че за празници мисля.Simple Smile))
Писала съм сто пъти за мистър Драйфус дет ме напада често гадината и викам боата, та при мене новости няма.. и за пътешественичка че съм тоже съм писала, тъй че идвам с Шейла и прочие..ооох, мечтата ми е и с манечкото в слинг и-  в Студентски град и къде ли не, тук намерих да позяпате развлекателни неща:
http://celebrity-moms.blogspot.com/
http://bebe.to/sling/famousmoms.html
http://dimpledot.livejournal.com/
 И кака ви Мила Йовович и тя със слинг..еваларката:)
На някой от вас липсва ли му високият ток и късото поле? На мен май да..хихи..тъъъкмо си взех милата година много сладки трапецовидни поли, карирани, че и чорапи за тях и е на..така си седят..теснотия до шия..ми на 22.12 кат си купих едни кундри с те такоф ток? Голем мерак беше..Сега -търпи, бабо, до октомври;))))!
Ау, викат ме за среща навън за малко, после пак ида..Гуш-гуш:))

# 193
Муци, пак ме изпревари.  Sunglasses Чаках някой от по-младите да поиска прошка, ама нейсе.  Confused Така че, простете и на вас да ви е простено. Аз много го харесвам този празник, още от малка обожавах гоненето на халвата и яйцето. Ще пробваме тази вечер с половинката сами да си спретнем една софра, по спомени....

Приятна вечер на всички мами и се обадете на по-възрастните си роднини, особено ако не са близо до вас. Много е мило да пискаш прошка Heart Eyes

# 194
Събрахме се отбор, за околосветското. Joy Joy JoyШийла, няма да си сама, че и да не ти дойдем много. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт