Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология?
Какво представлява амниоцентезата и защо се извършва?
Как мога да сменя личния си лекар в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология?
Феталната морфология е специализиран ултразвуков преглед, извършван през второто тримесечие на бременността (обикновено между 18-та и 22-ра седмица). Целта на този преглед е да се оцени развитието на бебето, включително неговите органи, кости, мускули и други структури. Може също така да помогне за идентифициране на потенциални аномалии или проблеми в развитието на плода.
-
Какво представлява амниоцентезата и защо се извършва?
Амниоцентезата е медицинска процедура, при която лекарите вземат малко количество течност от околоплодния мехур на бременната жена. Това обикновено се прави между 15-та и 20-та седмица от бременността, за да се провери за генетични аномалии и хромозомни нарушения като синдром на Даун. Препоръчва се предимно за жени над 35 години или тези с висок риск от генетични разстройства.
-
Как мога да сменя личния си лекар в България?
-
Какви са рисковете и процедурата при амниоцентеза?
-
Какво представлява амниоцентезата и кога се препоръчва да се извърши?

Лека нощ на всички,то не че сме много по това време като гледам-някои май са натиснали Фастум гела и подобни да си мажат болежките
Шегувам се 
Муце,мен ако питаШ,колкото по малко ти се яде,толкова по добре.Е не да гладуваШ много ясно,ама..Здрасти Дани,ма ходете си до Италия,супер и май,не е нечовежка жега..Ще видиШ,че в 6тия мсец си е супер(Ако помня правилно,хихи),ниЩо ти няма и оЩе не си съвсем кит..Ама ваШа си работа де.МАлии,Иринче,ШегуваШ ли се с тия 14 килца zа 2месеца??Много бе..?
..А,zа испанските филми,току Що гледах един по ТВ,"Говори с нея",на Алмодовар,страхотен филм,ниЩо,че и преди съм го гледала.. :bouquet:zа 8ми март..
Да сте щастливи, обичани и желани от съпрузите си или мъжете до вас! А децата ви да ви обичат толкова, че като излетят от дома някой ден, винаги да намират повод да чуят гласа ви 
Като ни запишат ще ви кажа кога да ни гледате

ама пуст късмет де....все не мой са добера до вас. А и от Овча Купел до Румънското ми е малко тъмна Индия как да се добера, освен с кола... Още малко ще потрая и, като ни направят ремонта, ще идвам от Младост, че оттам близо.