По кръчми и разходки шета наш'та СЕПТЕМВРИйска чета!!!

• 13 197
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
добър вечер Simple Smile
И аз да се разпиша и лягам -до сега ви четох,много сте ми чевръсти,малко да ви изпусне човек и отидоха 5 страници Laughing
Днес имах едно пътуване до Кюстендил и обратно и съм толкова изморена ,че си се чудя как можа моя изобретателен ум да си помисли ,че в 6-ия месец от бременността ще може да пътува до Италия и да разглежда хубостите и....Мислихме с мъжо през Май месец да отидем до там само ние двамата като за последно ,ама добре, че се отказахме. newsm78Лека нощ на всички,то не че сме много по това време като гледам-някои май са натиснали Фастум гела и подобни да си мажат болежките hahahaШегувам се Joy
Муци ,аз имам дни в които много ми се яде ,но днес например съм изяла една филийка с колбасче за закуска, Активия с череши,сега салата с 2 картофени кюфтенца и няколко брюкселски зеленца.Айде цунки за лека и спокойна нощ smile3524

# 151
  • Бургас
Дани, лека нощ и на теб, сладуранке, затварям седянката както всяка вечер почти:) и те чакаме утре да дойдеш пак, нека си се събираме, така е толкова уютно, да знаеш, че ще дойдат приятели.Относно храненето- малко ме успокои. Ама утре ще ми се карат мамите, че  е малко. Не мога повече.. Да изкараш хубав празник! Бъди обичана жена!
Момичетааааа, честит празниииииик!
 Ети и линк от мен с имена, ако на някой ще му е от полза, ще се радвам..аз още не съм решила за името на детенце..нито за момче, нито за момиче..:
http://stratsimir.exsisto.com/names/

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 23:48 от Муциту

# 152
Ама вие сте иzчеzнали.. Crossing ArmsМуце,мен ако питаШ,колкото по малко ти се яде,толкова по добре.Е не да гладуваШ много ясно,ама..Здрасти Дани,ма ходете си до Италия,супер и май,не е нечовежка жега..Ще видиШ,че в 6тия мсец си е супер(Ако помня правилно,хихи),ниЩо ти няма и оЩе не си съвсем кит..Ама ваШа си работа де.МАлии,Иринче,ШегуваШ ли се с тия 14 килца zа 2месеца??Много бе..?
..Ами и аz да ви кажа лека тогава,че тия дни дни няма и да съм тук,а вие да слуаШте Wink..А,zа испанските филми,току Що гледах един по ТВ,"Говори с нея",на Алмодовар,страхотен филм,ниЩо,че и преди съм го гледала..  :bouquet:zа 8ми март..

# 153
Асе, ама аз изкам гозбички мила. Тортички направо в дупарата отиват и аз не щем...боря се с нокти и зъби, не ме изкушавай с тези страхотни прозиведения.

Муцо, не ядеш хубаво бе дивак. Къде са пресните зеленчуци? Поне витамини взимаш ли?
Аз пристигам в София на 30ти Май.

Danip недей така бе мила, ако до Италия не можеш да се домъкнеш, аз какво да кажа с това околосветско пътешествие което съм планирала около Юни месец. Отиди и си прекарай прекрасно, наслади се на последните месеци от свободния живот, че след това всичко се променя.

Ирина, не се притеснявай, ще те търкаляме по срещите Wink . Добре, ама защо толкова си качила? Много ядене ли му пада? Да нямаш някакъв диабет? И моята девойка на три години ни гони за компютърно време.

Пазаруване днес и пак ще се пробвам да подредя къщата. Какво ще стане...ни знам.

# 154
Честит Празник на всички! Пожелвам на всички да получат мечтаните подаръци - да бъдат обичани, глезени, да ни изпълняват желанията и тн Simple Smile

Аз като достоен представител на възрастното поколение да закрия деня Simple Smile
Не мога да си легна рано, а сега се загледах в разни сайтове за дрехи и обувки и стана никое време.

# 155
Stryper браво. Ти си майка дъртофелка героиня Wink

# 156
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, мили настоящи и бъдещи майчета Hug Да сте щастливи, обичани и желани от съпрузите си или мъжете до вас! А децата ви да ви обичат толкова, че като излетят от дома някой ден, винаги да намират повод да чуят гласа ви  bouquet

В понеделник сме група в Часът на мама. Ние от кабинета и случайно се оказа "пациентката" е една съфорумка, на която от два месеца се опитваме да помогнем и да установим проблема Grinning Като ни запишат ще ви кажа кога да ни гледате Heart Eyes

# 157
ЧЕСТИТ РАЗНИК, момичета......
Да сте живи и здрави, много да ви обичат и уважават и да родите най-хубавите и здрави бебета след 6м.!!!
Аз да почерпя днес! Моята девойка става на 4 годинки!
Нека ми е жива и здрава и все така послушна и сговорчива и...надявам се добра кака в скоро време!
 bdbaloni happy bd smile3510
И за вас: cheers beer2 smile3525  food002

# 158

Честит празник, мили мами-дами!

# 159
  bouquet ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!!!   bouquet
 Бъдете много обичани, много пазени и винаги красиви!

Честит празник и на щерката на Съншайн!!!

Муцаранооо и аз искам да ви видя вече,  lalalalaама пуст късмет де....все не мой са добера до вас. А и от Овча Купел до Румънското ми е малко тъмна Индия как да се добера, освен с кола... Още малко ще потрая и, като ни направят ремонта, ще идвам от Младост, че оттам близо.

А за яденето - и аз ям малко, свеки само се притеснява за мене, че ям кат` мишка. Ама ми става лошо ако ям повече  Sick

За името - мойто бебе име си има вече независимо от пола, ама ще разгледам страничката с имената - може пък да ме подсети за някое  Simple Smile

# 160
Честит Празник,мили момичетаааа!!Бъдете винаги щастливи,желани и обичани!!  bouquet
Съншайн,да ти е жива и здрава малката сладуранка!! baloni

# 161
Честит празник, мили момичета! Нека бъдем щастливи и желани през целия живот, нека бъдем влюбени и обичани през целия живот, нека всичко хубаво ни сполети!

Ние днес имаме двоен празник, защото милото ми има рожден ден! Това е много любим ден в нашето семейство!

# 162
[color=magenta честит празник,девойки Simple Smile[/color][/b]Да сте много обичани и много любов да раздавате  Hug
sunshine3 -да ти е жива и здрава младата госпожица и много да те радва:)
Весело изкарване на празника на всички и да внимавате с алкохола Joy

# 163
Честит празник момичета!Бъдете винаги щастливи и обичани  bouquet  bouquet  bouquet

Честита Рожденничка на съншайн.Да ти е жива и здрава щерката и много да ви радва.  ura Tada  party006
Честит празник и на милото на dididi

bdbaloni

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 12:13 от sladka zagadka

# 164
dididi да ти е живо и здраво милото:)  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт