По кръчми и разходки шета наш'та СЕПТЕМВРИйска чета!!!

• 13 192
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Здрвейте,прибрах се.(от гостито де)..Искарахме хубаво,дано и вие сте така SunglassesА,не zнаех,че днеска е било проШка и на никой не се обадих даже.. Sad.Айде,мацки,толкоz zа днес,че имам работа Heart Eyes

# 197
  • Бургас
unique_v, хей, обич моя:))вчера ми се прецака телефона и то точно преди 13ч, та не успях да кажа на едни приятелки, че не мога да дойда..чак по-късно към 15ч се оправи..ти не си звъняла, нали..излязох към 16 едва..ходих на НДК, до базара за кожляци бяхме с приятели..ядох пуканки( кукуруз естествено:)))един френд си взе много яко сако, кожено, на сестра ми детенце( бе какво детенце, тя 23 годишна) си взе шлифер..бежов, мачкан, бе много як..а аз се назландисвах, щото на Фритьоф Нансен беше затворен магазина за такива като нас и само маах гащи, после седнахме в някаква пицария..забравих и името естествено:)) и вечерта- с мъжкия:)
stelllla, къде отиде, бре, моме Калино:)
Имам питанки: Усетихте ли, че някой ви завижда, че сте бременна?  Някой от бившите ви знае ли за това, че сте бременна?
Аз засега усетих от един приятел на моя любим, че не му е много приятно, така ще си загуби в негово лице приятеля да ергенуват:)), ама му прощавам.
Един мой любим човек от миналото много се зарадва. С него сме си приятели. И така..)

# 198
  • София
  Имам питанки: Усетихте ли, че някой ви завижда, че сте бременна?  Някой от бившите ви знае ли за това, че сте бременна?

Да не ми се смеете, ама аз бивши нямам, така че.... Joy Иначе имам чувството, че най-добрата ми приятелка, която също има две деца, мъничко ми завижда, но то не е с лошо.  Wink

Утре съм на преглед при гинеколожката. Ще се отчета още същата вечер!  Peace

Да ви питам за скрининга при проф.Кременски записва ли се час?

Помня, че в някоя от предишните теми май имаше подробности, обаче не съм обърнала внимание. Извинявам се, ако повтарям вече обсъждан въпрос.  Blush

Иринче, излязоха ли ти резултатите от кръвния скрининг? Какъв ти е коригираният риск за Даун? Нали предишните бяха само от ултразвука, ако добре си спомням?

# 199
Еееее, браво. Цяла група ще се веем и ще си тупкаме коремите из света! Колко хубаво ще е...

Моят бившият каза "Свалям ти шапка". Всички други сигурно мислят че съм откачила и си мълчат. Не бе, ама те са без деца, свободни или новоженени и не им е до деца още.

Айде, отиваме на плуване с дребната.

# 200
Да ви питам за скрининга при проф.Кременски записва ли се час?

Не се записва предварително. Най-добре да отидеш сутрин. Работят от 8.30. Попълва се едно жълто листче преди да влезеш. Става бързо. До 9.00 ще си приключила. Ако си до 13-та седмица скринига е безплатен. Ако е след това -  плаща се, но не зная колко струва. Най-много да те разкарат до 1-вия етаж да платиш. Ако ще правиш комбинирано с ултрзжук, трябва да си носиш снимка. Иначе и за ултразвук ше трябва да слезеш до 2-рия етаж преди да ти вземат кръв. Той се плаща - 20 лв.

Успех!

# 201
Момичета моля ви кажете някакъв лек за киселините,защото имам чувство че ще умра вече Cry

# 202
  • София
ninka3103  казаха солени бисквитки или солетки или газирана вода. Thinking На мен газираната вода ми помага....много коса ще имат нашите бебета, а?!!!! hahaha

# 203
Благодаря ти Дидка,не съм се сещала за газираната вода,опитах какво ли не друго но не помага.Твоите киселини постоянно ли са?Защото мойте да

# 204
За проблемите с тоалетната, при мен Активия прави чудеса. Гледам да си хапвам по една на всеки 2 дена. Само внимавайте ако дълго време не сте яли Активия. В събота хапнах една (поне 2 седмици ня бях яла) и 6 часа по късно проседях половин час в тоалетната. И иzвинете zа подробностите, но на следващия ден тежах половин килограм по малко. Sick. Но от събота насам нямам никакви проблеми.
Отделно раzбира се хапвам овесени ядки на zакуска или пълноzърнест хляб.

# 205
Гери но на мен от киселото мляко ми се повръща още повече и не смея да ям,овесените ядки с какво ги ядеш

# 206
Здравейте момичета-кокичета Simple Smile
Аз пак съм болна, и до края на седмицата съм в болничен... Ще изкукам направо, хич не ми се седи вкъщи. Този път поне нямам температура. А вече намразих меда и лимоните...  Confused
Иначе в края на тази седмица съм на консултация, да видя колко е пораснал бебо. Гледам, че на повечето от вас продължава да ви става лошо, на мен - също... Незнам кога ще отмине... Дано е по-скоро, защото едвам гледам на моменти.
Взех си 2 книги за отглеждане на деца - тази  и тази. Вие мислите ли да си вземате някаква такава литература или... ?

# 207
Гери но на мен от киселото мляко ми се повръща още повече и не смея да ям,овесените ядки с какво ги ядеш
Имам няколко много готини рецепти...

Овесени ядки с ябълки
4 супени лъжици ядки (може и не овесени)
2 ябълки (може круши, киви, банани... каквито плодова имаш)
1 лъжица мед
натрошени орехови ядки

Овесените ядки е най добре да се накиснат от вечерта във вода (водата само да ги покрива, на сутринта ненужната се отцежда). Сутринта се добавят настърганите ядълки, орховите ядки и медът. По желани може да се добавят други ядки, лелено семе или няколко лъжици сметана.

Овесени ядки с портокалов сок
4 лъжици ядки
4 портокала
1 лъжица мед

3 от портокалите се иzстискват и сока им се смесва с овесените ядки. Добавя се медът (може и орехови ядки). Последният портокал се наряzва на парчета и се добавя към овесените ядки

Мюсли с плодове
4 лъжици мюсли
2 круши
1 чаша натурален сок (аz най обичам от грейпфрут).

Крушите се наряzват на малки парчета и се смесват с мюслито. Заливат се с натуралния сок.

Това са ми рецептите, ако малко ги променяш, ето ти всеки ден раzнообраzие. Преди всичко има много витамини в тях и са много полеzни. Една такава zакуска те държи поне 4 часа сит. Калориите са около 400 до 500 в zависимост от това колко и какъв плод се иzбере.

# 208
Aз по тая тема ще замълча, щото май съм единствената с редовен стомах - най-малко веднъж на ден ходя.
Не ми трябва Активия, нито компоти, нито овесени ядки. Но ям пълнозърнест хляб и много плодове. Това по принцип, де.
За призляването - още ми призлява, но оставям к-н Драйфус пред вратата, колкото и да ми досажда.
Оправям се само с газирана вода с резен лимон в нея. За момента нищо друго не помага ooooh!
Избягвам досег с неща, които ме дразнят само с вида си, мъжът ми горкия му писна вече да си пие сам кафето, ама... ще трае. При другите две бременности веднага след раждането исках да пия кафе в индустриални количества hahaha

# 209
  • София
ninka3103 моите киселини не са постоянни, главно вечер ги получавам. newsm78

Иначе и аз имах проблем с тоалетната но в самото начало-на мен много ми помагаше топло мляко с мед. Flutter

моарейн стига боледува деее!! Амааа ха! Яж витамини, чесън...стегни се момиче!

Общи условия

Активация на акаунт