Начинаещите ФОТОШОПки показват своите творения, създадени с много вдъхновение-13

• 21 875
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ауу, Румка, страхотна е! За мен май е най-добрата ти рамка!

newsm45 Правих, правих планети и осветителни тела... Дойде време да се сейва и ФШ блокира. Не щя и да се рестартира и трябваше да го изключа от щепсела... Утре пак  Confused

# 151
момичета Hug Hug обаче се надявах и на критика за да знам къде са ми грешките
Лекси правила съм ги от комбинации от уроци ето:
http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=2146
http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=1998
http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=1898
http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=720
Аз пак правих опит за рамка. Ползвах от библиотеката готова с разни промени. Ето я:

Имам въпрос относно сянката. На места където искам да има си я правя на нов слой като рисувам с четка после блур и с опацитито както ми хареса. Обаче не знам така ли се прави newsm78

# 152
Момичета да ви почерпя за Рожденния си ден ,че утре я имам време я не !
Колкото са свещичките на тортата , толкова и годинките Mr. Green

# 153
  • София
Мамо Писано, чести рожден ден! Да си много здрава, щастлива и обичана и вкъщи всички да те слушат Grinning

barabana, благодаря ти   bouquet
Изрязването ти на предните рамки не е много добро. Относно сянката - не се прави така, но страхотно си я докарала  Shocked. Има мн. по- лесен начин - отиваш на слоя, на който е елемента, на когото ще задаваш сянка. Долу, вдясно където си виждаш слоевете, има една буквичка f в кръгче /под тях/. Кликваш върху нея  и ти се появява падащо меню - има доста опции, вкл. и дроп шедоу - отиваш там и съответно почваш да си играеш, докато не направиш сянката такава, каквато искаш - можеш да променяш прозрачността й, наклона, цвета и още доста неща. Поиграй си  Grinning А тази рамка ми харесва много - може би без кафявата рамка-елипса и да увеличиш принцеската, че така малко се губи. Или да я изкараш цялата над елипсовидната бежава рамка и да я увеличиш.
Ох, направих ги пак и спокойно, с чувство за изпълнен дълг, ще си легна. Лека нощ  Grinning

# 154
Честит рожден ден, Mama Pisana!!!
Да си жива, здрава и много щастлива!

# 155
  • Варна
Честит рожден ден, мамо Писано!

# 156
Честит рожден ден на мама писанка[/color]

# 157
  • София
Честит рожден ден и от мен, мама Писана!

# 158

Mama Pisana!!!
  bouquet

# 159
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПИСАНКЕ!!!!   bouquet

# 160
  • София
Ани е пуснала един много хубав, собствен дънков скраб в библиотеката  Grinning. Опитах да направя нещо със сутрешното кафе, но много не се получи  Confused

А кога ще имаме контролно  Wink

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 10:16 от Лекси

# 161
  • София
Мама Писанке, Честит Рожден Ден! Да си винаги така лъчезарна, много щастлива и обичана!!! Весело празнуване!!!

Румка, много готина рамка   bouquet
Лекси, рамките около детенце и надписът (като цвят) - не стоят добре. По -добре сложи около снимките от обикновените бели рамчици. А иначе предните ти рамки са разкошни   bouquet
barabana, доста интересна рамка  Peace
val_stef, прекрасна рамка, а Александра е още по-прекрасна!

# 162
Здравейте момичета  Hug Чета ви от доста време но само толкова , сега вече се престраших и аз да пиша  Blush . Аз съм майка на две деца и се запалих по фотошопа заради тях за да им правя снимчиците по весели . Напоследък по рядко ми остава време да сядам да правя фотошопски красоти но.... ще се поправя (или поне ще се опитам  newsm78 ) ето и моето последно творение - не спестявайте критики

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ МНОГО РАДОСТ , ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ .

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 19:02 от mi6y

# 163
Лекси-рамките не са добре.Тези са за по друг вид снимка
 mi6y -не мога да видя нищо

Контролно следобед

# 164
СЪЖАЛЯВАМ МОЯ Е ГРЕШКАТА ОБЪРКАЛА СЪМ  bouquet ВЕЧЕ ГО ОПРАВИХ

Общи условия

Активация на акаунт