Начинаещите ФОТОШОПки показват своите творения, създадени с много вдъхновение-13

• 21 874
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден и от мен на мама Писана!
Лекси    bouquet наистина мисля че след съвета ти стои по-добре:

само не мога да махна елипсата защото е готова заедно с фона отзад взех я от библиотеката
относно изрязването... Rolling Eyes малко ми е изнервящо сега опитах да пооправя детенцето не знам дали е по-добре?
А как се изрязва за да стои по-добре? Аз режа и после минавам на места с мека гума но понякога се замацва от нея. Срещала съм че минават и с блур по краищата за да ги омекотят newsm78

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 15:45 от barabana

# 166
Честит рожден ден на мама Писана ,да е жива ,здрава и все така обичана

# 167
  • София
барабана, аз режа с пен тул, като много, много увеличавам с лупата  Grinning колкото по-голямо увеличение, толкова по-точно. понякога минавам и с мека гума, с намалена прозрачност. Пробва ли сенките?

# 168
  • Бургас
Писанке, зеленоочке   Laughing Честит ти рожден ден! Пожелавам ти много, много щастие и усмивки!  smile3525 hbday

# 169
Благодаря ви момичета !

Нямам време да пиша много,само искам да ви пожелая приятен ден на всички  ! bouquet

# 170
ох ама много съм заспала Mr. Green като се натисне и показваше стария вариант
то не че новия е особено различен само дето уголемих детенце и го извадих повече от рамката съответно
Лекси да забравих да ти кажа за сенките. Мерси за инфото знам го това. Но понякога не е много реално и искам на някои места да засиля повече и за това правя разни такива шашми. По принцип знам че най-добре е да дублираш самия обект в черно или там какъвто цвят искаш да е сянката и да си го нагласиш място и опацити. Обаче си е занимавка... Най-лесно е наистина по начина който ти каза  Hug

# 171
  • Варна
Мирелка с баща си: Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 16:27 от Румка

# 172
  • 2 етажа над тавана
Мамо Писана, да си жива и здрава, щастлива и окрилена, усмихната и слънчева! Честит рожден ден!

# 173
  • Бургас
Честит Рожден Ден Писанке, желая ти много положителни емоции

Аз да си призная честно не можах да си намеря подходяща текстура за урока  Embarassed

Има ли вече контролно?

Момичета преди време беше пускан един сайт, в който имаше интересни готови надписи /изречения/ на английски, които идеално пасваха за рамки, някой да го има?

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 23:02 от Никки

# 174
Честит Рожден Ден, Писанке!   bouquet

Аз още не съм го почнала урока  Embarassed Никки, тук гледала ли си?
Има конкурс за картичка за Великден или Цветница...

# 175
  • Бургас
Мактуб не съм, сега ще се поразровя... Мерси  Hug  bouquet

# 176
Щастлив Рожден Ден на мама Писана!И никога не забравяй - човек не е на колкото е, а на колкото се чувства!!!

# 177
  • Варна
Моето чедо не иска да спи, а аз реших да направя нещо и за племенницата ми, която ми се сърди, че рамкирам само на малката. Дано  й хареса Simple Smile

# 178
  • Варна
Ники аз също търся, ама не съм засичала сайт Sad затуй в гугъл пиша wordart на темата която търся, свалям jpg и режа
после ремотирам или си свалям шрифтовете и го правя  Peace

# 179
Станах нощтна птица с тоз фотошоп  Crossing Arms  Simple Smile Ето по урока... Имаше повече звездоподобни, ама много натруфено ми се видя... Но наистина стават много хубави. Благодаря, Ани, за урока!   bouquet

Голяма

Общи условия

Активация на акаунт