Начинаещите ФОТОШОПки показват своите творения, създадени с много вдъхновение-13

• 21 872
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Румка, много е хубава, ще й хареса  Grinning
Мактуб, станало е много красиво и естествено. На едно място има да се зададе контраст 100 и брайтнес - 150. Аз там оплесках нещата, защото брайтнеса е до 100, а и не ми е ясно "-" минус ли е или тиренце  newsm78

# 181
момичета пускам ви още 2 урока.Единият е как да си направите четки,за да можете да нарисувате такава картина

Разгледайте ги и ще пусна контролно

# 182
Много хубави уроци!  Laughing Засърбяха ме  ръцете, ама ще почакам нощта...

Не знам дали е  случайно, но все по пълнолуние се гласува, а творим на пълнеща се луна...

# 183
Не знам дали е  случайно, но все по пълнолуние се гласува, а творим на пълнеща се луна...

Какво ще рече това, че аз не съм в час с тия неща   Thinking

# 184
Ами хубаво време за творчество  Grinning Накратко...

# 185
Aaaa ясно....супер тогава  Flutter  Hug

# 186
Здравейте момичета , днес не съм на себе си  #Crazy
Благодаря отново на всички за пожеланията  Hug

Maktub много готино се е получило !

Жалко за контролното няма да съм в София ,

че довечера заминаваме на гости в провинцията за 2 седмици  , а там няма нет  Cry

Приятно творчество ви пожелавам ,а като се завърна ще пиша и ще видя какви чудеса сте сътворили   bouquet

# 187
  • София
Една грозна картичка от мен. Но си я правих сама, без помощни средства и затова я пускам

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 17:24 от Лекси

# 188
  • Бургас
Лекси "грозните" ти неща напоследък се получават добре  Grinning

Аз вече направих първата си четка   newsm44

Ани много благодаря  Hug страхотен урок... като си помисля, че доскоро като видех урок дето се пипат каналите и го прескачах, а сега ми е толкова лесно......, благодарение на теб   smile3525

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 19:54 от Никки

# 189
Ох, моля ви помагайте. Половин ден си играя с тази рамка, но нещо ме е напуснала музата и нищо не мога да измисля, а нещо не ми харесва.  newsm78 Отдавна ми се иска да рамкирам приятелството между Вики и Коко, но все точно на тяхните снимки нещо не ми се получава.  Cry

Увеличи
Румка и двете ти рамки много ми харесват. Peace

# 190
  • Варна
mimival ами аз изобщо не видях папагала в първия момент Embarassed после като прочетох какво си писала и тръгнах да го търся кой и какво е този Коко Embarassed губи ми се птичката нещо
може би някакъв елемент с неговия цвят за да подчертае присъствието му , не знам  Thinking

ani бооже колко било елементарно с каналите ooooh! а аз се занимавам да режа треволяци и разни сложни картинки и да трия фона и т.н.  Neutral Face

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 21:43 от Virginity

# 191
mimival-уВЕЛИЧИ СНИМКАТА ЗАЕДНО С РАМКАТА ,КОЯТО СИ И НАПРАВИЛА.сЛОЖИ ОЩЕ ЕДНО ЦВЕТЕ/Винаги внимавайте да не бъдат четен брой/Махни този елемент в долния десен ъгъл,а на негово място сложи една плочка като листите от рамката-и там напиши имената.Незабравяй да закрепиш плочката към рамката.Ще стане страхотна рамка
Virginity-Никки- с каналите е лесно,когато имаме еднороден фон и не искаме някаква кой знае каква прецизност.За четки не не е нужна чак толкова

# 192
Направих още два варианта на рамката по съветите на Virginity и Ани. Какво ще кажете? newsm78

Увеличи

Увеличи

# 193
  • София
мимивнал, много е хубава рамката  Grinning И двата варианта ми харесват, не мога да преценя. А Коко е голям сладур - лилавичък или зеленичък е?

# 194
Лекси в различни нюанси на сивото е, с ярко червена опашка. Всички в къщи много си го обичаме и той си ни е като първо детенце. Съжалявам за спама. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт