Начинаещите ФОТОШОПки показват своите творения, създадени с много вдъхновение-13

• 21 875
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
КОНТРОЛНО
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=275218.0

mimival -с папагала е по балансирана.Може да сложиш на нея  надписчето по малко/например връвчицата в човката на папагала/.Страхотна е.Браво

# 196
  • Бургас
Уаууууууууу, Мимивал, какво направи! Ти направо ми скри шапката! Страхотна рамка! Просто нямам думи.   bouquet Моят съвет е да обединиш, така да се каже двете рамки. Остави папагала на пръчката плюс тагчето от долната рамка. Другите елементи около папагала ги намали, че са доста едрички в сравнение с него, особено върбовото котенце отзад.

# 197
Много се радвам, че ми помогнахте и ви хареса рамката. Послушах съветите ви и ето резултата. Мисля, че стана наистина добре.

Увеличи

# 198
  • Варна
мимивал, а да те питам от къде намери върбичките? че аз намерих само снимки и си играх да ги режа, ако имаш png някъде, моля сподели  Flutter

# 199
Virginity до 10-15мин ще ги кача в Библиотеката да си ги запишеш Peace

# 200
# 201
  • Варна
mimival, чудесна рамка  Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 15:55 от Румка

# 202
 Прекрасни неща творите напоследък. Много искам да похваля Румка   Hug страшно ми допадат нещата ти.
mimivalСтрахотна е тази с папагала последната  Peace
ЛексиЧудесни неща твориш сама браво за творчеството!
И всички много сте напреднали , бравоС!
Направих 3 картички за "Работилницата за Великденски чудеса"

Аз го закъсах по уроците.
На този с планетите като се опитам да си направя патерн и не се получава , отварям и го няма, а правя всичко по урока. Къде ли бъркам? После четката не ми стана както исках, колкото и настройки да правих.
По урока за направа на четки пък, не ми е активно полето дифайн браш присет Sad, ако можете, помагайте.
Лека нощ на всички!

# 203
  • Варна
neci, първата ми допада най-много  bouquet

# 204
neci, първата ми допада най-много  bouquet
Peace Peace Peace

# 205
  • Бургас
Неси, първата много ми хареса.

# 206
Neci, на мен пък третата най-много ми харесва, но не става много ясно за какъв празник става дума...

# 207
Neci, на мен пък третата най-много ми харесва, но не става много ясно за какъв празник става дума...
Благодаря ви за коментарите.
Някакси не ми върви да напиша Христос воскресе на тази картичка, а пък Честит Великден дали е правилно да напиша newsm78

# 208
  • Варна
мисля че Весел Великден беше израза newsm78

# 209
Погледнах в картичките в нета, които са за великден, освен христос воскрессе, друго пожелание не срещнах. Весел Великден е ако си го превеждаш от английски, но някак не върви на български(поне така си мисля). Много от картичките просто бяха без надпис...Успех

Общи условия

Активация на акаунт