На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 325
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МЕГИШИК!

# 151
 newsm59 megishik!Много здраве,любов и късмет!  bouquet

Честит имен ден на всички именници!  bouquet
Тези дни сестра ми е на гости и аз 2 вечери подред се опитвам да оставя Тони да спи при нея за да останем на спокойствие с баща му Wink ,но не мина номера. Буди се с рев и "мама" и докато не го гушна до мен не заспива.
Днес се разходихме до зоологическата градина.Като сваля снимките от фотото по-късно ще сложа в албумчето. Пекна слънце,но все пак подухва и вятър и се прибрахме Тони да спи спокойно в  къщи.

Блу разсмя ме случка с Ния. Joy И е много сладка на снимките.
Марти на Ммилена също е голяма сладурана.

# 152
Здравейте Laughing
 Хайде и аз да се разпиша,че отдавна не съм Wink

Честит Рожден Ден megishik!
   Честит Имен ден на всички празнуващи!

Ех,Блу така се посмях,като си представих малката хубавица с тази ситуация hahaha Joy

marulka_s
като я гледам тортичката,мисля че мога и цялата да я изям Wink стахотна е Peace
  Сега разглеждах снимки,ама как са ни пораснали дечицата и все по сладки стават пу..пу.-..
    ooooh! веч(е забравих какво щях да пиша ,но се сещам за бибите Wink
 Ние си я отказахме,мога да кажа много лесно.Баща му се ядоса една вечер за нещо,което беше направил Наско Mr. Green и я изхвърли(на ужким де Laughing)това му беше наказанието да му вземем нещо любимо за да разбере какво е хубаво и какво лошо.И така на шега искарахме вечерта без нея,ходи да си я търси,жално ми беше,но пък сега вече като му я покажа,я поглежда и ми я дава и казва "за беби".
  Ох,отивам да пия кафе,че не помня от кога не съм пила.Досега все ми се гадеше,но започна да отшумява Wink
  Лек ден от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 153
 Честит Рожден ден на Мегишик  bouquet newsm59  party023 newsm59
Честит Имен ден на именяците днес    bouquet
Марулка-тортата ти е уникална.Ех и аз някой ден ще ти открадна идейката и ще направя такава на моят.То и той рибарче се пише.
Браво на Насето за бибата и на Ели78 и татито за търпението.
 И да поздравя Янаст с предстоящата сватба и пътуване. Панама ми звучи страхотно.
Елфче-Марти се буди към 12-1ч  и я взимам при мен-всяка нощ.И после още 2-3 пъти.Не е през 1 час ,но си се буди.А снощи изобщо не можа да спи плачеше и хленчеше нонстоп  Confused
За говоренето сме си с няколко думички и имитации на животни.Уча я да пее песничката-"Мама,тати,баба" с измислена мелодия . Laughing И тя почти я научи-гледа ме в устата и изкарва някоя напевна думичка.За изречения ни е рано още.Но пък по цял ден сме с тъка,пъка ,цъка(често и се получава ЦСКА и БъКъПъ  hahaha ) и т.н.

Гърнето най-често го ползваме да пишкаме преди и след сън.Мноооого рядко свършваме и голямата работа там.

# 154
  • София
Марулка, страхотна е тортата!  Hug  Peace Интересна ситуация е при мъжа ти - Риба, рибар  Laughing
Ели, браво на Насето, грижовен батко ще е!  Heart Eyes
Ммилена, аз мога да си сверя часовника по буденето на Ивчо, дето се вика - точно през 1ч се буди. Не знам как става този номер - като се почне от 1ч, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и ставаме в 9ч  Tired
А снимките са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155
Благодаря ви за пожеланията,момичета Simple Smile!Не се чувствам в зряла възраст,ако не е огледалото и преуморения ми вид след поредно будуване/казах на мъж ми,че подарък  искам да е лечението на лошото му хъркане,което го изтощава и развива вис.показатели на начален диабет напоследък/.
Да ти е здрава скъпата половинка,Марулка!И аз обичам риболова,но не и мъж ми/като дете мечтаех да стана океанолог/.Възхищавам ти се на таланта,майстор Марулка!
Дечицата са толкова пораснали и чаровни!
Елфче,разбирам те за събуждането ви през час,и при нас е почти същото от татито ни.

# 156
Мегишик, Честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet
Честит имен ден и на празнуващите днес!

Ние днес имахме много приятен, но уморителен ден, утре се очертава подобен.
Да ви се похваля, че от днес съм с нови очила, много са хубави и много им се радвам Flutter
Успях и аз  да кача няколко нови снимки на Деница Peace

# 157
Честит Рожден Ден, Мегишик! Желая ти здраве, щастие и добри материални възможности да си купиш останалото!

Честит празник на именниците!

Ох, че хубави деца видях в мартенския албум. Скоро ще се наканя и аз да сложа някоя снимка.
Толкова за днес, отивам да гледам "Куче в чекмедже" по Диема Ф, много му се радвам на тоя филм.

# 158
 newsm59 Мегишик!   bouquet   newsm67 Пожелавам ти много здраве и щастие и скоро мъжа ти да успее да се пребори с хъркането и да ти направи така жадувания подарък  Peace
Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet
Ралка и аз досега го гледах този филм. Направих си салатка, сипах си едно мартини и се размазах от кеф. Много е готин  Peace.
Ели78, Насето се е държал с бибата, като един истински батко  Peace  Hug.
Албена, честити очила, със здраве да си ги ползваш. Ела утре да ги видиме и ние  Grinning.
blanc, благодаря за инфото, но ако ми кажеш и коя пряка се пада, след като завия от "Мария Луиза" и има ли къде да се паркира, ще съм ти много благодарна  Embarassed  Laughing.
За бибата, Сашко я ползва само като заспива и в момента, в който го сложа в леглото, започва да си я иска. А, щом му я дам, след по-малко от 5 мин. е заспал. Така че, не мисля в скоро време да му я махам, а и той няма да е съгласен при всички положения  Rolling Eyes.
Приятна вечер на всички и лека нощ!  Heart Eyes

# 159
  • гр.София
 Адрианска,нали не съм шофьор и ще те объркам. Но от Мария Луиза не можеш да завиеш по Е.Йосиф надясно. Ние влизаме  ( в единия вариант) от Дондуков по някоя от съседните преки. А иначе,след ЦУМ първа пряка е Сердика,втора-Веслец. Често с колата влизаме,наляво,от Дондуков по Бачо Киро и паркираме на ул.Искър.
 Пицарията е на ъгъла Веслец-Триадица,срещу нея е Мин-вото на енергетиката. Не се бъркайте с Пица Хът.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=7ee4d9ffaf8f97ef0dcb9c8e2ec3e8 … d=3148&search

Мегишик, дано има решение за проблема на мъжа ти.Сигурно е ужасно мъчително за всички ви.

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 23:43 от blanc

# 160
  • у дома
adrianska, цъкни на bgmaps търсене за Триадица (тя е мъничка улица и ще ти покаже мястото приблизително, където е дон домат), та мисълта ми е, че са показани еднопосочните улици в коя посока се влиза с кафяви триъгълничета  Peace ще се ориентираш откъде ще ти е по-удобно да влезнеш.

сините зони са за работни дни, така че спокойно може да се паркира и на дондуков, дет се вика  Peace само да не е забранено съвсем спирането  Mr. Green

megishik, ЧъРъДъ на патерица и от мен  Hug  bouquet

# 161
Само се включвам да ви пожелая весела среща и да се снимате Wink
Аз пък не мога да си намеря ключовете  ooooh! и ще сме затворници, докато мъж ми се прибере от курса. А навън има толкова приятно слънце.

# 162
  • София
beni това с ключовете е ужасно, дано да ги намериш.

Няма да дойда довечера от 16 съм на работа ,  за сефте ме викат в неделя да правя не един а два вестника...

# 163
  • Бургас
bdbaloniЧестит Рожден Ден на megishik!(на патерица).Желая ти много здраве,щастие и любов!

Честито и на всички именници от вчера.

Блу,и аз много се смях на случката с" лагерния огън".

Голяма кукла е Марти на Миленка,а за Ния на Блу то се знае-страшна чаровница.Както и всички останали дечица,да не ги изреждам да не забравя някои.

А сега да попитам:Има ли някой,като нас,който още не вършил работата на гърнето нито веднъж.И някакъв трик за това ,как да свикнем да стоим.Само да я сложа и става война,ревове,тръшкания и т.н.Знам,че иска настояване,а пък аз  като я видя ,че прави така и все отлагам.Но вече трябва да се залавяме сериозно.

# 164
Ей, всички ли сте на срещата newsm78-аз си седя тук и скучая Rolling Eyes.Да знаете 4е ще чакам да се завърнете , 4е и снимков натериал да покажете Wink

Общи условия

Активация на акаунт