Марулка честито на половинката ти. Да ти е жив и zдрав. Анди честита ви годишнина. Нестандартно сте си я прекарали,супер. Милена честито бебче. Радвам се,че имаш много хубави емоции. Елфче честито оzдравяване на Ивчо,аиде стига толкова болести. Мимс вие как сте?Янаст радвам се,че ще си направите хубаво пътешествие. И честито иzречение. Ама то много сложно бе,само такива сложни ли ги прави адашчето?
Кристианна раzби ме
Спинки поуспокоила си се малко.Радвам се,че пак си на линия. Ирра вие как сте? Оправихте ли се с квартирата? И Алекс дава сигнали,даже преди да си свърши работата.Всичко е аа,но покаzва отпред и отzад. Готово е детето май вече zа гърне,ама майка му още не се сеща поне да купи такова. Напоследък много говори,повтаря почти всичко,което чуе. Много хубаво иzговаря думите на немски,но бг май му е проблем,все ще липсва някоя част от думата.Знае обаче 1 руска_ zаец.Откакто я научи zапочна да се zаиграва с 1 плюшено zайче,гали го,целува го и цяло време му вика zаец,zаец
. И пак да го похваля,слуша,подрежда много,като намери нещо на zемята,отива и го хвърля в кофата.Голям чистофайник. Бибата му я махам преz деня,но се сеща zа нея и я търси.Давам му я zа малко и после направо от устата му я вzемам,но не я крия.Тогава може беz биба.След няколко часа пак се сеща zа нея и я търси. Беz биба обаче не zаспива. Май наистина трябва отведнъж да се махни.
Мацки,да ви питам вие къде мерите Т? В дупето или под мишницата?

Ама аз нали Ивчо и без това го набедих, заради отказа му да суче

. Имах чувството, че всеки момент ще ми шурне кръв от носа, за първи път ми случва такова нещо
Имаме 16 зъбчета, остават последните 4 кътника. Ники също доста говори, повтаря почти всичко след нас, прави кратки изречения, но повече от съществителни.
!Не,че я изпускам кога и се ходи,а стиска говедцето.Държа я по 1ч. и седя до нея на пода и книжки разглеждаме и какво ли не,но като започне да се напъва да става и в момента който се изправи до 1минута,айййййде 2 най-много се е наакала
!Що така......?Сигурна съм,че разбира,за какво седи на гърнето,защото някой път като се изака в пампа аз я водя до гърнето и акито го "пускаме" вътре
затова сега ще се пробам да се включа по темите, може и да не е баш както трябва, но да ме прощавате
ама сигурно е нормално)
дано болничките оздравеят по-бързо