На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 332
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • у дома
сетих се, като си спомних за Найа-та и лайното  Mr. Green

една сутрин влизам в стаята на ния, поглеждам към креватчето и нея и какво да видя... махнала си чувала (откопчава безопасна игла  Crazy), съблякла си пижамата, свалила си памперса, чаршафа събран в единия ъгъл.. и обикаля в индиански танц около нещо и ръкомаха и нарежда ауу ако, аууу аки, аууу ако, аууу аки ц ц ц ... излишно е да ви казвам какъв беше лагерния огън  #Crazy  Mr. Green

# 136
  • софия

една сутрин влизам в стаята на ния, поглеждам към креватчето и нея и какво да видя... махнала си чувала (откопчава безопасна игла  Crazy), съблякла си пижамата, свалила си памперса, чаршафа събран в единия ъгъл.. и обикаля в индиански танц около нещо и ръкомаха и нарежда ауу ако, аууу аки, аууу ако, аууу аки ц ц ц ... излишно е да ви казвам какъв беше лагерния огън  #Crazy  Mr. Green

Joy Joy Joyстава ми едно хубаво на душата,като прочета и за други такива маймунки  Heart Eyes!

# 137
  • гр.София
махнала си чувала (откопчава безопасна игла  Crazy), съблякла си пижамата, свалила си памперса, чаршафа събран в единия ъгъл.. и обикаля в индиански танц около нещо и ръкомаха и нарежда ауу ако, аууу аки, аууу ако, аууу аки ц ц ц ... излишно е да ви казвам какъв беше лагерния огън  #Crazy  Mr. Green

Joy
 Да се посмея,преди да ми е дошло до главата!

Бахи,Блу не си я представям без фотоапарат.
 Нана,на вас и сантиметрите ви са внушителни,браво!

# 138

Joy hahaha Joy hahaha
 Предполагам,че и следващите постове ще са с този цитат.Спуках се от смях.

# 139
Привет! Най-после се доредих до компа, мъж ми тия дни е на вълна нова кола и постоянно виси в автосайтовете.
И аз много се смях на случката с Ния  Laughing.
Да ви се похваля днес Стефчо ми изпя песничка. Беше нещо такова "Мама, мама, мамо, ма-мо, ма-ми ... и така 2 мин., ама много хубава мелодийка докара.
С гърнето имаме голям проблем. Стефчо седи на него, но нищо не върши. Проблема е по-скоро в това, че не му е некомфортно като се наака в памперса. Може да стои с мръсен памперс с часове ако го остави някой и не дава да му се сменя доброволно. Удобно си му е наакан и това си е. Честно казано не съм чувала за друго такова дете.
Биберона го отказа сам през деня още преди годинката, но заспива с него. Държи да му стои в леглото до Зайко и Прасчо и даже ако го намери на друго място сам си го прибира там и ме води да ми покаже къде му е мястото. Голям е уредник!

И сега,кой ни е най-едрият мъж? Как върви класацията за стабилни мъже Simple Smile?

Ако Ивчо на Елфчето е отслабнал, значи е Калоян Mr. Green По последни данни е 14,5 кг и 87 см Wink

И Стефчо е толкова по мои измервания - 14 кг и 88 см.

Пухче, много мерси за инфото за данъка   bouquet.

# 140
Ето 2-3 снимчици на Марти да не ни забравите  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226390&photo=5

# 141
  • София
Добро утро на всички!

Хайде аз да сложа кафето днес, че така или иначе събота не събота дивакът е станал в 7 часа.  Simple Smile

Ето и малко от най-новите снимки на Калоян. Не ги качвам в нашите албуми, че са чудовищно големи и трябва всяка да я обработвам. Whistling

http://www.dizela.com/Kaloian/index9.html

# 142
Честит Тодоровден на близките ви именици!Черпя за майка ми именичка и за моя РД
Снежина е 12кг.,85см,с 16 зъба,казва само 4 думи и не ползва гърнето по предназначение.Оставиха ме 2 дена без нея,за да се наспя заради моето вече 1месечно нощно будуване.Без биберон сме почти от седмица,но не може да свикне лесно-реве цяла нощ,трудно заспива за следобедния сън,но аз хвърлих вече бибите.Сега остана само със заека си и него смучи и дъвчи.От раната остана голям тъмнорозов белег и изкривени подбити горни 2 зъба.Утре да си изкарате весело!Да няма болнички!Целувки от нас!

# 143
  • софия
Много усмихнато ми започва деня !Невероятно красиви дечица сме родили  Grinning!
Чести имен ден на всички именници!

# 144
 newsm59 megishik, здрава, щастлива и много обичана да си!   bouquet  bouquet  bouquet

Честит Имен Ден и от мен на всички празнуващи днес! Hug  bouquet

Снимките в мартенското албумче са страхотни - Еличка е сладурка голяма, Марти си е мацка и извади супер яке, Ния е много фотогенична, а за снимките на Коки нямам думи....абе красиви деца и това си е   bouquet  Hug  bouquet

# 145
  • София
Привет!
Честит рожден ден, Мегишик! Бъди здрава, щастлива, ценена и обичана!

Честит имен ден на Тодоровци, Тороди, Теодори, Божидари!   bouquet Heart Eyes Hug
Ивчо е кошмарен тези дни и нощи. Има ли друго дете, дето се буди през 1ч?  Confused Rolling Eyes Направо нямам нерви и сили вече. Тези кучешки ми видяха сметката.
Ще гледам снимки после.
 Heart Eyes

# 146
  • варненка от София
Честит рожен ден на Мегешик, желая ти всичките красиви и хубави неща на света, но най-вече здраве и късмет, бъди обичана и уважавана!

Аз днес ще ви черпя за именния ден на моето либе Тошко, това е тортичката, която му направих за РД-то и днешния празник, нали ми е с диагноза рибар  Mr. Green.

Прегръдки на всички

# 147
  • София

moresmile

# 148

Joy Joy Joy Направо ме уби! Алекс веднъж ми е правил подобен номер, беше на 6-7 месеца, оставила го бях да спи без гащи. Събудил се, изакал се без да каже "гък" и взел да си разглежда и размазва произведението Mr. Green Пораженията бяха малки-само беше омазал чаршафите и ръцете си, имаше и малко жълто около устата Laughing Тогава разбрах, че когато е без гащи смята, че може да си върши спокойно работата. Ако има гащи-събужда се с вой и ме изчаква да го сложа над легена.

Разгледах снимките Grinning Мартина е тооолкова сладка!!! От Ния на Блу ще трябва да се пазим обаче, че как напада непознатите в парка Grinning Еличка също искам да я схрускам, а само какви тоалети демонстрира!!! И Калоян също е страхотен! Пак да ви благодаря, аз съм голям детеманиак, страхотно удоволствие ми доставя да ви разглеждам децата Heart Eyes

# 149
  • гр.София

Мегишик,бъди много щастлива!Пожелавам ти здраве,любов и успехи!

Честито на всички Тодоровци и Теодори!

Общи условия

Активация на акаунт