Мама чантата за болницата стяга, че АПРИЛчето си път проправя!

• 12 989
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Честито момченце на мама Ана Каренина!!!Да й е жив и здрав Борис,бързо възтановяване!!!

Олее,тя с термин 8 април  #Crazy Почнаха се бебетата..... Mr. Green

По повод матрачетата....за мен е от голямо значение матрака на бебо да е твърд (ние купихме кокосов) ЧУвала съм,че тези дунапрени много запарват Thinking

bebkobub за цялата бременост бих казала,че сега в 9-тия усещам бебето най-много!!!То не са ритници,дупения и удари с юмручета #Crazy така ми разпъва матката ,че доста ме боли вече!

# 136
  • Някъде на път....
Честито момченце на мама Ана Каренина!!! Здраве и късмет!!!   Hug

# 137
Честит малък мъж Борис на мама Ана Каренина  Hug Hug Hug

Да е жив и здрав и много много да радва мама и тати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 138
  • Варна
sisee поздравления за добрите новини! Ето, че няма за какво да се притесняваш. Само на ехограф ли те гледа Скочев?
А това направление за бременна какво е? Да не е т.нар. обменна карта?  newsm78

# 139
Аха, така му пише отгоре. Отделно ти дават направление химизирано за хоспитализация.

Момичета, живот и здраве като се обебим къде ще си пишем?

# 140
  • София
Здравейте Simple Smile

Аз чак сега се доредих до компютъра Simple Smile Аз също много благодаря за прекрасната среща днес със Cenotelcata и Aquariel Simple Smile Беше страхотно и много ще се радвам да я повторим Crazy
Направо после се чувствах супер Simple Smile

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ БОРИС НА МАМА АНА КАРЕНИНА!   bouquet ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО, МНОГО ДА ГИ РАДВА, ДА ПАПКА И ДА СЛУШКА! Simple Smile И БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ  Praynig
За матраците аз още не съм решила, първо да дойде креватчето пък тогава ще му мислим Simple Smile

За слънцезащитния крем, мисля това да го купувам и аз след като се роди бебчо, защото за сега ми се струва излишно, пък и знам че малките бебета не трябва да се излгат пряко на слъце.

За срещата утре, аз ви имам телефоните и ще ви кажа сутринта, защото пак ще ходя до офиса и не знам как и кога ще свърша Simple Smile

Аууу щях да забравя БРАВО НА ДАРИНА И РАЯ! Страхотни новини! Simple Smile   bouquet Много се радвам, все така да продължават Simple Smile И хайде чакаме снимки от изписването на Дарина Simple Smile

Хубава и спокойна вечер Simple Smile

# 141
  • Варна

Момичета, живот и здраве като се обебим къде ще си пишем?

Във форум "Родени през 2008г.". Там се преместиха вече януарки и февруарки.

# 142
  • в илюзия
Аз цял ден по разходки и като се прибрах гледам , че сте изписали половин тема #Crazy
Браво на Рая и на Дари  bouquet Все така да растат Hug
Честито на мама АНА КАРЕНИНА

Аз да се похваля днес взехме креватчето на беба , но без матрак и комплект чаршавчета . Сега ще го зглобяваме и като стане готово пускам снимков материал.
Миналия петък майка ми купи най-после комплектчето за изписване и сме почти готови.  HugАз съм чувала ,че не трябва сами да си купуваме комплектчето та затова тя и ще ми го донесе чак на изписването.
Аз съм на ЖК другия понеделник , но се чудя кога да отида при другия ми лекар дали тази седмица или другата. newsm78
Иначе бебка много рита и корема ми се мести както сте описали и вие.

# 143
sisee , браво за добрите резултати. знам какво ти е било, защото и аз очаквах да ме "зарадват" че ще раждам със секцио, но....ще съм дай Боже нормално  Grinning

Полинита бях при Ангелов много съм доволна от този човек.Ти кога си пак на преглед в поликлиниката аз в петък.Може да се разберем да се видим и да пием кафенце.Ще бъде мини Търновска среща Joy

caradchova , че ти що така рано пак на преглед?  newsm78  мен Калейнски ми каза чак на 21.03. да отида  Thinking .....ама то не пречи пак да пием кафенце, сокченце, мелбичка  Mr. Green . Ще се обадя на още една бременилка ако иска и тя да дойде ( че другите се обебиха  Shocked  ) и  ще си спретнем срещичка на Търновките  Hug

# 144
То е ясно, че бебетата не се излагат пряко на слънце. Но в последните години, особено пролетното слънце на мен ми е неприятно, като напече. Дори на сянка си има слънчева радиация.

# 145
  • Бургас
Добър вечер Hug
Честит бебок на Ана Каренина  bouquet Малеее, били сме с един и същ термин Rolling Eyes
За матрачетата - категорично съм за пенолатекс Peace, което ми напомня утре да мина да видя нашият кога ще пристигне...
Мокри кърпи взех на Памперс с лайка, които били по-слабо ароматизирани и специално за чувствителна кожа; олио и сапунче взех на Бюбхен, но съм си приготвила и да измия един буркан мас, че много се страхувам и това бебе да не ми направи някоя алергия от козметиката; трябва да съм подготвена.
Аз почти приключих с почистването, днес ми донесоха и килимите и утре вече ще застилам и ще закачам пердета. После само разходки и чакане на бебка вече Grinning
Иначе вечер откарвам по 2-3 часа с болезнени контракции, така си и заспивам и сутрин нищо ми няма Rolling Eyes В петък ще я видим тая работа Thinking
Пожелавам ви приятна вечер Hug

# 146
sisee поздравления за добрите новини! Ето, че няма за какво да се притесняваш. Само на ехограф ли те гледа Скочев?

Ами ето какво представляваше прегледа ми:
Понеже бях без час,едва издебнах лошата лелка на регистратурата на си мръдне задника и точно в този момент Скочев излезе да привика следващия.......и естественио това бях аз Mr. GreenПърво ми разгледа всичко що имам (снимки,изследвания) после легнах на масата,а той започна да "опипва" бебето(доста агресивно и болезнено) и каза:"Главата добре се е подготвила за излизане" Измери ми матката (от срамната кост до над пъпа) със сантиметър,както и таза ми с пергела!На ехографа само замери главата,корема, бедрената кост,видя сърдечния ритъм и без да ми казва точни размери каза:"Отговаря на 36-37 г.с в която си ти" Това беше прегледа,останалото бяха уговорки за самото раждане Peace

Ти както ще ходиш при него на 19-ти (в началото на 9-тия) със сигурност ще те викне десетина дни преди термина!но пък ако не искаш уговорка с него,не виждам смисъл повторно да те вика newsm78
Аг ми даде един лист на който пише: направление на бременна до родилното заведение
в този лист са описани резултатите от изследванията ми за цялата бременност,моите лични данни и най-отдолу моят Аг с големи букви е написала:"Тесен таз" да й се невидиш,все едно и също мели Crossing Arms

# 147
  • Русе
Абе момичета искам да ви питам нещо.От 2-3 дена усещам точно менструални болки за около половин минута по няколко пъти на ден.Обаче стомаха ми не се втвърдява.Възможно ли е да са контракции  newsm78 И дали според вас имам причина за притеснение,защото Доки ми каза да отида на преглед чак на 19.03

# 148
Абе момичета искам да ви питам нещо.От 2-3 дена усещам точно менструални болки за около половин минута по няколко пъти на ден.Обаче стомаха ми не се втвърдява.Възможно ли е да са контракции  newsm78 И дали според вас имам причина за притеснение,защото Доки ми каза да отида на преглед чак на 19.03

доколкото знам аз родилните контракции са точно такива-болка като предменструална,без втвърдяване за кратко Peaceтака като ги описваш на такива ми приличат,но щом са нерегулярни не се тревожи Peace като ги засечеш на 15-20 мин.  мисля,че трябва да започнеш да се подготвяш за болницата!Аз знам,че станат ли на 5 мин да хващам пътя Mr. Green

# 149
  • Пловдив
Честито на мама Ана Каренина да им е жив и здрав малкия Борис !!! 
Сиси, много се радвам за хубавите новини!!! Hug
За матрачето - ние взехме кокос и пяна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт