Отговори
# 195
trixy, аз започнах да се мажа с някои продукти против стрии, но не много редовно, само след баня. Започнах с Мустела, но не съм впечатлена - лепне много, не попива и не виждам разлика в консистенцията с другите кремове за тяло. Много по-доволна съм от маслото против стрии на Икаров, много добре овлажнява и кожата наистина е много еластична. Смятам с него да продължа и занапред.  Peace

# 196
trixy, аз започнах да се мажа с някои продукти против стрии, но не много редовно, само след баня. Започнах с Мустела, но не съм впечатлена - лепне много, не попива и не виждам разлика в консистенцията с другите кремове за тяло. Много по-доволна съм от маслото против стрии на Икаров, много добре овлажнява и кожата наистина е много еластична. Смятам с него да продължа и занапред.  Peace
Това масло в яптеката ли мога да го намеря?Аз преди се мажех с Дева против стрии и съм доволна.Каква е цената на това на Икаров?Сега гледах на билка модулатора за тяло и се зачудих дали да не го взема Confused

# 197
И аз имам на Икаров - 5.60лв.му е цената - от аптеката.

# 198
  • София
Нормално е коремчетата да се окосмят по време на бременност. После мъхчето ще падне.
А чертата "linea negra" по-скоро се появява в по-напреднала бременност, но не е задължителна. при някои е по-изразена, при други е по-бледа и после и тя изчезва.

Сега заради хормоните сме се изпъпчили всичките, но след месец-два ще сме с най-хубавите кожи и коси  Mr. Green

Аз също засега пия само фолиева киселина. Още си избирам какви витамини да пия -чудя се между Центрум матерна и едни под формата на сокчета.

Още не се мажа против стрии, нещо все ми е студено и ме мързи Blush

# 199
Здравейте момичета Simple Smile Не се притеснявайте за мен, не съм паднала по корем, леко си натъртих гърба само Wink  Аз като залитнах първо се хванах за един прът, после се подпрях с гръб на таблото и после седнах на пода. Нищо не ме боли, нямам кървене слава богу.  Другата седмица съм на доктор и смятам да си изчакам до тогава.
По въпроса за срещата, за мен е ок и НДК и Славейков /офиса ми е по средата/, но и аз смятам че на Славейков по има къде да седнем. За датата нямам претенции. Когато решите.

# 200
И аз имам на Икаров - 5.60лв.му е цената - от аптеката.
Точно  Peace Аз мойто масло го взех от Ремедиум.

Момичета, така както сме се разписали, тия дни ще дойде време за нова тема. Давайте предложение за заглавие на новата тема   bouquet

# 201
  • София
Mimi, radvam se 4e si dobre....koga triabva pak da hodi6 na pregled?
Az sam mania4ka na tema losioni za tialo, vinagi sam imala po niakolko i "matzoteneto" e zadaljitelno sled du6, no ot kakto razbrah 4e sam bremenna sam o6te po striktna, ne propuskam den.Parvo zapo4nah s krema na MammaDonna / mnogo e dobar i opakovkata e goliama /, mazala sam se i s masloto na Ikarov, no ne sam dovolna,a i mirizmata mu ne mi ponasia, krema protiv strii na Deva sa6to e dobar. Sega se maja s edin masajen krem na L`occitanne kazva se MAMA&BEBE BALM, neveroiaten e / niama miris i e hipoalergi4en /, malko koli4estvo stiga za da se namaje6 na zastra6enite mesta / gardi, korem, dupe i bedra / , oba4e e dosta skapi4ak, okolo 60 lv. kutiikata, na men mi e podarak za rojdenia den, no se pointeresuvah za tzenata. Ve4e oba4e niakolko moi priatlki mi kazaha da se maja samo s mas, bila nai - dobroto sredstvo za predpazvane ot strii. Malko mi e gadni4ko kato si pomislia i o6te ne sam se re6ila da probvam. Nikoi da ima vpe4atlenia za mazaneto s mas???????

# 202
  • София
Аз нали съм в къщи по цял ден и скучая, та затова съм на всяма манджа мерудия Embarassed

За мазането с мас - моята свеки го приготвя този крем с невен. Много силно лечебно действие има срещу различни наранявания на кожата и бързо заличаване на белезите. До колкото разбрах маста се разтапя на водна баня, добавя се шепа невен (може и пресен) и може ванилия за приятен аромат. Не се сещам обаче колко време стои на котлона, може би кипва и около 5 мин след това се сваля. Докато сместта е течна се прецежда в бурканче от крем. Има приятен оранжев цвят и по консистенция си прилича на гъст крем. Не е гадно така както звучи да се намажеш с мас. Мисля да й поръчам вече да ми приготви. За сега съм на Мустела за стрии и отделен за гърди. Ама нещо ми мирише гадно.

# 203
Аз нали съм в къщи по цял ден и скучая, та затова съм на всяма манджа мерудия Embarassed

За мазането с мас - моята свеки го приготвя този крем с невен. Много силно лечебно действие има срещу различни наранявания на кожата и бързо заличаване на белезите. До колкото разбрах маста се разтапя на водна баня, добавя се шепа невен (може и пресен) и може ванилия за приятен аромат. Не се сещам обаче колко време стои на котлона, може би кипва и около 5 мин след това се сваля. Докато сместта е течна се прецежда в бурканче от крем. Има приятен оранжев цвят и по консистенция си прилича на гъст крем. Не е гадно така както звучи да се намажеш с мас. Мисля да й поръчам вече да ми приготви. За сега съм на Мустела за стрии и отделен за гърди. Ама нещо ми мирише гадно.
И аз сам чувала за това с маста,даже една приятелка се мажеше през цялото време  и каза ,че е много ефикасно.Какви кремчета за гърди използвате?От самото начало много ме болят и зърната са ми много чувствителни на допир.Предполагам  с напредването на бременността ще отмине напрежението и болките?При вас как е?

# 204
Аз малко да ви отклоня от темата за мазилата,някой дали кара шофьорски курсове сега?Защото сега разбрах че бременните нямат право да се явяват на изпит и въобще да кормувам по време на бременността,а моя изпит е в сряда и не знам какво да правя понеже много ми се искаше да го взема сега.

# 205
 Ехх и аз най-сетне да се  включа  Hug отдавна не съм, защото бях много болна и все още съм де Sad цяла седмица с висока температура и нямаше как да не мина на антибиотик.Впонеделник съм на лекар дано всичко ми е наред с бебчо,чче много  се изпопретесних  ooooh!
 Аз също ползвам кремче на мустела има и за гърди, и за корем много е хубаво доволна съм,а и не беше много скъпо ,обачеее и на мен като на mylili ми меришка гадничко

# 206
  • София
mylili, za krema s mas i neven ne se biah setila. Edna poznata mi be6e dala da si maja edin goliam beleg. Ideiata e strahotna kato se ima predvid 4e masta sama po sebe si mire6e mnogo gadno.Moje6 li da pita6 za to4nata retzepta za prigotvianeto na krema i da ia pusne6?

# 207
Аз се обривам от мас.Ставам на едни гооолями червени петна и при мен този вариант отпада.
Аз също се отказвам да водя Дени на срещата защото той в никакъв случай няма да стои в количката а ако сме в затворено кафе ще е проблем пък тъкмо и аз да си почина малко Grinning

# 208
Здравейте , момичета !
Аз днес ходих да се запиша по ЗК  на ЖК в МД  - в поликлиниката на МД ,  http://www.maichindom.com/agkab.phtml .
Честно да ви кажа аз  съм доста разочарована , всичките лекари  имат само 1 ехограф  , който е от "  втората световна война "  и  зловещо изглеждащ  . Лекарят дори  не се опита  да ме разпита за бременността - как протича , дали имам някакви проблеми,  просто ми взеха талона  ( направлението) и ме прегледа на ехограф.
 Сестрата или е акушерка не знам се опита да ми обясни какво се вижда на  снимката от ехографа .
Замислете се добре преди да се запишете там на ЖК .

# 209
  • София
Трикси, като се обади свеки ще я питам. Аз си направих устата да ми направи, но не ми се стори много очарована и каза че то било толкова лесно, че и сама ще се справя Rolling Eyes Това как да го разбирам?!

Общи условия

Активация на акаунт