Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 660
  • 286
  •   2
Отговори
# 120
Айде още една кокошка Mr. Green
Евелинка честит ти именник да ти е жив и здрав и все така да слушка вас двамцата с таткото и малката Маги. Hug Hug Hug
Дидита не се ядосвай наистина от чуждите приказки.Винаги ще има по-лоши хора които ще се опитат по някакъв начин да те засегнат. ooooh!А какво точно имаш предвид под това че Димитър много пада? newsm78Понеже и нашия върви върви и изведнъж тупне..мисля че не е още стабилен и все се чудя дали вече не му е време да тича без да се "кенделка"... Whistling
Руми оправяйте се по-скоро. Praynig Hug
За срещата съм съгласна ама може би утре ще вали.Ако искате може да е към петък понеже тогава май ще спрат дъждовете .. newsm78.Но както кажете. Flutter
Иначе за сега да чукна на дърво сме добре.
Още веднъж благодаря ви за съболезнованията.  bouquet
Приятен ден на всички. Hug

# 121
  • София
Здравейте!
Честит имен ден на Блажко на Евелинка - да ви е жив и здрав! Ще отпразнувате по-късно! Hug
Дидита, да не ти пука кой какво говори - ти си направила твоя избор и той е най-добрият за твоето детенце! На мен една колежка ми беше казала, че като се върна на работа трябва да ми направят тест за интелигентност, защото с кърмата ми бил изтекъл мозъка. Така че... А тази колежка ми беше приятелка... Аз на нея не й се обидих, та камо ли на някой, който ми е никакъв! Mr. Green
За ортопеда - аз знам, че най-добре на 3 годинки да се заведе детето - тогава вече е проходило абсолютно стабилно.
За срещичката - много ми се идва, но за мен 11 часа е много неудобно време. Венци напоследък става в 6:30, та към 12:30 обядва и най-късно в 13:30 заспива. А той в количка не спи вече от година. Пожелавам ви на тези, които ходите, да ви е хубаво времето.
Румена, бързо да се оправяш!

Това е от мен в кратце - скайпа ми е michaela_tolina - по цял ден е включен.

Лек ден и да сте здрави!

# 122
Евелика ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БЛАГО!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ТЕ РАДВА! Hug
Ето ни и нас,вече сме здрави да чукнем на дърво.Тия дни гледаме да наваксваме с разходки че толкова дълго време у дома,не си е работа.
Вчера преди обяд щеше да ни отнесе този тайфун едвам до кухнята стигнахме да си вземем яденето,а слеобяд децата си бяха у дома,аз едвам можех да се придввижа до центъра имах работа,но все пак успях.
Много шантаво време ето преди малко запръска сега слънце грее,абе баба марта си поднася изненадите newsm03.
Ох момичета да ви кажа моят племеник утре май ще му правят операция имал малоформация на пикочният мехур,а детенце е само на 3 години,много ми е мъчно за него. Praynig
ЗА СРЕЩАТАТА и аз ще дойда ссамо да не вали. newsm03

# 123
  • София
Ако искате да я направим по- късно срещата. Косето ми спи в количката и не ми е проблем. Вярно по- малко, но ще навакса вечерта.

# 124
  • София
Мира, ми ей така както си стои и пада. Определено пада повече от децата в градинката. Много често се спъва също.

Аз съм за срещата ако не вали, но май има такава вероятност. По принцип часът ми е удобен.

# 125
  • София
Срещата искахме да е утре заради Ма4о, която ще е в София.
Диди, дано да е фалшива тревога. Драганов е добър специалист и е много забавен. Обърна ми представите за гледане на дете  Grinning. При всички случаи една консултация си трябва, дори за успокоение. Успех  Flowers Four Leaf Clover!

# 126
Момичета, а ако я направим сутринта какво ще кажете? Аз ще си тръгна към 11.45, а вие може да останете и още без да разваляте режима на децата. Ако искате може да е към 10.30  newsm78.

# 127
Здравейте, моичета!
Честит ви празник на майката!
Чух се с Евелинка и тя ми каза за срещата - опасявам се обаче, че времето никак не е подходящо задецата, но ако утре е по-добро-ще съм на линия - толкова много искамда вивидя, а времето ми е малко и запълнено със сто неща Sad
Кажете сутринта дали ще имате възможност за среща - аз ще чакам на нисък старт!
Лека и мека

# 128
  • София
Другият вариант е в МОЛа на Станболийски? Там е закрито?

# 129
Аз по принцип съм ЗА!
 Hug

# 130
Priveeet!

Niamam kirilica i niama da vi mu4a, samo da kaja, 4e ako e hubavo vremeto v 11h. 6te sme na vhoda na Jujnia park!  Heart Eyes

# 131
Честит празник,мили майки!Бъдете здрави,обичани и много щастливи!
Честит имен ден на Блажко!Да ти е жив и здрав именника,мила Евелинка и само щастливи дни за цялото ви семейство!Много  Hugот нас!

# 132
  • Варна
Здравейте  Hug

Честит именик на Евелинка! Много да слуша и да расте здраво и щастливо дете!  party006

Нещо пак ме е хванал мързела. Embarassed Ние сме добре, ходихме си в Търново уж за празника, но нали го отмениха. Sad Видяхме баба и дядо, Ема си умря от кеф. За Великден като се събират повече почивни дни, майка ми и отпуска ще си вземе и ще ходим пак за по-дълго. Flutter

Софиянки, дано ви се състои срещата този път и чакаме снимки после. Hug

# 133
  • София
Значи последно в 11ч. на входа на Южният парк, ако е хубаво времето. Там ще се изчакаме с другите майчета  Hug.

# 134
  • София
Съжалявам, днес сутринта ни сменяха бойлера и не успях да дойда Sad Но и без това Димитър е малко сополив.

Общи условия

Активация на акаунт