Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 654
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Цели два дни никой не е писал....?! Naughty Ей,момичета,що така newsm12
Направо съм в недоумение...да не би да има друга тема...или пък нещо др. newsm78 Е,аз ще си кажа тука...
Среща имаше макар и в доста ограничен състав.Аз закъснях,но пък стоях цели два часа.Добре,че Габи геройски удържа да не се разболее,че голяма разходка си беше... Whistling  didita4u,може би е по-добре,че не дойдохте щом Митето има сополки...но следващия път-да сте първи Naughty
веничка,съжалявам,че не можаха да се видят Стела и Габи Sad Аз успях да видя малката госпожица Магдалена,която сладко спеше.Много е чаровна и красива! Flutter
evelinar,какво каза Драганов?
Ma4o,как се чувстваш след екскурзията до София?Как са Марти и каката?  Hug
Доскоро!

# 136
Мики, всички са в чата на скайпа.  Mr. Green 
Ние сме добре. В яслите похвалиха Калоян, че бил много послушен, спи, храни се хубаво, седи на гърне, абе направо ми се струва, че говорят за друго дете.  ooooh! Сутрин като стане в 6ч ни събужда с баща му и така не можем да се успим за работа. Обаче скоро започва да мрънка да излиза и да ходи при децата.  #Crazy Вчера майка ми и брат ми го взеха от яслите. Не беше ги виждал близо месец. Голяма радост е паднала.  Laughing
Тази сутрин все още всички вкъщи спят, ама не и аз, защото Калоян пак стана в 6ч сутринта.  Twisted Evil
Харт, на нас отропедът ни каза да заведем Калоян на контролен преглед 1 месец след като проходи стабилно. Това отдавна го направихме. Мисля, че децата много по-рано прохождат стабилно. Съдя по Калоян. Ходи във всички посоки, скача, тича. Какво по-стабилно от това.  Simple Smile

# 137
Здравейте, момичета!
Нямам време за чата тези дни - като съм с двете хлапета ми е по-трудно да седна пред компа. За сметка на това скайпът ми е включен и надзъртам да видя за какво си говорите.
Дрганов беше изключително внимателен. Блажко и Маги са добре. Блажко е започнал да криви крачето защото спи по корем и на колена - така се скъсявали някакви връзки - обясни ни го много подробно. За да не спи по корем трябва да спи с възглавница, която да е толкова дебела колкото разстоянието между рамото и главата, за да му е удобно. Каза, че скоро след като му сложим възглавница ще почне да спи настрани или по гръб и след няколко месеца проблемът ще изчезне. Между другото отказа да вземе пари за 2 прегледа, децата били все пак братче и сестриче, дори каза занапред винаги да идваме с двете си деца на преглед. А на Маги каза, че дупето й е перфектно и татито ще има още максимум 15 години спокоен сън  Mr. Green.
По този повод - сега тримата спят в стаята и аз затова имам 2 минути за компа.
Отивам да ям докато никой не ми пречи, че след малко 2 гладни гърла ще гракнат колко са гладни.

# 138
 Grinningздравейте казвам се ВЛлади и сьщо сьм майка на една красива октомврийска госпожица Мериам

# 139
Grinningздравейте казвам се Влади и сьщо сьм майка на една красива октомврийска госпожица Мериам

# 140
  • София
Здравейте,

Тъкмо и аз се чудих какво става с тоя форум.
В петък преживях голям ужас - Димитър се заля с гореща вода в лицато. Тъкмо бях си направила чай сутринта и се обърнах за секунда да взема захарта, дори нямах представа, че ще успее да достигне чашата, понеже беше на високо. Обръщайки се видях картинката на същинското заливане. Но пак малкият дявол - 2 дни беше като доматче, сега е по-добре; не се наложи да тичам в Пирогов, за щастие не се получиха рани или мехури, та само с дефламол се пооправи. Иначе соплоките горе-долу минаха откакто се заля.

Евелинка, направо ти се възхищавам с тия 2 дечица как се оправяш!!! Драганов е казал абсолютно същото и на една дружка, която ме амбицира и аз да водя Митко - за спането по корем, за възглавницата, за коленете.

Ние пак сме в Овча купел - мъжо чете за изпити, че прави един курс. Напоследък въпреки, че той отсъства от къщи от 7 до 21 ч. и аз изпюерквам сама, използваме всеки удобен момент да излизаме с приятели и определено това ми харесва Simple Smile Само дето Митко най-често трудно признава друг освен "мамаааа", но явно малко позакъснях с оставянето на баби и дядовци.
Хайде до скоро, сега отиваме да празнуваме рожден ден на дядото.

# 141
Здравейте!Хайде и аз да се разпиша.И на мен ми харесва в скайпа и ми е приятно с всички вас,a освен това мога да влизам по всяко време и aко се наложи да споделя нещо набързичко с вас! PeaceНо и тyк също ми беше и си ми е добре!
Диди,много е неприятна слyчката с малкия и добре че сте се разминали леко! Hug
Ние всички се изредихме в къщи да сме болни-първо каката кашляше,мъжа ми го събори повечко ,малката беше със сополки и кашлица,а най накрая и мен повали.Много лош грип е,пазете и дечковците и вас си!Сега вече сме по добре,но доста се поизплашихме да не се yсложни положението. PraynigИначе като изключим болестите сме добре,днес даже сме и на рожден ден на едно мъниче(без малко да го пропyснем) и се радвам че малко ще се разтyшим,че цяла седмица си стояхме в къщи.
Хайде до скоро и по често се отчитайте и тyк да пораздвижим темичката!Прегръдки на мъниците и болните бързо да се оправят! Hug

# 142
  • София
Здравейте и от нас!

Добре дошла на новата мама! Разкажи ни малко повече за себе си! Разполагай се удобно! Hug
Евелинче, ще ми кажеш ли телефон на д-р Драганов и каква е цената на платения преглед? Благодаря ти предварително! Ние два пъти водихме Венци в ортопедията в Горна баня, но там нещо не ми допада, затова сега след като Слийпи каза, че е хубаво като проходи детето да го заведа на ортопед, съм решила да запиша час при този лекар. Аз и без това отдавна си го мисля, че ми се струва, че малко са му криви крачетата...
Иначе браво за Блажко и Маги.
Дидита, добре, че само с това се е разминало!  Praynig Ужас, направо изтръпвам като се случват такива неща на малчовците! Явно трябва да бъдем още по-внимателни!
Ася, вече никакво боледуване!

Ох, днес малко объркахме режима с новото време... Сега Венци вместо да спи дивее. Определено се опитва да скочи от дивана надолу с главата. Голямо диване е станал.

Оставям ви - приятен ден!

# 143
Здравейте момичета  bouquet!
Аз да ви се оплача от моето чадо!Днес ми идваше да го убия, а не набия #2gunfire!Първо се люля на една люлка един час и всички него чакат да се на люлее, че и те дечицата да се качат ooooh!( да кажа, че като съм написала час е точно толкова, люля се един час #Cussing out ).Прибрахме се и обърна коша с боклука, хвърли топка върху чиниите, а после не ми я даваше прословутата топка Crossing Arms!За капак изкочи от кошарата!Как се прекатури, но успях да го хвана във въздуха!Явно одеялото му е било на кълбо, та на него се е възкачил и така е успял да се преметне.После имаше дърпане на лампи и т.н, но това с летенето ми подкоси краката!!!
Но ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232373&view=1&photo=1

# 144
  • Откъм Варната
Мале Мише, той много палав Яни станал

# 145
Здравейте, момичета!
Мериам, добре дошла!   bouquet
Снощи закарах Блажко при свекърва ми и ми е малко мъчно, но сега няколко дни ще се посветя на Маги, че иначе не мога да й обърна внимание покрай малката хала.
Диди, ужасно преживяване, добре, че Митето се е разминал леко! Hug
Харт, прегледът е 20 лв. Телефонът е 0898 50 30 10 (имам този телефон, Нина ни записа час при него този път, но ако не успееш да се свържеш - ще я питам дали има промяна, едва ли го е сменил). Да знаеш обаче, че трябва упорито да го търсиш, защото той сам си записва часовете и докато преглежда не го вдига.
Аз вчера най-накрая успях да ида с Маги на чиста молитва. Блажко и татито бяха с мен, на Блажко много му хареса в църквата.
После обаче решихме да го подстрижем и тъй като в 2 салона отказаха, че бил много малък, се наложи да го направим сами. Момичета, развалих си хубавото детенце  Cry . Отрязах му буклите, подстригахме го съвсем късо, отгоре стана добре, но отзад все едно някой го е ръфал Sad  Sad SadМного мъчно ми стана, добре, че е малък и не разбира. Иначе той е щастлив и на всички си показва новата коса Rolling Eyes.
За моя изненада Блажко най-накрая започва да заглежда телевизора и вчера изгледахме половин епизод на "Междузвездни войни" - анимациите не му правят впечатление, но явно светлинните мечове са друго нещо - не се отлепи от телевизора. Така и аз успявам нещо да направя, че иначе очите ми с него са на четири.
Отивам да закуся и да се изкъпя, че малкото ми барамунди току що заспа.  Grinning

# 146
Уф ама голяма тишинка в темичката.. Mr. Green
Ние се оправихме след тридневно разстройство но днес вече ака добре и всичко е наред.Направох пробвах какво ли не и мисля че накрая помогна една голяяяма дюля.. Mr. GreenИначе не се спираме събота и неделя бяхме по манастирите на София и околностите и си изкарахме страхотно.
Мише ама Яни е опасна работа наистина. Mr. Green
Евелинка не съжалявай за буклите ще порасне косичката и даже по-хубава.И ние бяхме така но сега косичката му е супер гъста.
Добре дошла на новата мама.  bouquet
Диди наистина много лошо това което ви се е случило Sad.Дано минава по-бързо. Praynig
Айде малкия се опули отивам да го видя какво прави. Simple Smile

# 147
Здравейте, момичета!
Нямах никакво време досега да пиша в темичката ни - дано успея сега!
Върнах се от София и ме емнаха две болни деца и направо луднах вече  #Cussing out
Стоим си вкъщи тези дни, защото времето е ужасно и мокро и това никак не ми се отразява добре на нервната система!
Марти е щур като Яни и само бели прави по цял ден- любимото му занимание е да рине пръст от една огромна саксия с приборите за сервиране на кухнята на кака му  #Crazy Другото му занимание е да бие барабан по всичко с лъжиците ми за готвене-счупи куп неща. Просто ще се побъркам!
Майчета, наистина е хубаво да си лафим в скайп, но все пак не можем там да следим новините около нас и децата, затова пишете повечко тук-нека не си разваляме хубавата темичка.
Дано всички болни бързо оздравеят!
П.П. Благодаря ви за бързо организираната среща и възможността да се видя с част от вас!  Grinning  bouquet

# 148
Здравейте,

Диди, гадно! ДА му минава бързо на Митко и без последствия Praynig.

Мачо, съжалявам, че не се видяхме. Кофти ми е организацията Embarassed. Дано другия път се срещнем.

Разбрах че има и други разбойници, та да не се оплаквам от моя един вид. Да кажем че сме добре. Момичета, кое момченце имаше проблем с неслезли тестиси? Мотае ми, че е Благо, ама не съм сигурна. Та да питам и аз разни неща. Явно и Борислав ще ходи без време на мъжки доктор, че неговите се качиха и там си останаха.

Добре дошла нановата мама и щерката   bouquet

Лека вечер на всички и болните да се оправят.

# 149
Румена, Блажко е  Tired. Към май месец мисля да направим първата консултация и есента - операция.
Май и Мишо на Коте имаше такъв проблем. Tired

Общи условия

Активация на акаунт