СЕПТЕМВРИйско бебче мило в мамино коремче се е скрило!

• 11 309
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
  • София
sisonka05 Благодаря за думите! Ето тук едно клипче, на който му е интересно. Embarassed

http://youtube.com/watch?v=0pIVgKIGvGM

# 136
Привет малки спретнати коремчета  Hug
Виждам сватби обсъждате и дрешки..и аз като Асето съм суеверна- ще купя всичко накрая..
Днес бях на преглед- всичко е наред за сега. Развиваме се точно както трябва.Много съм щастлива  Grinning Доки ми изписа само витамини- центрум матерна- какво мислите за тях?Някоя мама пила ли ги е при предишна бременност?Аз лично исках да си набавям всичко по естествен път, но доки каза че е невъзможно особено по това време на годината..вие какво мислите?
Целувки и лека вечер на всички  Heart Eyes

# 137
  • София
Аз питах моята лекарка от Щерев за тези витамини, че свекървата ми ги купи, та тя каза че ми било рано за тях и след 16-та седмица ще почна да ги пия, за сега да продължавам с фолиевата.  newsm78

# 138
Дитка клипчето е страхотно, снимките също.
Относно дрешките и всичко друго необходимо за бебчо ще си го купиш много бързо, а и има досто време до септември.

# 139
Аз питах моята лекарка от Щерев за тези витамини, че свекървата ми ги купи, та тя каза че ми било рано за тях и след 16-та седмица ще почна да ги пия, за сега да продължавам с фолиевата.  newsm78

Да му се невиди..сигурно колкото лекари има толкова различни мнения ще чуем  newsm78
навсякъде пише,че от тези витамини изкуствено се напълнявало ..

# 140
  • София
Да му се невиди..сигурно колкото лекари има толкова различни мнения ще чуем  newsm78
навсякъде пише,че от тези витамини изкуствено се напълнявало ..
Сладурче и аз така чух...но пък чух че и от Дуфастон-а също се напълнява, пък аз го пих 4 месеца и не виждам да съм напълняла. 4-ти месец съм бременна и съм +2кг до тук.

# 141
  • Бургас
О, Диде, отец Антоний ви е венчал! Simple SmileМного достолепен отец! Обичайте сееее! Красива сватба! И клипът както е направен, екстра. Майстор!
Вили, странно ли е да присъства детето ти на сватбата ви?Simple Smile  И вие ми харесахте много!

# 142
Вили и Дидка, страхотни булки сте били...и сватбите ви изглеждат направо незабравими...много ми харесаха снимките и клипчето, много, много, ама много сте сладки... newsm10
И аз съм малко суеверна и май засега няма да пазарувам нищо за бебето, най-накрая ще бъде офанзивата

# 143
  • София
Благодаря ви момичета за милите думи!  Embarassed
Муциту отеца беше страхотен, толкова беше мил, внимателен и всичко обясняваше кое какво, защо...аз съм много доволна че именно той ни венча! И ни позволи да се снимаме пред олтара. Живот и здраве може на кръщане да го поканим!  Flutter

# 144
  • Бургас
Да, Диди, това става на 40-ия ден най-рано, да знаеш, дотогава жената не ходи  църква, а на 40 ден се представя с детенцето си пред Господа! Можете и по-късно да го направите, но знам, че е най-добре тогава! Отецът е завършил и практикувал богословие в чужбина, друго си е! Heart Eyes

# 145
quote author=Sheila link=topic=274927.msg6816164#msg6816164 date=1205413205]

beba28 разбира се че може, особено след като си спортувала преди да си заченала. Аз не съм се сряла - ходя на два различни класа по 4 пъти на седмица - единият е смесица между йога/пилатес/тай чи, а другият е помпане (с тежести). И ако имам енергия се качвам на пътеката вкъщи за 40 минути. Много ми помага за лека бременост да се движа и разтеглям.

[/quote]
Sheila искам да те питам това с тежестите body pump  li e? Аз ходих на това преди да забременея, обаче после спрях. Нали не трябва да се вдига тежко. Сега си мисля да ходя на пилатис, ама не сам ходила до сега на него. И не знам дали всичко упражнения могат да се правят. 
Също и на tae bo box и dance step ходих, но сега ме е страх. Имаш ли представа дали могат да се правят те. Гледам, 4е си голяма фитнес фенка.

А аз като се сетя на наща сватба нищо не пих и ядох. То на човек не му остава време. А мъжът ми беше решил, че ще се напие  Drunk а сега ходи и обяснява на всеки дето ще се жени, че човек не може да се напие на сватбата си.
Така, 4е няма да ви липсва алкохола, ако настроението е добро  Tada

# 146
  • София
Здравейте момичета! Връщам се от мерене на назална кост /има такава/ и нухеална дрън дрън /1,2 mm/и риска според УЗИ е добре. В същото време съм пуснала изследвания и в МД, ще са готови вторник другата седмица и там ще видим нещата как са...  
Радвам се за добрите новини при Ирина!
Днес си купих първата бременска дреха от един магазин Мама Дона на Борис /близо до ъгъла със Солунска/ - черен панталон 65 кинта, скъпички са нещата, но ги бива. За блузи мисля да търся или нещо втора употреба или преоценено, че на тия цени не се издържа. Обаче на тия бременските дрехи как се подчертава коремчето...леле веднага щръкна..Между другото има магазин за бременни Дева на уличката зад МД и там нещата са на малко по-прилични цена - например дънки около 50-тина лева.
В Спрайдера влизах и ми се стори, че кройките на блузи /тип трапец и други разни разширяващи се надолу/ тоя сезон са подходящи за състоянието ни, поне няколко вида тениски и блузони видях да  стават за целта. Не знам дали сте влизалали в магазините на Блага Благоева, може да има неща тип широки трикотажни неща или специализирани за бременни ...  

# 147
Момичета, благодаря за отговорите дано са моментнши тези ми оплаквания Hug
Асе, заплес съм не съм видяла че си писала вече Whistling

Ама много сте красиви всички  bouquet  bouquet
.....ехххх спомени и от моята сватба от преди2 години и половина са ми в главата в момента.........искаааааам  паааааак

# 148
  • Бургас
Момичета,  можем да говорим онлайн, ако искаме в чат канала на сайта. Намира се на главната страница, горе, до рекламата на Активиа. Аз вече няколко дни влизам за по малко. Връзката е супер. Отивам до магазина сега да си взема за хрупане някакви вкуснотии, сладолед, щото една мама ме изкуси с него и вече не издържам..хихи и какво беше още, че забравих:)))..ааа...и бонбони..много и най- различни..че не що ми се припуши;))

# 149
  • Свиленград
О, Диде, отец Антоний ви е венчал! Simple SmileМного достолепен отец! Обичайте сееее! Красива сватба! И клипът както е направен, екстра. Майстор!
Вили, странно ли е да присъства детето ти на сватбата ви?Simple Smile  И вие ми харесахте много!

Муцка, не не е странно. НАпротив,много е готино да имаш снимка като булка с детенцето си. Така ще избегна поне въпроса:"Ами аз къде съм бил като сте се женили?????"  Shocked
Благодаря и на Дидка и да ти кажа,че не мога да се меря с професионален модел,но важна е емоцията...
Диди,относно дрешките....аз повечето неща си ги купих предварително. И аз бях много суеверна,но реших,че е по-добре да купя всичко предварително и да си го избера аз.отколкото после. И без това не ми остана никакво време след раждането за обикаляне по магазините. И сега съм решила да го направя по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт