СЕПТЕМВРИйско бебче мило в мамино коремче се е скрило!

• 11 280
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен тази сутрин!
Вилистар и аз се венчах в света Богородица, но попа ми се падна друг, а този вашия пък ме е кръщавал преди около 20 години. Много хубави булки сте и двете с Дидка. и като сме почнали със тая тема, моята свътба беше на 22.07.2006г. и ето линка към моите снимки!http://album.svatbata.bg/minchevi!
И аз да ви кажа към месото напоследък имам такава непоносимост, но май е нормално като ви чета и вие какво пишете!
Слънчев и усмихнат ден на всички! newsm51

# 166
Аз заминавам за Плевен - пожелайте всичко да мине успешно Praynig

newsm10

Вилистар, много стилна булка си била! Същото отче, ако не се лъжа преди години кръщаваше братовчеда ми от Пловдив, но беше подпийнал леко на церемонията...
Дидка, Адиктед, ..... кой пропускам още  newsm78 - и вие сте много красиви!
То лоша булка няма!
И аз не намирам за странно детето ти да присъства на сватбата.... А пък ако се зажениш за втори, трети .... пети път(Миглена Ангелова толкова ли ги докара?) си е направо задължително!

За пазаруването - аз предишния път си напазарувах всичко необходимо когато бях в 8-мия месец. Не вярвам в глупави суеверия, а и съм такъв характер, че предпочитам аз да си избера и подготвя всичко, отколкото бабите. А пък е и много приятно! Само количката не бяхме купили заради цвета - искахме да видим наистина какво ще е бебето. И сега ще направим така!

Да ви напомня днес да гледаме Асето в Часът на мама! Също така, който не е гледал вчерашното предаване, нека да го гледа - имам предвид частта с Маги Малеева. Хубаво някой да ти ги каже тия неща предварително! За да не се чувстваш "различна", когато така или иначе стигнеш да тях!

# 167
Добро утро мацки Hug

Асе, лек път и успех. Аз в събота ходих до там и на връщане спряхме в едно попътно заведение и ядохме шкембе Mr. Green Е такова чудо досега не ми се беше случвало Laughing

Много хубави булки сте били. Момичета, очаква ви наистина много приятно изживяване. В началото е много притеснително (или поне при мен беше), всичкото това внимание, но като се отърсиш всичко си идва на мястото.

За пазаруването и аз да кажа - за сватбата кумата ни донесе 2 огромни торби с дрехи, беше се развихрила в магазините яко, няма да забравя как в хотела седяхме с мъжа ми и ги разглеждахме и не можехме да повярваме колко са малки. Та ми взе от удоволствието да си напазарувам сама  Sad Сега се надявам да изпитам и тази част от раждането на бебе.

Муци, добре съм мила, доста късно ти отговарям, ама какво да ме правиш, бременна Crazy Аз имам имунологичен проблем, иначе с бремеността нямам никакви оплаквания.

Лек ден  на всички!   bouquet

# 168
Асе, какво ще правиш в Плевен? Дано да е успешно.

Отивам да правя сърмички за вечеря, но тъй като днес си емнах задника и направих коремна снимка, дойдох да я сложа в албума. Сега всички сте наред!!! Никакви извинения, че камшика излиза.

# 169
Привет малки спретнати коремчета  Hug
Виждам сватби обсъждате и дрешки..и аз като Асето съм суеверна- ще купя всичко накрая..
Днес бях на преглед- всичко е наред за сега. Развиваме се точно както трябва.Много съм щастлива  Grinning Доки ми изписа само витамини- центрум матерна- какво мислите за тях?Някоя мама пила ли ги е при предишна бременност?Аз лично исках да си набавям всичко по естествен път, но доки каза че е невъзможно особено по това време на годината..вие какво мислите?
Целувки и лека вечер на всички  Heart Eyes

и на мен ми изписаха същите в сряда. каза, че по 1 на ден ще ми осигури витамините, които ми липсват в момента...аз още не съм ги купила, но днес и това ще направя

# 170
Добро утро момичета добра новина днес е петък...
Шейла та ти  изглеждаш супер нямаш никакво коремче

# 171
Привет момичета,
преди да тръгна към офиса си пускам една обещана сватбена снимка, че оттам няма как.
За пазаруването - аз всичко по списък си бях набелязала и 8 и 9 месец купувах. Когято родих, таткото само отиде да купи отново предварително избраната количка. Бяхте говорили за марки - та и аз като Асето съм с 2 ръце за Куини. Живот и здраве сега ще отгледаме и второто човече с нея - не е мръднала.
Шейла, много се радвам на активни майки като теб. Аз съм с чувствителна матка и трябва по-полека да го давам. /Между другото - завършили сме едно училище и няколко пъти сме излизали заедно с приятелката ти, която ще се жени, Геновева, Мария и другите от НБУ където учи 1 година  Hug/
Асе, понеже гледам за 25ти няма кандидати - та впиши ме и мен  Laughing
Ето ме и мен - юли 2005. Не  ядох и не пих - сватбата беше огромна и докато поздравя гостите по 2 пъти стана 2 през нощта.

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 13:29 от irinii

# 172
Привет и от мен, малко се изгубих, защото бях болна, а и с малкия си бяхме вкъщи и не остана време за РС-то.
Не мога да изчета всичко, толкова много сте писали.......малеее. Ама снимки гледах до сега (не се стърпях) многооооо сте хубави всички  Hug Чак ми се прииска пак да се женя, беше страхотно. Желая на всички, на които им предстои сватба, да бъде един от най-прекрасните дни в живота им, а скоро идва и още по-прекрасен такъв, но за него чакаме септември  Heart Eyes
     Да се похваля и аз, вчера бях на фетална морфология, гледахме с мъжо бебето и беше чудесно, толкова се вълнувам....Обещавам да кача снимки в нета и да ви пусна линк. Разни изследвания, но ще почакам за резултатите и ще се отчета. И аз днес в 15:30 съм пред ТВ да гледам Асенцето. За протоколо и мен вече ме питат дали съм бременна, личи си явно  Blush и дрехите ме стягат. Бюста още по-голям е станал (той и преди си беше завиден) и като си сложа някоя блуза ми стои като бюстие  Joy всички са ми къси се оказа. Целувки на всички

# 173
Момичета, помогнете! Не знам от къде мога да гледам Часът на мама по- късно вечерта, защото съм на работа Twisted Evil! Регистрирах са на www.btv.bg, но когато зададох видео архив ми изписа възможен избор от предавания като падащо меню, а сред тях нямаше Часът на мама! Как става тая работа?! Ама и аз съм един лаик в компютърните технологии #Crazy

# 174
Ирини, аз още като видях снимката ти си знаех! Леле колко е малък света. Ми разбира се, че те знам, а и не мога да те забравя, изтипосана си из целият албум на Марийката. Значи ще се видим ние след два месеца за веселби.

И аз така sisonka. Асенцето пусна някакъв линк, но бий ме, не мода да се сетя къде беше.

# 175
# 176
  • София
И аз да поздравя новите "престрашили" се булки да пуснат някоя друга снимка от сватбата-Момичета прелестни сте!!  Hug smile3501

adicted аз отидах в Белисимо, октомври...не сме се засекли.

Sheila като гледам твоята снимка в 13г.с и моята от 13г.с.  ooooh! м че то аз все едно с близнаци съм! ooooh!  hahaha

Да ви питам един може би глупав въпрос...мислите ли че ако дрехите са по тесни(панталони, бодита) могат да предизвикат болки в корема?  newsm78 Че май и аз трябва да се ориентирам към някой магазин за бременни....
Иначе днес пак съм вкъщи че коремчето пак наболява. Сега си навивам алармата на телефона да не забрава да гледам Асето!

Иначе Асе, лек път и приятна разходка(ако не е по работа)! newsm10

# 177
Аз да се разпиша за малко че от четене не ми остана време,вие за два дни сте изписали цял роман.Много са ви хубави снимките от сватбите,прекрасни сте,а и колко бъдещи младоженки са се събрали  Hug Hug Hug Като се сетя само какво вълнение е около сватбата и ми се ще пак да се омъжа.Привет на novi4ka i irinii.

# 178

Много благодаря!!! Получи се. Направо съм щастлива  bouquet

# 179
Влизам само да ви почерпя витруално за втовия РД на дъщеря ми. Нямам никакво време тези дни да чета... че много организации ми се събраха, утре пък с роднините и милото е именник. Така че много поводи имаме  Joy
 smile3510 cook cheers  party023 Tada beer

Общи условия

Активация на акаунт