СЕПТЕМВРИйско бебче мило в мамино коремче се е скрило!

• 11 274
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Ами имам на тази страница регистрация, но ми казва, че в моя абонаментен палн нямам достъп. Дали искат да им платя нещо за да ги гледам от чужбина? при вас без проблеми ли тръгва.
Sheila снимките са много готини. Веднага се вижда кой си разбира от занаята  Laughing

# 211
Да випитам-болят ли ви зърната? Моите почнаха да ме сърбят и болят...дали не е от растежа? не ги мажа с кремовете, мажа само гърдите без зърната. Та незнам какво да правя. Четах че трябва да се масажират с хавлиена кърпа, за да се подготвят за кърменето, да загрубеят за да не се разранят. Наистна са ми станали много чувствителни....

Дидка, нормално е да ти станат чувствителни зърната. На мен изобщо гърдите ми бяха много чувствителни първия път, сега е по-нормално. Само, за бога, никакво търкане и загрубяване! Това причинява контракции, а те не са желателни сега! Има кремчета за зърна, които имат за цел да направят кожата там по-еластична и да предотвратят бъдещо разраняване.

Janis_J, пази се, но и се опитвай на да мислиш позитивно!

# 212
  • София
Оооооо els благодаря ти! А име на този крем? Дали е рано да започна да си ги мажа?

# 213
Вилистар, не си единствената, която не се влюби от пръв поглед в дъщеря си, хем си родих нормално. Мен ме затресоха чувствата чак на третия ден.
Разказът ми от раждането е публикуван тук - http://estestveno.com/index.php?pageid=2&langid=0&itemid … 1010&cid=1013 (на който му се чете)
Много тежък момент след раждането е следродилната депресия. Някои може да я изкарат леко, други изпадат в такива крайности, че чак до мисли за убийство на бебето се стига (колкото и да ви звучи сега преувеличено). Особено след няколко безсънни нощи...
Нямам качени в дигитален формат снимки от предните две раждания. На второто присъства таткото и беше за мен изключително преживяване и заради водата. Той донесе после апарата и правихме снимки чак на третия час.
Не ме карайте да сканирам моля.
Зърната продължават да ме болят. Дразнят ме всички видове сутиени, имам чувството, че се задушавам ooooh!
Освен това продължава да ми призлява, а как ми се спи няма да ви разправям. Добре, че при нас  е великденска ваканция, та ще си наваксам поне сутрин.

# 214
  • София
Асе,  много си чаровна  Heart Eyes

# 215
Здравейте,мадами Hug
Асе,много лъчезарен човек си Hug
sweetkids,аз съм ветеранка по отношение на брака-септември правим 16г.С един мъж! Mr. Green
Шийла,съкровище thumbsup-аз съм луда фенка на формула1 newsm01Ставам и в 04ч,за да гледам състезание toothСега съм спокойна,че не съм единствената побъркана на тази тема LaughingИ-мадамите ти са много готини Peace
Janis,пази се,мила!Стискам палци всичко да е наред за напред,както и на Беладона Praynig
Честит рожден ден на дъщеричката на Герда smile3525Да е жива и здрава Grinning
И сега,момичета да ви кажа за мен-днес ходих на док и бебето е момиче newsm68.За сега всичко е наред,показателите са в норма....силно се надявам и резултатите от амниото да са добри Praynig
Прегръдки на всички Hug

# 216
Уанде, честити ти розови гащи Grinning

Герда, да ти е жива и здрава рожденичката. Весело изкарване на празника!

Лека вечер и приятен уикенд на всики  Hug

# 217
Григчо,благодаря GrinningЛека вечер и на теб Hug

# 218
  • Варна
Uanda,  честито за девойката  4470
И аз искам  newsm17 както и 90 % от септемврийските майчета.
Стискам палци за амниото - вярвам, че всичко ще е наред  newsm10

# 219
Вечерница, много вълнуващ разказ си написала...аха аха и да се разплача от вълнение smile3518...а на Шийла децата са просто очарователни  love001
а за Часъс на мама с Ася ще трябва да почакам докато го качат на Neterra, защото нямам платен абонамент ooooh!
А Уанда на теб честита госпожица, искрено ти завиждам, че знаеш, че е момиченце
Прегръщам Ви всичките Hug

# 220
  • Бургас
Благодаря ви момичета! Много! Очаквам и други мами да се включат по темите ми! До утре! Спокойна и красива вечер ви желая! Heart Eyes

# 221
  • София
Уанде, браво!  Heart Eyes
Съншайнче, къде ти е докладът? Hug
Асе, лек път
Шейла, прелестни са Heart Eyes
А относно любовта (или не Embarassed) от пръв поглед, мога да напиша роман. Не знам дали sweetkids_mama ще си спомни как ме успокояваше през 2003 във форума на dir.bg за ужасната ми следродилна депресия (там съм с ник ирина само). При мен и двата пъти (особено втория) депресията беше страхотна  Sad и дълга  Embarassed. Признавам - трябваха ми по 3-4 месеца, за да се влюбя в децата си. Но каква любов после Heart Eyes baby_neutral bowuu

# 222
  • София
а за Часъс на мама с Ася ще трябва да почакам докато го качат на Neterra, защото нямам платен абонамент ooooh!
В момента го гледам Simple Smile Чакам Асето да се включи Simple Smile

# 223
Много се радвам zа вас,Уанда smile3501 newsm18 И малко ти zавиждам..добре де,много. Mr. Green Ама на какво ходи та в 13с.можаха да ти кажат със сигурност?Аz съм се zаканила сега като се прибера в БГ,да отида на 3Д или 4Д,и беz това тука не съм била на такъв,пък дано ми кажат.Ама всичко да е наред де Praynig,при всички.. айде дуШици,отивам да гледам филм на Алмодовар по Канал1,а аz се очертава да съм му фенка Wink

# 224
В момента го гледам Simple Smile Чакам Асето да се включи Simple Smile
Иринче, как и къде го гледаш точно?

Общи условия

Активация на акаунт