С пролетно настроение, НОЕМВРИйка чака ново бебче с нетърпение!!!

• 18 767
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕСИ!!! ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ!!!
Ле ле кво стан с това време. Тука си е като на Коледа - бяло снежно и студено. И няма надежди за скорошно оправяне на времето Tired Пак извадих ръкавиците и шейната на детето.
Карил ха да са ти честити новите придобивки /и тези на Дани/ - да си ги носите със здраве Hug
Дани май никога няма да се  научи да става късно /под късно разбирам 7 ч Mr. Green/. Ето и днес цъфна в 5,30 ч. бодър и готов за нови подвизи на гърба на майка си и баща си. Tired

# 136
Честит рожден ден на Деси!
Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана

Времето е ужасно, утре и в неделя го дават температурите да стигнат до 20 градуса, а в сряда пак до сняг, иска ми се да  #2gunfire Егати ужаса, ето за това сме болни ...  Sick

Оставям ви, че имам работа, нормално като за петък  Thinking
 Heart Eyes

# 137
     newsm59  Деси!!!
  Хриси-не сте сами ,ако това е успокоение.Ние все рано ставаме-4ч-5ч,а от няколко дни 6.30ч ни е късното събуждане.Направо вече не издържам и днес пътуваме за Берковица.ще останем там седмица белким малко си почина.Та ако мога ще ви пиша от там.
   бЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА МАМИТЕ КОИТО щЕ НИ ПРАТЯТ МЕчЕНЦА  love001  love001
  Карил надявам се скоро да ни дефилирате с Дани!
  Ети залях си тела с  Embarassedвино и сега не мога да набирам,та като ми го оправят веднага ще ти звънна.Много целувки от нас!!!
       целувки и на всички вас,а като се върнем се стягайте за срещичка Joy

# 138
  • Бургас

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ДЕСИ!БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА, ЗДРАВА И ОБИЧАНА!

И Велизар от 4 дни става в 5:30, като почти през цялата нощ не спи.Буди се на половин час, плаче, крещи, направо е някакъв ад  Sick.Това е защото е болен и просто не мога да си представя ако всеки ден става по това време.Дано да започнат да спинкат повече дечицата ви.Аз до сега не съм знаела какво е това злоядо дете, но и това разбрахме  ooooh!.Дребното не иска да яде, с баща му се правим на маймуни ама няма голям ефект.За целия ден изяжда колкото през друго време за едно хранене.Иначе вече няма Т, много е жизнен все едно нищо му няма, но все още кашля и носа му тече от време на време.Дано минава по-бързо.Утре сме и на сватба на мои роднини и майка ми също е поканена.Ще трябва да оставим малкия на свеки.Такова ми е гузно и нямам никакво настроение.От друга страна ми се ходи, че са ни доста близки...Дано поне времето се оправи както казват.

Ети добре дошла и от нас с Велизар на бургаска територия!   bouquet

Софко браво, пак се посмях с теб, голяма си скица  Grinning

Приятен уикенд мацки!

# 139
  • Ботевград
Честит рожден ден на bedstvieto 

Пожелавам ти здраве,щастие и много любов!

# 140
Привет и от мен! Аз малко се позагубих има няма 4-5 месца май станаха да пропускам този форум.
А пък то толкова новини Първо честито на всички бременеещи мами, (и аз искам, пък и този месец не стана  Cry ) да им е лека бременността и да ги слушат в къщи, че и това е от значение.
Като прочетох (по диагонала да си призная) видях, че почти всикчки май сте минали по нашия път, кашлица, повръщане (но то е определено от секретите при нас) хрема и не много висока температура (38) Брей поредната порция зъби ще измъчат нашите мъничета. Ами да са ви живи и здрави, пък то от хреми кашлици и настинки май няма да има отърване вече Simple Smile

# 141
Здравейте!

И ние сме в този списък: /Роси оправих го/
1. benighted
2. Dr.Jend
3. iviche
4. Мина
5. Гадамер
6. jenny_b
7. Роси74
8. vesi1
9. Peti_n
10. Вени
11. Мишенце / Сбъдваща мечти/
12. mamaminion
13. Angeliha

Само че аз съм в голяма чуденка с това кърмене.Мария е все още пристрастено кърмаче, но аз имам здравословен проблем който се влошава от ден на ден- подуват ми се колената. Трябва да ги излекувам, а медикаментите които ми предписват са несъвместими с кърменето. От днес вече се предвижвам изключително трудно дори и у дома, имам и температура Tired-явно има възпалителен процес който засега ще моря с антибиотик, а после трябва да продължа изследванията за се разбере какво точно ми има на колената. Чувствам се като пребит кон.А кърменето ме натоварва и допълнително физически.
Но ми е толкова мъчно само при мисълта че трябва да я отбивам. Не знам какво да правя, много се чудя наистина…ох, оплаках се и аз.

Пожелавам на всички болнички да се оправят по бързо  Praynigче е много гадно, уф Tired

А иначе Мария започва да разбира все повече и повече, но си прави каквото си е решила, нищо че преди това като и обяснявам нещо ме е гледала с поглед "Да мамо, всичко ми е ясно". Но май сме като повечето  скорпиони Simple Smile Обожава да е навън, винаги се прибираме с рев за да яде или спи. Добре че имаме двор, сега ще и направим полянка с трева, люлка и пясъчник, че "прекопа" цветните лехи.

Ох много дълго стана, но да не забравя:
bedstvieto  bdbaloni
  newsm59 и на dima_Dari   на патерица
Да сте живи и здрави момичета! Много любов, здраве и щастие ви желая!

и за последно Grinning 

... един петел си имаме и той - кърмачка. Joy

Де да можех...   :е: Joy  :е:

Moжe може, ето ако не сте го видяли вече  Simple Smile
http://missby.wordpress.com/2008/03/17/fathers-milk/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=276258.0

# 142
Ангелиха, МАРШ ДА СИ ЛЕКУВАШ КОЛЕНАТА!!!!!

Не бива да седи такава дилема пред тебе изобщо! Все пак Мария е вече голяма, не става въпрос да я лишиш от нещо основно за нея, както би било например , ако беше малко бебе. Тогава разбирам да се терзаеш... Но сега твърдо трябва да започнеш да си лекуваш колената, това не е шега работа! Много си е сериозно даже! Иначе как ще си гледаш пълноценно детето, ако ти е трудно да се движиш и това ти причинява болка. И си права, като казваш, че кърменето те изтощава физически, в този момент това ти идва в повече!

Hug Hug Hug

# 143
Angeliha, пиши какво са ти казали за коленете!
Пожелавам ти бързо да се излекуваш, вероятно са някакви бактерии, които възпаляват ставите... newsm78
Съчувствам ти за кърменето на детенцето, но е важно първо ти да се възстановиш! PeaceЖелая ти много късмет
Аз лично днес сутринта бях на такъв преглед при ортопед, защото откак съм се родила все имам някакви тъпи болки по ставите...но се траеха, тука от година от време на време имам много остри и затова се принудих да стигна до ортопед...иначе така и не откриха точно от какво са ми...казваха ми износен хрущял и съм пила доста хранителни добавки за целта...
Та днес точно ми гледаха дали имам подути колене, но не се оказа така и доктора каза че са ме боляли остро от скоро изкараното вирусно заболяване и че още поне 3-4 кила трябва да смъкна за да не се товарят ставите...

За малко да не се включа и аз в  заключената тема...леле онова к...е, дано има възмездие за него...

А това за кърменето на децата от бащите много ми хареса! хайде кърмачи напреееееееееед!!!!!!!! Joy
Мился че ще коства доста усилия на мъжката психика а и физика за да се променят нещата така революционно, но аз имам надежда...за правнуците си.... Wink

# 144
Ангелиха, МАРШ ДА СИ ЛЕКУВАШ КОЛЕНАТА!!!!!

Не бива да седи такава дилема пред тебе изобщо! Все пак Мария е вече голяма, не става въпрос да я лишиш от нещо основно за нея, както би било например , ако беше малко бебе. Тогава разбирам да се терзаеш... Но сега твърдо трябва да започнеш да си лекуваш колената, това не е шега работа! Много си е сериозно даже! Иначе как ще си гледаш пълноценно детето, ако ти е трудно да се движиш и това ти причинява болка. И си права, като казваш, че кърменето те изтощава физически, в този момент това ти идва в повече!

Hug Hug Hug
Ани, Оля е права.! Дала си на Мими най-доброто начало, вече не се нуждае толкова от кърмене колкото от здрава майка, която да я води и да и помага! Според мен за теб отбиването ще е по-болезнено отколкото за нея. Не казвам да спрете от раз, но започни да намаляваш постепено кърменията и да и обясняваш, че вече е голяма и за това млякото свършва. Не е шега работа това, погрижи се за себе си!!!
  Деска, честит рожден ден   bouquet! Да си жива и здрава и много обичана и глезена от мъжете ти   bouquet!

# 145
Честит рожден ден, Бедствието!   bouquet

Ангелиха, твоето здраве е важно, мила, не се оставяй.Достатъчно дълго си кърмиш детенцето, недей да се чувстваш виновна с нещо.
Маги А, стискам палци този месец да стане бебчето, щом искаш  Peace И после да се похвалиш, когато решиш  Wink

Ние сме добре като цяло.На мен много ми се повръща по цял ден, не ми се яде, полягва ми се, ама няма кой да ме остави  Confused Малката хуна си иска своето, какво да прави детенцето.Иначе слава богу, Теа е здравичка, има само хрема, която се дължи на зъбите.Но дивее като за световно  Laughing

Желая в лека нощ и хубав уийкенд   bouquet

# 146
Честита първа пролет!

# 147
  • Плевен
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

# 148
Честита първа пролет и от мен! Пожелавам на всички ви пролетта да разцъфти в душите ви и цъфналите дръвчета,пеещите птички и греещото слънце да ви заредят с нови сили и позитивно настроение!

# 149
Честита първа пролет на всички  bouquetАз не съм писала до сега в този форум,и ще се радвам и ние да се включим при ноемврийчетата Heart EyesМного поздрави от мен и Йоанка на всички дечица Hug

Общи условия

Активация на акаунт