Пак извадих ръкавиците и шейната на детето. Карил ха да са ти честити новите придобивки /и тези на Дани/ - да си ги носите със здраве

Дани май никога няма да се научи да става късно /под късно разбирам 7 ч

Пак извадих ръкавиците и шейната на детето. 

Егати ужаса, ето за това сме болни ... 

Деси!!!

.Това е защото е болен и просто не мога да си представя ако всеки ден става по това време.Дано да започнат да спинкат повече дечицата ви.Аз до сега не съм знаела какво е това злоядо дете, но и това разбрахме
.Дребното не иска да яде, с баща му се правим на маймуни ама няма голям ефект.За целия ден изяжда колкото през друго време за едно хранене.Иначе вече няма Т, много е жизнен все едно нищо му няма, но все още кашля и носа му тече от време на време.Дано минава по-бързо.Утре сме и на сватба на мои роднини и майка ми също е поканена.Ще трябва да оставим малкия на свеки.Такова ми е гузно и нямам никакво настроение.От друга страна ми се ходи, че са ни доста близки...Дано поне времето се оправи както казват.

) да им е лека бременността и да ги слушат в къщи, че и това е от значение.
-явно има възпалителен процес който засега ще моря с антибиотик, а после трябва да продължа изследванията за се разбере какво точно ми има на колената. Чувствам се като пребит кон.А кърменето ме натоварва и допълнително физически.
че е много гадно, уф 
Обожава да е навън, винаги се прибираме с рев за да яде или спи. Добре че имаме двор, сега ще и направим полянка с трева, люлка и пясъчник, че "прекопа" цветните лехи.
и на dima_Dari на патерица

:е:

Желая ти много късмет

! Да си жива и здрава и много обичана и глезена от мъжете ти
! 
И после да се похвалиш, когато решиш