Зюмбюли и лалета се усмихват вече, БУРГАСката пролет не е далече - 48

• 14 624
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте!Аз съм от Бургас и бих искала да задам едно въпросче ако е възможно Simple Smile.Значи имам момиченце на 8 месеца и половина и искам да я запиша на детска кухня.Може ли някоя майка,коятопосещава такава да ми обясни от кой месец е и дали си заслужава?Благодаря предварително! Hug
За кухнята - и аз като повечето майки помолих да ми купят купони и започнах да ги заверявам, ама нали съм съвестна, първия път занесах 2 комплекта буркани. Моят син си изяжда всичко /освен постните манджи в понеделник/, но скоро приключваме с кухнята, че започна да ходи на ясла /малее, голям рев е там.  ooooh! Дали с всички дечица е така?  newsm78/

# 166
Много ви благодаря за помоща,но не ми е ясно само от къде мога да намеря буркани.Доколкото знам трябва да за 3 с винт.А и още нещо-някоя мама ми взима купони примерно за утре и аз утре отивам с бурканите и...?Малко съм като бавно развиваща,но просто това е нещо ново и ще съм ви благодарна ако ми го разясните! Hug

# 167
  • Бургас
Значи - всеки понеделник продават купони в кухнята, която е срещу интерната /до сладкарница "Неделя"/. Можеш и сама да си ги купиш /10 купона - 15 лв/. Работят от 11:00 до 12:30. В понеделник заверяваш за сряда, във вторник - за четвъртък и т.н. За твоето детенце взимаш зелени на цвят. Първия път носиш 4 бр. буркани от пюре /на Ам-ам стават/ и 2 бр. от конфитюр /да са с капачка на винт/. Ами това е - ако има въпроси - питай.  Peace

# 168
  • тъгата в мен
Сега се рових в предишната ни тема!
Някой дали ще каже,че е ходил в службата по Кадастър...говорихте миналата седмица?
Наистина утре било посредния срок!Малко инфо? newsm78

# 169
  • Бургас
/малее, голям рев е там.  ooooh! Дали с всички дечица е така?  newsm78/

Не питай  Crazy ,ние ревахме 1 година.

# 170
момичета спешно е!Имам въпросче,предполагам ,че не му е тук мястото,но моля помогнете.Трябва ми доър кардиолог тук в Бургас,на който да отида понеже вдигам малко кръвно?Но при кой всички нямат часове близките 1-2 месеца?Някой да знае нещо ?Моля помогнете пишете ми и координатите на лекарите за да им се обадя.Благодаря ви!!!

# 171
       д-р Домусчиев, в поликлиниката с/у х-л Космос е, но не знам телефон. Водят го най-добрият кардиолог в Бургас  Rolling Eyes     

Сега се рових в предишната ни тема!
Някой дали ще каже,че е ходил в службата по Кадастър...говорихте миналата седмица?
Наистина утре било посредния срок!Малко инфо? newsm78

Не ми остана време да отида до там, но разпитах всички около мен които биха могли да ми дадат инфо, половината казаха "глупости няма нужда да се ходи", другата половина казаха "даааа трябва да се отрази правят кадастрална карта на Бургас", другото беше "става въпрос само за някои райони" и те са промишлените зони, част от М.Рудник, Сарафово и новото строителство.  newsm78
          Аз лично съвсем се обърках  ooooh!  Явно трябва да се провери в Кадастъра направо, НО единият им телефон дава заето постоянно, а другият свободно и никой не вдига. Утре ще се пробвам да отида до там, но не знам ще ми остане ли време, така че ако някой научи нещо да сподели, ако може  Praynig

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 15:55 от iveto_

# 172
  • Бургас
       д-р Домусчиев, в поликлиниката с/у х-л Космос е, но не знам телефон. Водят го най-добрият кардиолог в Бургас  Rolling Eyes     

Винаги има и недоволни аз съм от тях.
Може би - Конярова, Ралев или Каспарян.

Наистина утре било посредния срок!

За Славейков и Възраждане, срока е до утре, но чух че може да го удължат, защото много хора още не са минали.
По обяд нямало много хора ми каза една комшийка, иначе сутрин отварят в 9ч. и чакаш около 2 часа, трябва ад се носи само копие на нотариален акт.

# 173
Кардиолози - Водева в транспортна болница, Каспарян в центъра, една доктрока срещу училището Васил Априлов и е кабинета ама забравих как се казва точно и за един доктор от транспортна болница чух хубави работи, ама навсякъде е така, часове след седмица-две. Знам защото спряли там някакво лекарство за хипертоници и сега им дават на хората някакво друго и майка ми дето десет години го е пила това, и ставаше лошо от новото, схващаше й се ръката, притесняваше се жената ама си изчака две седмици и тогава ходи при Водева чак  Tired

# 174
Здравейте момичета! Аз докато се наканя да ви прочета и пиша то станало 9стр-ца на темата!
Каме за пореден път поздравления за готиното заглавие на темата! Grinning
Много ми стана и на мен интересно да те видя на снимка от абитуриентската ти вечер! Wink

Някой питаше от тази или предната тема за д-р Ралева! Аз имам впечатления и те са много положителни! Повече подробности, който се интересува на лични! Между другото тя е кардиолог и доколкото знам и мъжът й, но не съм сигурна за последното!

# 175
  • Burgas, Bulgaria
офффф вече съм си в село и много ме ядосаха-мъжо има проблеми в банката нещо са объркали сметката му и вместо 2000лв. излиза че има 200лв.  #Cussing out

за събота ако има кой да ме прибере ще дойда в процес на подкупи съм

# 176
Ако не бях с голям тумбак с удоволствие щях да те прибера. Тъкмо да се разкарам малко че днес само до кухнята на малкия ходих

# 177
  • Burgas, Bulgaria
  bouquet

# 178
  • България
Много ви благодаря за помоща,но не ми е ясно само от къде мога да намеря буркани.Доколкото знам трябва да за 3 с винт.А и още нещо-някоя мама ми взима купони примерно за утре и аз утре отивам с бурканите и...?Малко съм като бавно развиваща,но просто това е нещо ново и ще съм ви благодарна ако ми го разясните! Hug
Споко и аз така в началото нищо не разбирах.  Дъщеря ми е на 9 мес. и съвсем официално си я записах . Отидох един понеделник с акта за раждане и си купих купони там вече ще ти покажат кога и какви бурканчета да занесеш
/малее, голям рев е там.  ooooh! Дали с всички дечица е така?  newsm78/

Hug

# 179
  • На морето!
Кардиолог- Конярова с-у Космос работи само на частно, Каспарян- мисля, че е в една от пресечките на Републиканска, една-две преди Славейковото пазарче,Работи по здравна каса.
За срещата пишете мен и Валентина дб с въпросителен.Надявам се, че и Мадлен и още една от нашите мами да дойдат, но засега са с повече от една въпросителна.

Общи условия

Активация на акаунт