Сушите ли косата на бебето със сешоар след къпане?

• 9 519
  • 111
  •   1
Отговори
# 60
Само с кърпа подсушавам.Малкият се роди с много коса,а сега има още повече.Опитах със сешоар,но много реве от него.

# 61
Като беше мъничка НЕ въпреки,че се роди с много коса която си се запази.Беше я страх от шъма,Но от скоро да къпем косичката през вечер и се сушим с него много ми е удобно да не ляга с мокра коса. Peace

# 62
  • на брега на Дунав
Никога не съм сушила със сешоар, дори аз самата не ползвам а, косата ми е повече от дълга  Mr. Green. Обикновенно ги къпя и двамата поне 30-40 минути преди сън и докато шлипат из затоплената стая косата е вече изсъхнала. Те косичките им са още толкова меки, че съхнат страшно бързо.  Peace

# 63
Малчо много се кефи на сушоара.Използвах го през по-студените дни.Сега вече е топло и избягвам да доизсушавам и без туй сухата му кожа.

# 64
  • под жаркото слънце
Бих ти препоръчала топла хавлия вместо сешоар  Peace
По въпроса - синът ми е винаги късо подстриган и няма нужда, но по принцип го е страх от шума му  Laughing

# 65
  • в Надежда-та
Не.С кърпа.

# 66
не,защото почти няма коса

# 67
Не и не смятам.Докато го облека,той се върти и тя почти изсъхва.Баткото го суша през зимата,ако косата му е пораснала.

# 68
Ползвам сешоар всеки път и то от самото начало. Гледам, че няма много като мен  newsm78 За пръвпът чувам, че имало някакъв проблем.

# 69
Не съм сушила косата на дъщеря ми с сешоар.

# 70
  • кв.Изток
Подсушавам само с кърпата.Не знам дали няма да се уплаши от сешоара, иначе вче е с дълга коса.

# 71
  • Mediterraneo
Започнах да използвам сешоар към втората годинка. Зимата не мога да си позволя да я сложа да спи с влажна коса.

# 72
  • под дъгата
Не. Подсушавам с хавлия.

# 73
  • София
Да, от лятото- тогава му стана за първо подстригване косата
И сега я суша- само лятото - не
Относно шума на сешоара- като беше  с колики до 3- я месец,му затоплях коремчето с него- много го успокояваше,абсорбатора- също

# 74
Роди се с много коса.
От както навърши 7м. й суша косата със сешоар. Много й харесва и очаква с нетърпение да го пусна.

Общи условия

Активация на акаунт