Сушите ли косата на бебето със сешоар след къпане?

• 9 519
  • 111
  •   1
Отговори
# 90
Не, не я суша със сешоар,въпреки че косата и е много дълга.Само я подсушавам много хубаво с кърпата.

# 91
Не,моя син само при вида на сешуара и пощурява от страх.
А и да не беше така пак нямаше да използвам,не намирам смисъл,косичката ми много бързо изсъхва.

# 92
  • Толбухин
Не.
Тая зима за първи път почнахме да ползваме сешоар с баткото,беше на 2 г.и 8 месеца.

# 93
Все още не сме използвали сешоар, за да му сушим косата. След баня му попивам главичката с хавлията и косичката бързо си му изсъхва.

# 94
Не суша със сешоар, защото няма какво! Mr. Green Кърпата е повече от достатъчна.
Като малка си спомням, че обожавах някой да ми суши косата със сешоар, направо ми се приспиваше! Joy
Мисля, че и на Габи би й харесало, ама нека първо й порасне! Laughing
Иначе, не мисля, че има някакъв проблем! Peace

# 95
# 96
  • София, Лагера
Не, мъжът ми го реши с гребенче, докато косата изсъхне сама.

# 97
  • Пловдив
Косичката му е толкова тъничка, че според мен е безсмислено да използвам сешоар. Достатъчно бързо изсъхва и без него  Peace

# 98
Не,суша само с кърпата,ама няма и много коса за сушене.

# 99
  • Русе
не

# 100
Ползвам сешоар само през зимните месеци.

# 101
не го суша, макар, че и той откак се е родил си е рошльо  Laughing
веднъж му окапаха рошките и сега пак си пораснаха
но е доста страхливичък или по-скоро не му понасят този тип шумове - веднъж само пробвах да пусна пасатора пред него и повече никога няма да го направя, милият беше повече от ужасЕн, едва го успокоих, прахосмукачка избягвам да пускам пред него, защото се стряска и хлипа, плаче, а и сешоарът ми е доста шумен, но го изтривам с хавлийката и така . . .  Grinning

# 102
Не,не мисля,че е добра идея да се суши нежната бебешка коса със сешоар.То за нас е вредно дори.А ние сме във фазата,в която плачем от тези шумове.

# 103
  • варна
Не,не мисля,че е добра идея да се суши нежната бебешка коса със сешоар.То за нас е вредно дори.А ние сме във фазата,в която плачем от тези шумове.
все едно аз съм го писала

# 104
  • Tам през Атлантическия океан
Досега не ми се е налогало да ползвам сешуар за малкия  Wink

Общи условия

Активация на акаунт