Отговори
# 120
  • София
Да дам отчет от днешния ден. Сутринта въобще не е плакал играл си е с децата, спал е и след това малко е поплакал, но не е могъл да си изяде филията с лютеница и филе, ами как като никой не го е научил. Но иначе казаха, че имал апетит и ще го научат. Баща му го взе и след малко ще ме вземат и мен и така, но нормално е първият ден като незнае къде отива да е по-спокоен ще видим утре...... но щом сме се хванали на хорото връщане назад няма. А аз от нерви се чувствам така все едно от 7 сутринта досега съм копала на нивата......

# 121
Браво на малкия юнак. Скарлет, той от първият ден ли остана да спи?

# 122
  • Boston, MA
Дея, бъди обичана и щастлива! Честит празник!   bouquet

# 123
  • 2 етажа над тавана
Ето за желаещите малко снимки от вчерашния рожден ден!
http://picasaweb.google.bg/eliza3107/RojdenDen

# 124
МИЛА ДЕИЧКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ДА СИ НАЙ-ЖЕЛАНАТА ЖЕНА ЗА ЛЮБИМИЯ МЪЖ!
ПРЕКРАСНА МАЙКА, КАКВОТО СИ!
БЪДИ ВСЕ ТАКА ДОБРА ПРИЯТЕЛКА!
МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ОТ СЪРЦЕ!
МНОГО СИ ТЕ ОБИЧКАМ!!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР!

# 125
Бабъл, много сладки снимки и коментарите към тях. Тортата домашна ли е , супер изглежда.

# 126
  • 2 етажа над тавана
Вени, да, домашна е тортата - бебешка. Бишкоти, от тези за тирамису, кисело мляко и плодове. Нищо особено.

# 127
  • София
МИЛА ДЕЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Весел празник и целувки от нас!  Hug

Браво на малкия Тони!

Бабълче, страхотни снимки! Сладурани! Heart Eyes А тортата  Crazy

Нуни, чакаме те с нетърпение!

Наденце, миличка нямам време да пиша. Тази и другата седмица имам много упражнения. Вечер съм страшно изморена, само прочитам какво сте писали и лягам.

Да ви се оплача. Взимаме Реа вчера от яслата и ни казват : Тя е с варицела. Прилоша ми! Вкъщи никой не е боледувал от шарка. Отидохме на лекар веднага и казаха, че обрива е алергичен. Днес почти и минаха пъпчиците.

Лека вечер на всички!

# 128
Ох, Рали  ooooh! Аман от "компетентни" мнения  #2gunfire
Да ви питам като боли ухо постоянно ли боли или е на спазми  newsm78
Скарлет, браво на Тони  Heart Eyes Дано и утре да мине леко.
Бабълче, снимките са много вкусни  Mr. Green а рожденичката е красавица и половина  Heart Eyes Стенли гледа екрана и повтаря "гуш"  Hug
Лека нощ на всички.

# 129
  • Boston, MA
Бабъл, супер снимки, да щипнеш сладката Маги по дупето в чорапогащник от нас!  Hug

# 130
Честито на патерици на  Дея, Маги и Татяна!

# 131
Бабълка,
страхотни снимки и субтитри! Peace
Жива и здрава да ви е сладурката! Hug
А косата мнооого й е пораснала!
Велина си остава най-плешивата априлска мома. Flutter

Петък, петък, петък ееееееееее!!!
   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 132

Петък, петък, петък ееееееееее!!!
   Stuck Out Tongue Winking Eye
О йе!!!!!!!!!!!!Имах страшно натоварена седмица, на финала на която, обаче съм повишена Flutter
Черпя за което

# 133
  • Русе
С малко закъснение, но от сърце...
Честит Рожден Ден, Дея!!!

Да си все така чаровна, интересна, ценена и обичана майка, съпруга и приятелка!

Бабъче, страхотни снимки и коментарите към тях..., пък за тортата нямам думи! Heart Eyes

Леси, много липсваш тук! Naughty Hug

Наде, дано се размине АБ! Praynig На АЦЦ-то суспензия трайността е 1 седмица, иначе и Диди приема по-добре прахчетата (АЦЦ 100) - разтварям ги в плодово пюре или сок. Енви е казала популярните отхрачващи. Има и още един - Амбрекс (с аромат на ягоди, май). Иначе, от изброените - най-приятен е Солволанът сякаш (лек аромат на горена захар). Thinking Но, пък АЦЦ-то можеби е най-добро решение - на Филипа мъжа, ми беше обяснил, че съдържа молекула, която естествено обитава организма (бронхите) и отговаря за процеса на отхрачване.

Смини, рамама, тия във вашите ясли - много компетентно поставят диагнози! Shocked ooooh!

Скарлет, браво на вас - от първия ден с преспиване (като Стаско  Wink).  Дано мине гладко адаптацията..., а ти не се притеснявай - големи са вече, трябва да се справят с живота. Peace

Ваня, честито! Я, гледай как добре връзваш майчинство и кариера - БРАВО!!!  bouquet

# 134
Ванче, честито!   bouquet Много се радвам.

Скарлет, браво на Тони! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт