Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога за първи път се усеща бебето?
Какво да пия/ям при разхлабен стомах и разстройство?
Как да разграничим усещанията на бебето от други чувства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога за първи път се усеща бебето?
-
Какво да пия/ям при разхлабен стомах и разстройство?
-
Как да разграничим усещанията на бебето от други чувства?
-
Какви могат да бъдат причините за сърбеж и обрив след употреба на продукти за кожата?
-
Какви са ползите и рисковете от съхраняването на стволови клетки?

То се не издържа
или ШоКоЛаД
хехе много се радвам че ме намери, незнаех че и ти за септември!
седя си тука в офиса и така ме мъчат тея киселиниииии
още от другия ден започнаха по всяко време да се появяват...а в момента са ужасни !
братовчедка ми си ражда в Петрич - и стигнаха на време, въпреки, че роди по-рано.
аз чета, чета ... по два дена докато наваксам
))), смятам знаеш:))))))), а ние си се събираме също за добри каузи, и без да ги нарочваме за такива, то просто няма за какво друго да е:), Ася такива важни, полезни неща ни разказва, чеее..остави, че се кикотим често, обменяме опит и говорим на сериозни теми с раждали вече мами, с опит. Според мен добра кауза е и това на всяко раждане, който иска, да се помоли за жената, която ражда. Стискането на палци си е смехорийка.
Аз се отказвам да ви гоня писаното окончателно....че вчера четох последна ПЪРВА страница а тая тема.......когато мога ще ви чета