СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 514
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ШоКоЛаД  казвай от къде ме знаеш, аз знам ли те и давай да се видим щом ме знаеш къде живея!!!

Муциту другия ХИТ е в Люлин...между Люлин и Обеля, до Практикер. newsm71

# 106
Дидка от един друг форум се знаем, а сме се виждали на една от срещите.Иначе "знам къде живееш" беше в кръга на шегата  Mr. Green, tan4eto съм там и се радвам че те открих тук  Heart Eyes

# 107
  • Бургас
Диди, много обичам тия големи магазини.  Ох, сега ще помоля някой приятел да дойде да ме вземе с колата и да ходим да обиколим 2-3 Joy То се не издържа Joy Пък и малко да потренирам, да побутам количката в Метро Joy

# 108
  • София
Танчееее  Hug или ШоКоЛаД  Hug newsm51 хехе много се радвам че ме намери, незнаех че и ти за септември!

Муц с теб сме мила! Ако видиш нещо интересно после на отчет! newsm71

# 109
  • Бургас
Отлага се. Една приятелка ще ми идва на гости, та тя ще ми донесе, надявам се да намери! Оказа се, че един боен другар е хремав и то си остава ходенето, де. Дано за утре да е вече здрав..Ох, канена съм на един много див рожден ден, казаха, че ще ме пазят, ама май няма да ходя и утре ще се виждам с рожденика, че като знам какъв купон ще ееее..не мога да не участвам, затова- седи си, Минке, у вазе и кротувай;))
 Имаше тук една мацка, пазарджиклийка, та исках да я питам дали знае Туп-туп Joy, тва е един човек дето го караха едно време нашите момчета от компанията да прави сумати глупости..да вдига полите на възрастни жени, да прескача огради и той все казваше" Туп-туп прескача оградата", " Туп-туп лепи тапети" и прочие, та се сещам за него..и аз в тоя  и другия смисъл, че съм тежкотоварна" Туп- туп е днеска мома, идвайте у нас на гости" Joy

# 110
  • София
Ох пък аз да ви се оплача.... Sad седя си тука в офиса и така ме мъчат тея киселиниииии #Cussing out
Преди седмица може би, написах че ми се появяват само вечер, е да ма както го написах тва и елате да видите!! smile3515 още от другия ден започнаха по всяко време да се появяват...а в момента са ужасни ! smile3511

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 16:22 от little_sweet_didka

# 111
  • Бургас
Дидко, давай на воля, сега ти е паднало Joy И нали знаеш- сода с лимон!

# 112
  • София
mari_pВъв Варна може.3000лв. е за 15 години.Четох в Зачатие.Но аз съм от провинцията.Какво точно ти казаха в Св.Лазар?Как така може да дойдат?
Ирини, каквото можах прочетох.Но цени и др.подробности няма.За това поставям темата тук.Предполагам не само аз съм от провинцията.
идват, идват - щом даваш пари   Sunglasses братовчедка ми си ражда в Петрич - и стигнаха на време, въпреки, че роди по-рано.

Момичета да си споделя мъката... от няколко дни не мога да спя, въртя се по цяла нощ, а сега от вчера имам и зверско главоболие. Знаете ли нещо за спасяване. Така не помня от кога не ме е боляла глава

Асето ми беше казала изцедени лимони и позитивни мисли - ПОМАГА!!!

момичета, наистина едвам ви се смогва!!!  ooooh! аз чета, чета ... по два дена докато наваксам  Embarassed

# 113
  • София
За софийските мами, хайде да си направим една импровизирана среща в рамките на една добра кауза http://www.300bebeta.info/index.php?page=idea&sub=idea8
Какво ще кажете?

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 18:01 от little_sweet_didka

# 114
  • Бургас
little_sweet_didka, ооо, аз съм веднага "за"Simple Smile))), смятам знаеш:))))))), а ние си се събираме също за добри каузи, и без да ги нарочваме за такива, то просто няма  за какво друго да е:), Ася такива важни, полезни неща ни разказва, чеее..остави, че се кикотим често, обменяме опит и говорим на сериозни теми с раждали вече  мами, с опит. Според мен добра кауза е и това на всяко раждане, който иска, да се помоли за жената, която ражда. Стискането на палци си е смехорийка.

# 115
Танчееее  Hug или ШоКоЛаД  Hug newsm51 хехе много се радвам че ме намери, незнаех че и ти за септември!

Дидка на 25.09. ми е термина, живот и здраве и на теб  Hug

За софийските мами, хайде да си направим една импровизирана среща в рамките на една добра кауза http://www.300bebeta.info/index.php?page=idea&sub=idea8
Какво ще кажете?
Навита съм, само трябва да видя коя баба ще гледа дребния, че едната тогава даже е рожденничка.

# 116
Зравейте!  Grinning Аз се отказвам да ви гоня писаното окончателно....че вчера четох последна ПЪРВА страница а тая тема.......когато мога ще ви чета   bouquet

Да се похваля - днеска бяхме на чичо доктор - всичко ни е наред - мърдаме (е...трябваше да ни будят за тая цел, ама...), бъркаме си в устата и такива разни работи. Ама термина ми се оказа за 13-ти, не за 18-ти  Shocked  АСЕ, като ми видиш поста и имаш време - промени ми го, моля   bouquet ШИЙЛЧЕ, не качвам снимки, мила, щото са с отвратително качество и нищо не се различава на тях - само аз си знам кое кое е, щото док ми е показал.
Днес казах и на мойта мама, че чака първото си внуче (тя не живее в България и исках да изчакам, за да не и е кофти, че не е до мен). И така.
Целувам ви всичките!

# 117
Момичета в Кауфланд също има нектарини и други плодове които ги няма масово.
А така като гледам, аз май съм една от големите бабички  Laughing
на 31 години съм , от София - Слатина, имам една госпожица на 9 години и 6 месеца.

# 118
  • Бургас
steissy, добре дошла, бабенце:))))),оооо- кака ти Муци е по- върастна, на 36:), има и на 37..спокич:)
Аз съм в Гео Милев:), комшийка си ми:), ама що чак сега се включи? Досега да бяхме пили по 5-6 коняка в някоя квартална кръчма:)! Hug

# 119
Брао, ма Муцараноу! Ник`во внимание не получих... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт