СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 514
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • София
steissy, добре дошла, бабенце:))))),оооо- кака ти Муци е по- върастна, на 36:), има и на 37..спокич:)
Нещо против 37-годишните? smile3534

# 121
Момичета в Кауфланд също има нектарини и други плодове които ги няма масово.
А така като гледам, аз май съм една от големите бабички  Laughing
на 31 години съм , от София - Слатина, имам една госпожица на 9 години и 6 месеца.
Леле, ти ако си бабичка, то аз отивам към прабабите с моите 38 hahaha
Добре дошла! Hug

# 122
  • Бургас
Бръмбееееее, тебе ша та обичам до зори:)))))))), много съм разсеяна, не ми обръщай внимание, на сто места съм се разпростряла из нета, уж имам навика да гледам кой тук, ама е на..прочетох те, ама що ли си мислех, че бързаш и ще излизаш..аз все пиша, пиша, а те излезли..Simple Smile
Ко прай бебешора:)? Ще дойдеш на бъдеща среща, нали? О, чакай, че се сетих, ти що не ме викна на шопинг, бе,а? Аз да та почна тебе!:))))))) Отиде, купи си това- онова, а мене ме остави на..произвола на съдбата:))))))))), да ходя опърпана и окъсана, да ми се смеят ората, нали:)))))))
irinaradeva- муахахаххаха..как, ве..аз ни фаля тука, да се успокои момичето, че сме стари, ама запазени:)) а на тебе с мисстана какво сме ти намислилиии:))- да дойдем където ти е удобно да се видим, че нали Гео Милев ти беше далече..Simple Smile

# 123
  • Бургас
Ох, ако знаете каква простотия ми мина през акъла, не мога да не ви я споделя..за тема по- нататък  Joy
 Вънка джанката цъфти, септемврисйко бебче ти расти, растииииии Joy
 Ааайде сега, приядоха ми се джанки, видехте ли..туу, що ли са сетих..ще кажа на моя без джанки да ми са не връща в кащата:)))))

# 124
  • София
Муцее,  Heart Eyes
Ама наистина с кеф бих ви видяла с мисттана - моята наборка Simple Smile

# 125
Добре де, виновна съм Embarassed.......ма то къв шопинг бе братче, две крачки до кварталното "рови-рови" шопинг ли са!? Ше гледам да идвам на бъдещи срещи, много ясно  Crossing Arms трябва да се видим с тебе най-накрая, я!  Айде мацки, аз съм аут......

# 126
  • София
Ох, ако знаете каква простотия ми мина през акъла, не мога да не ви я споделя..за тема по- нататък  Joy
 Вънка джанката цъфти, септемврисйко бебче ти расти, растииииии Joy
 Ааайде сега, приядоха ми се джанки, видехте ли..туу, що ли са сетих..ще кажа на моя без джанки да ми са не връща в кащата:)))))
Това е малко в стил Пипи Дългото Чорапче Joy Joy Joy
Тя имаше едно - лети, лети, грозна мухо ти....и грозната муха полетя hahaha
Така твоето може да ги допълним също - Вънка джанката цъфти, септемврисйко бебче ти расти, растииииии ...и джанката вънка цъфна Joy Joy Joy

# 127
  • София
Добре де, виновна съм Embarassed.......ма то къв шопинг бе братче, две крачки до кварталното "рови-рови" шопинг ли са!? Ше гледам да идвам на бъдещи срещи, много ясно  Crossing Arms трябва да се видим с тебе най-накрая, я!  Айде мацки, аз съм аут......
Бръмби, здравей Hug Heart Eyes
Ние в нашето село му викаме Ровета Joy Joy Joy

# 128
Abre, hora, vie ne bachkate li, che pishete takviz fermani Simple Smile

# 129
Ко правите бе , мушмороци Simple Smile
Аз тъкмо се прибрах от работа и съм скапанаааа... Не издържам вече както преди...
Инак съм добре, днес получих едни панталонки от Продавалника, с ластик отгоре, 7/8, мноо готинки. Точно са ми, дано не се уголемявам много - много занапред  Mr. Green
Айде, понеже четох за вкусотийките, които готвите и ми потекога лигите, отивам да си спретна една зелена салата с репички  Crazy

# 130
Нямаме си лимони сега в къщи, но ще пробвам с фрешче с портокал и грейпфрут за главичката

Муци, така ми се приядоха джанкии, чак си хапах дланта и слюнки ми потекоха

# 131
Инициативата 300 бебета е много интересно организирана Simple Smile ако ми приключи навреме работния ден и се организираме с удоволствие се присъединявам

# 132
Профучавам за да ви благодаря, Сладкиши,

за прекрасните пожелания, тъпкано да ви се връщат  bouquet  bouquet
Аз днес си получих най- хубавия подарък- видяхме  си съкровището и съм толкова щастлива, милото и то толкова се разнежи че не мога с нищо да му сваля усмивката от лицето, то и от мойто де не слиза. Сега го чакам да се прибере от работа.Сутринта ме изненада толкова приятно със закуска в леглото и невероятно цъфнало пролетно клонче(с това ме о
приличавал в момента 4470), а сега го чакам че ресторант шъ мъ води и аз свят да видя Hug
Хубава вечер и  Hug и многоооо целувки Grinning

# 133
  • София
Асе, моля те да ми промениш термина за 15.09. Блатодаря ти!   bouquet
Хубава вечер на всички  Hug а на рожденничката страхотно изкарване   bouquet Hug  bouquet

# 134
steissy, добре дошла, бабенце:))))),оооо- кака ти Муци е по- върастна, на 36:), има и на 37..спокич:)
Аз съм в Гео Милев:), комшийка си ми:), ама що чак сега се включи? Досега да бяхме пили по 5-6 коняка в някоя квартална кръчма:)! Hug

Laughing изобщо не се притеснявай, ще си наваксаме.Аз всяка седмица ходя пеша до черквата горе с/у зала Фестивална (малко да поспортувам  Party) .
Започвам да се успокоявам и да се чувствам в свой водиза което ви благодаря за топлото посрещане, до сега в който форум влезна все съм най-дъртичката Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт