Тясно е вече на АПРИЛското човече, малко му остана да го гушка на широко мама!

• 16 132
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Така и така не мога да изтрия вече пуснато съобщение, ще се възползвам да пиша. Вчера нещо имах болки през деня ниско долу, та на своя глава пих 3 х 1 т. магнерот. Днес съм добре! А-а-а, трябва да устискам поне до 1-ви, рано ми е. пък и бебка е все още толкова високо, хич не се е смъкнала!

# 91
Защо днес се повтарят постовете така  newsm78

# 92
Сега видях, че терминът на Lassi е бил на 6 април. Пък какво голямо бебче е родила 2 седмици по-рано! Пу-пу-пу, да не им е уруки! По-добре да се раждат по-големички бебчета, ама не много едри, де, че трудно излизат!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 13:13 от asja

# 93
Честито на мама Ласи !!! Да е жива и здрава малката и принцеска !!! На мама бързо възстановяване !!!  bouquet

# 94
защото форума нещо се сбърква. Rolling Eyes....,извинете ме за по-горния пост,изобщо не разбах,че съм го публикувала
дори се ядосах,че ми дава някаква грешка-а то,и трите пъти ,които пробвах се оказали успешни....
честито на мама Ласи!!!  bouquet

# 95
Чесито на мама Ласи!!! Да й е жива и здрава малката Ема-Мария!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 96

cenitelkata, Доплер мисля, че е уреда с който се гледат притока на кръв от майката към бебето, също и за кардиоехография май че се ползва newsm78
Много ти благодаря   bouquet

# 97
  • варна
Чесито на мама Ласи! Да й е жива и здрава малката Ема-Мария! newsm51 newsm51 newsm51
Снощи и една позната с термин 01.04 е родила момченце 3.2кг.,51см

# 98
  • Пловдив
Честито на мама Ласи !!! Да им е жива и здрава рожбата!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 99
  • Добрич
Честито на мама Ласи,да са живи и здрави!!!

На въпроса за доплера-това е ултразвуково изследвана на кръвотока принципно.Ето тук има описание http://www.ivf.bg/?p=71

# 100
Здравейте и от нас Simple Smile
Аз си взех днес направлението за хоспитализация. Обясниха ми, че се дава след 37 седмица.
Иначе ми стана много смешно защото "моят" доктор от ЖК (в Майчин дом) - онзи "прекрасният", от който и Барби се оплаква - ми пожела "успешно раждане" Shocked С една дума - аз с теб приключих, оправяй се:) Ама аз и не съм очаквала повече де...И ходя там само заради документите и направленията (частната ми няма право да ми издава болнични и направления разни). Все пак малко тъпо, защото примерно ако аз нямах разни познанства или финансова възможност да ходя и на друго място - какво се случва?! Както и да е...уж бях спряла да се ядосвам за тези неща...

Иначе да ви се похваля - купих си слинг Simple Smile))Много му се радвам и дано бебо иска да стои и да му е удобно там.

Иначе май и при нас започва бебевалежа:))Честито на всички обебили се  Heart Eyes

# 101
  • София
Реших да седна да обядвам пред компа и да ви чета - демек да хапна с Вас. И...попаднах на темата за хемороидите  Joy

Честито и БРАВО на мама Lassi ! Леле...4 кила! Това си е направо едномесечно бебенце! Нека са живи и здрави и много да се радват една на друга! А татито - да ги слуша и обгрижва Wink
От пожеланието ми май личи колко съм им набрала на мъжете Wink Как ме е ядосал моя снощи....нямам думи. Не бях избеснявала така отдавна  newsm61 . Пусто е много по-едър от мен, иначе щях да му скоча и да го  fight

Ася , ти докато родиш ли все ще си "Малко бременна!" Simple Smile  Шегувам се, разбира се ...просто ми стана смешно, защото всеки път като си видя корема в огледалото си викам "Май няма накъде повече" ...

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 13:50 от ВаняМ

# 102
Честито на мама Ласи!!! smile3501 newsm44Много да ги радва малката душичка!!! newsm32

За хемороидите-и аз имам,но не ме болят Tired,затова и не се мажа с нищо!!!Надявам се след раждането да се махнат Praynig!Мамета,не се притеснявайте!!!Почти всякя бременна има хемороиди,така че докторите едва ли ще видят нещо по-различно!
Да ви попитам-на някоя от вас изтича ли й вече нещо от гърдите newsm78???Аз днес взех душ и ката излезнах от банята си стиснах зърното и от там изтече много малко нещо гъсто оранжево Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes!!!Иначе още в шести месец имах няколко капчици,но бистра течност.А и постоянно ми се събират едни малки корички в порите на зърната.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 13:57 от bebkobub

# 103
момичета не мога да разбера как се изчислява колко е дълго бебето.под снимката има място където си пише колко тежи а отдолу едни букви.
BRD-89.10
HC-318.30
AC-348.40
FL-70.30
 някой знае ли какво означават и по тях ли се смята  

# 104
Честито на Ласи Hug Hug Hug
Да я слушка малката и скоро заедно вкъщи!!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт