ЮЛСКИ БЕБОЧЕТА '08 (тема 30)

• 13 359
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Мариета Честит Рожден Ден ! Желая ти здраве и живо и здраво бебенце юли месец !
Катинче , честито ви мома ,най -после и вие да разберете   bouquet

# 76
Катинче, честито Grinning

Дани, много си готина Simple Smile И ти фина ми се видиш, не знам къде ги качвате тези кила newsm78

Ей го моя албум: http://family.webshots.com/album/562789438ueFMBU

Дещовиди ми се губи нещо Thinking Thinking Thinking

# 77
  • София
Катинче, честита девойка   bouquet
Добре дошла в отбора на дамите!

# 78
  • София
Честити панделки, КатинчеSunglasses
Дуци, данибон, много хубави снимчици!

Нещо весело като за пред почивни дни Wink Задружен бебешки смях:
http://www.clip4e.com/play_unikalno_sinhronno_smeene.htm

# 79
Здравейте,мили бъдещи мами!Днес ми остана свободно време и реших да се включа в темичката.Първо-за Пухчо-преди две години бях в нейната ситуация,наистина е прекалено тежко,но е и истина,че времето лекува.Ето днес съм в отчетната темичка,което пожелавам и на нея в най-скоро време!Pearly,моля те,сложи ми розовия биберон,макар и не съвсем сигурно,защото бебата ни е самата срамежливост!За мамите,които питаха за напишкването-това е т.нар. стрес-инконтиненция,която се среща при бременни,скоро след раждане,при многораждали жени и т.н.-не е нещо лошо,но пък определено притеснява и е неприятно.

# 80
  • София
Катинче   Честито Hug

Е  сега ме изплашихте с тези приказки, че околоплодните води имали миризма Shocked
Аз усещам някаква миризма на амоняк, напоследък, но не мога да разбера он влагалището или от урината е  ooooh! Аз се бях изплашила за Диабед , а вие сега и околоплодни води  #Crazy
Ей писна ми вече.
Днес бях на преглед и забравих да кажа, пък и те бяха нещо сърдити. Нищо не ми казаха, пък и не можело да се види шийката така Crazy Абе ще откача ви казвам.

# 81
  • Варна
Здравейте, момичета! Чета ви от ноември и най-после се присъединявам. От Варна съм, на 35 г., втора бременност - за розов щъркел съм! Имам момиченце на 5г., казва се Калояна. "Познавам" вече всички и ще пиша често. Лека вечер, за сега! За малко да забравя - терминът ми е на 07.07.2008г. ЖЗ!

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 19:55 от Rexy

# 82
  • Sofia
Аз пък ще се оплача от "бременното" течение Sad Може и да е нормално, но никак не ми е приятно постоянно да ми цапа бельото. Все забравям да слагам ежедневна превръзка Confused

Днес си взех някакъв интимен гел дето по думите на продавача бил супер, с естествена млечна суроватка, каквото и да означава това newsm78

Казва се Decrome Femme и ми струваше цели 19лв, тъй че се надявам да е добро. Някой има ли отзиви за него?

# 83
Аз пък ще се оплача от "бременното" течение Sad Може и да е нормално, но никак не ми е приятно постоянно да ми цапа бельото. Все забравям да слагам ежедневна превръзка Confused

Днес си взех някакъв интимен гел дето по думите на продавача бил супер, с естествена млечна суроватка, каквото и да означава това newsm78

Казва се Decrome Femme и ми струваше цели 19лв, тъй че се надявам да е добро. Някой има ли отзиви за него?

И аз не съм доволна от течението  Crossing Arms Преди слагах тампони и дамски превръзки почти не съм ползвала. Ама сега вече имах възможност да изпробвам всички марки ежедневни превръзки...

Катинче, честита бебка!!    bouquet

# 84
  • Sofia
Такаааа, аз понеже си нямам друга работа и съм на вълна шопинг сметнах всички необходими покупки за бебето и мама по списъка, който имам.
 Embarassed
Общо ми излезе 1860лв всичко (включително количката от 750лв на Джордани и 100лв за мама- сутиен за кърмачки, зърна и прочее).
Нещо малко ми се струва, дали не изпускам някой важен ел.уред? newsm78

# 85
Все забравям да слагам ежедневна превръзка Confused

Ползвам само памук, защото другото ми запарва Tired

# 86
julie.k,браво за клипчето!Всички  в къщи се посмяхме за три дни напред! Laughing Joy

# 87
  • Варна
Рекси, добре дошла! Много ти се радвам, вече сме три мами от Варна със този термин  Hug
Катине, честито момиченце!
И аз имам ужасно течение, никога не съм използвала толкова много ежедневни превръзки, а пък по колко пъти съм в банята  #Crazy.
И за тези салатки, където казахте, че не трябвало да се ядат, а аз си хапвам по много, така ми стана гадно.
Нова бъдеща мама,  Joy и аз ще си направя такъв списък. Много добре ще ми се отрази на настроението. Не бърза с ел. уредите. Може и без стерилизатор, аз мислех да си купя тенджера и да преварявам, но ще ми дадат назаем. Според мен замисли се за бебефон, хубав термометър или камера. По- има смисъл.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 20:33 от inka 26

# 88
Такаааа, аз понеже си нямам друга работа и съм на вълна шопинг сметнах всички необходими покупки за бебето и мама по списъка, който имам.
 Embarassed
Общо ми излезе 1860лв всичко (включително количката от 750лв на Джордани и 100лв за мама- сутиен за кърмачки, зърна и прочее).
Нещо малко ми се струва, дали не изпускам някой важен ел.уред? newsm78

ти се побърка с тези ел.уреди Simple Smileтрябват ти тенджера, котлон, щепсел и контакт на тебе  Wink
извън шегата, сумата не е голяма, а може спокойно да бъде и по-малка. Помпа за кърма включи ли? кошница за кола/ако не е в количката/?

Катинче  Hug не си казала, не сме ги сродили.

добре дошла, Рекси!

току-що омахах голяма чиния със зелена салата с млечен сос. Чувствам се напълно доволна от живота.

# 89
  • Sofia
ти се побърка с тези ел.уреди Simple Smileтрябват ти тенджера, котлон, щепсел и контакт на тебе  Wink
извън шегата, сумата не е голяма, а може спокойно да бъде и по-малка. Помпа за кърма включи ли? кошница за кола/ако не е в количката/?

Joy Joy Joy

Побърках се верно, ама кат хич не ми се работи и се чудя какво да правя друо hahaha

Обаче бейбифон съм забравила Shocked А помпа за кърма ще ми даде сестра ми, така че не е включена.

Inka, каква е таз камера бре жена? Пак ме хвърлихте в оркестъра, явно има още уреди, дето не съм чула #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт