Цецо замина в командировка в Русията до края на април и не ме питай как се оправям отново сама с абсолютно всичко
Събота и неделя щяло да е лято ,така че ще ти се обадя . 

Дай някое фото на Нана,откога я криеш,не я показваш 

засега гиниколож. ми каза чак след 3м на преглед,значи съм добре/пу-пу/,че и на мен ми писна да вися пред кабинета и
радвам се ,че си успяла да си отидеш малко при мама и тати и да ги видиш,дано и баба ти се оправи по-скоро,че наистина не е приятно.
, в 19 г.с., а аз сега съм 20 г.с. Терминът ми е на 03.09., но искрено се надявам, беб да ме зарадва и да се появи в началото на 9 месец, както и Стефан направи 

чудесна новинка Ане и на теб лека бременност и бързо раждане с красиво бебче.Ееее тъкмо си мислех дали някоя друга юнка няма да се обади с вест
после да не ни забравите тука
А сега не ще да тръгва,бавно бавно идва и по сто пъти казва чао на сестрите,а на лелката и вика "БАБООО ТАО" 

За сухата кожа ти препоръчвам млякото на Бюбхен, което е за бременни, много е леко и приятно и ухае на пролет. Дано Стеф по-скоро спре да плаче в яслата и да ходи с желание.
Кучешките зъби още я тормозят, вече пети месец не могат да пробият венеца, ужас. Днес при нас е дъждовно и мрачно и май ще трябва до някое клубче да идем, че ако не излиза навън трудно заспива после. Явно има нужда да си изразходи енергията.

И в момента в който казах, че прекратяваме с опитите, станала работата. Тя добре, че и стана, че щяхме пак да отлагаме. Истината е, че на есен сме новодомци и там пот ще пада, но съпруже да му мисли. Между другото, още преди да си направя тест, въпреки, че на 7 ден от зачеването знаех,че съм бременна ( знам със сигурност деня на зачеване
) , на мъжа ми му се падна следния късмет от коледната баница имате си вече булка, догодина люлка. забележете, не таз година булка... И като се замислихме, от всички на масата, нямаше на кой друг да се падне този късмет или ако се беше паднал, нямаше да отговаря. Та иди не вярвай на Коледни късмети. Преди 2 години обрах всички късмети с бебе и люлка.
/

! Пожелавам ти от тук нататък много да се наслаждаваш на бременността си и всичко да върви по вода. За разширените вени ако не се лъжа при една моя позната се бяха повлияли добре от хомеопатия. Ако искаш питай в подфорума за алтернативно лечение, пък дано намериш лек

с мъжа ми обсъждаме варианта, но още не сме решили кога ще започваме с правенето на бебето 

Препоръчани теми