Пъстра пролет е дошла, пак навън лудеят Юнските деца

• 20 453
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Лидка, честито и от мен мила. Пожелавам ти една много лека бременност, която да завърши с едно още по-леко раждане на здраво, сладко бебче.

# 106
Добро утро ,мили момичета !   kaffeetrmker_2
Може да ми кичнете надпис за най - големия заплес в темата !   oops
Лиде , съжалявам мила , Елиа и ти прощавай ... Rolling Eyes
Лиде ,  Честито ! От сърце !  stork-boy stork-girl
Елиа , а на теб дано пък наистина сбъдна мечтата ти и дано всичко се подреди както ти го искаш и по скоро и на теб да честитя една истинска бременност . Flowers Four Leaf Clover
Таби , ще се видим мила , но честно казано тези дни се скапах от работа и след това направо не ми се живее  Tired Цецо замина в командировка в Русията до края на април и не ме питай как се оправям отново сама с абсолютно всичко  ooooh!Събота и неделя щяло да е лято ,така че ще ти се обадя . Hug
Е , това е засега от мен  , пожелавам ви много хубав ден и усмивки въпреки мрачното време ! bye

# 107
Добрютру и от мен!
Вили ама сладък заплес си  Heart EyesДай някое фото на Нана,откога я криеш,не я показваш  Simple Smile
Пловдив много яка дружинка сте,ама и какви сте ми мацки всичкитее  Heart Eyes
Елия и аз ти пожелавам една голяяяма къща с многоо дечица  Peace
Лидка Embarassed ами с моите нерви/въпреки,че са ми в повече някои път и то за нищо/то дете ама хитрува и прави напук  Rolling EyesПосле като ми каже "мамиии",едвам се удържам да не го гушна след като е получил  порция скарване.
Анелиз Hug засега гиниколож. ми каза чак след 3м на преглед,значи съм добре/пу-пу/,че и на мен ми писна да вися пред кабинета и  Rolling Eyes
Табби Hug радвам се ,че си успяла да си отидеш малко при мама и тати и да ги видиш,дано и баба ти се оправи по-скоро,че наистина не е приятно.
Момичета оставям ви,че нали сме в ремонт и е една голяма кочинка в нас.Да ходя да чистя  Tired
Моля неразписвали те се отдавна да го направят,дано всичко е наред при вас и причината е малкото свободно време покрай децата! Heart Eyes Hug

# 108
Добро утро, с отдавна изпитото ми кафе. Тази сутрин се събудих към 3-4 и не заспах повече. Чакам следобяда.

Стефан е вече седмица на ясла. Там се адаптира лесно, както твърдят, но щом се събуди сутрин, започва да хленчи. Познава дрехите си за яслата и като ги зърне, настава вой. Плаче до момента, когато се отлепи от мен. Влезе ли в стаята, всичко е наред, до момента когато пак ме зърне следобяда и изпада в луд рев. Предполагам, че изразява така емоцийте си. Говоря за следобедния рев. След това за награда отиваме в парка, ако времето позволява. Мъчно мие, но няма начин. Утре за сефте съм на работа, макар че поработвах малко от вкъщи.

Лиде, честита радост! Безпроблемна и спокойна бременност ти пожелавам. Всичко да върви по вода. Хубавото на Англията е, че няма жеги и няма да ти тежи, като на мен, горката.
Момичета и ние чакаме бебе. Споделям едва сега, но такива неща трябваше да решавам, че не изпитвах нужда да споделям, преди да се подредят, нещата, де. Преди малко бях на преглед и се надявах, да узная пола на бебето, но не виждала докторката. Макар, че Стефан го видяхме, че ще е мъжкар  Grinning, в 19 г.с., а аз сега съм 20 г.с. Терминът ми е на 03.09., но искрено се надявам, беб да ме зарадва и да се появи в началото на 9 месец, както и Стефан направи Simple Smile

Плановете бяха за пролетно бебе, но тия планове са божа работа, та се поотложиха нещата  Mr. Green Единственото, което ме притеснява е ужасната жега, гарнирана с влага на морето, нещо с което мисля, цял живот няма да свикна. А и аз нали имам ужасната обремененост, откъм разширени вени. Всичко си бе наред, но през 1 бременност, една вена се "обади" сериозно. Сега веднага след зачеването се обади пак. Ходих на съдов хирург, но нищо не може да се нпарви, освен чорапи с голяма компресия. как ще ги нося в тези жеги не знам.

От друга страна се радвам, че ще поработя. Само нека Стефан да е здрав, това е най-важното. Аз май не съм от домакините. Почти 2 години у дома, си казват вече своето и то не в положителна посока. Не знам дали от хормоните или от лошото време през януари и февруари, но станах почти нетърпима у дома. На момемти се чудех дори как ме търпят. Винаги си намирах повод за лошо настроение. Въобще 2 и 3 месец, ми бяха доста тежки. Сега обаче ми "просветля"  Mr. Green и се чувствам наистина добре. Освен лошото настроение и болезнено сухата кожа, ама болезнено наистина, всичко тече в общи линии добре, чукам на дърво. Времето ми минава бързо, в сравнение с 1 бременност. Може би защото е познато и защото времето минава по-бързо около Стефан.

Слава богу и работодателите ми проявиха разбиране и ме подкрепиха там където трябва. Знаете сами, колко е важно вече за една майка да се осигурява подобаващо.

Елиаfingerscrossed   Heart Eyes

Ами това е виртуални другарчета, радвам се че споделих радостта си и че вие ме изчетохте. Понякога наистина не ме бива да съм кратка  Blush

Хубав ден на вас, а аз ще поотхвърля малко работа в центрото.

# 109
Пак съм аз,но не се стърпях след поста на Ане
 newsm44  чудесна новинка Ане и на теб лека бременност и бързо раждане с красиво бебче.Ееее тъкмо си мислех дали някоя друга юнка няма да се обади с вест Mr. Green Толкова приятно ми става,че темичката ни се пълни с нови бебоци,но  Naughty после да не ни забравите тука  Rolling EyesБраво на Стефи,според мен е нормално да е така Ане.Ние бяхме същите,но даже като го взимах следобяд не искаше да ме погледне сърдит ми беше  Simple SmileА сега не ще да тръгва,бавно бавно идва и по сто пъти казва чао на сестрите,а на лелката и вика "БАБООО ТАО"  Laughing

# 110
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile

Темичката ни пак грейнала с хубави новини Simple Smile

Лида, честито, мила! Много положителни емоции с новата бременност ти желая   bouquet

Ане, честито и на теб. Ей, толкова се радвам на хубавата новина. Да си много щастлива с новия живот в теб и само усмихнати мисли и емоции. Едно голямо гуш от мен. А термина ти е супер, бебчето ще е моята зодия и ако е момиче, мисля, че много ще й отива Wink За сухата кожа ти препоръчвам млякото на Бюбхен, което е за бременни, много е леко и приятно и ухае на пролет. Дано Стеф по-скоро спре да плаче в яслата и да ходи с желание.

И на мен вече ми е домъчняло за бандата от парка и много искам да се видим. Момичета, айде ако е хубаво времето в събота да си направим срещичка.
Иначе с Ени сме добре. Вчера си направихме една дълга разходка, че дори дребната калпазанка опозна изоснови и една голяма локва. Като стъпи в нея се стъписа за няколко секунди, но после й се изкефи с пълна сила. Не й се скарах, оставих я да се наслади. Започнала е да приказва малко повече и съм по-спокойна. И като цяло виждам напредък в развитието й, расте детето Simple Smile Кучешките зъби още я тормозят, вече пети месец не могат да пробият венеца, ужас. Днес при нас е дъждовно и мрачно и май ще трябва до някое клубче да идем, че ако не излиза навън трудно заспива после. Явно има нужда да си изразходи енергията.
Ами това е от нас. Съжалявам, че не се обръщам към всяка от вас персонално, но времето е кът.

Целувки на всички и повече пролетно настроение Hug

# 111
  • Бургас
Ехаааааааааа Ани суперска новина.Пожелавам ти едно прохладно лято ,прекрасна бременност и на финала живо и здраво прекрасно бебче (по желание може и госпожица).Надявам се да се засечем някъде да се порадвам на томбачето.

Еххххххххххххх и аз се размечтах
Целувки на всички и искаме още новини за бебоцииииииииииииии

# 112
  • Пловдив
Еееееее, заваляха бременлийките в тремата. Ако има още някоя да не се крие (при нас 3-ти месец не се получава, но ние с мъжо сме упорити Wink )
Ани, и на теб лека и безпроблемна бременност. А за пола май не е от значение, нали? Важното е да е здраво бебче Simple Smile

# 113
Благодаря, мили момичета!  Heart Eyes

Пепи
, споко мила, ние "творихме" 5 месеца. Стефан се "получи", почти от раз  Simple Smile И в момента в който казах, че прекратяваме с опитите, станала работата. Тя добре, че и стана, че щяхме пак да отлагаме. Истината е, че на есен сме новодомци и там пот ще пада, но съпруже да му мисли. Между другото, още преди да си направя тест, въпреки, че на 7 ден от зачеването знаех,че съм бременна ( знам със сигурност деня на зачеване Simple Smile ) , на мъжа ми му се падна следния късмет от коледната баница имате си вече булка, догодина люлка. забележете, не таз година булка... И като се замислихме, от всички на масата, нямаше на кой друг да се падне този късмет или ако се беше паднал, нямаше да отговаря. Та иди не вярвай на Коледни късмети. Преди 2 години обрах всички късмети с бебе и люлка.

Елиа, ще се видим разбира се. Но от напръщели гърди и изпъкнали паласки, коремче почти не се забелязва или ако се, хич и не минава за бременлийско. И при двете бременности се помпам много. Три килограма съм качила, но аз стратирам от повече.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 10:54 от Анe

# 114
Анe

много се радвам за теб Heart Eyes
а на всички които "бебеправят" /каква дума само написах Blush/ fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
браво момичета че се решавате на още едно детенце.

на мен хем ми се иска, хем не ми стиска дет се вика.
искам промяна в живота си, но за момента бебето е на заден план, и не знам дали някой ден ще се реша пак. в момента не се чувствам никак готова за още едно дете, няма да мога да му дам това от което има нужда. емоционално съм се сринала отвсякъде.
сори че напълних хубавата ни тема пак с лошите ми мисли, и оплакваници.
обичам ви всички, чувствам ви много близки.

# 115
Честито Момичета.Йелая ви лека бременност и живо и здраво бебче.
И аз искам вече второ ,ама мъжо нещо още се дърпа.
Днес ще ходя да ми горят раничка,надявам се да нямям проблеми и всичко да мине и замине и аз да се похваля,стискайте палци,че така ме е страх(не от болката а от това да не стане нещо и да не мога да забременея ,че с Александра цели 8-9 месеца се трудихме).

# 116
Ане,честито!
.....дано да има и други дето сега да се пресрамят да се похвалят Wink/аз все още съм пас...пък и като гледам как бавно и сигурно полудявам-може и да е за добро-не ме разбирайте погрешно,не е от децата....от акъла си ми е Embarassed/

# 117
  • Варна
Ане, честито и от нас с Крис  Hug! Пожелавам ти от тук нататък много да се наслаждаваш на бременността си и всичко да върви по вода. За разширените вени ако не се лъжа при една моя позната се бяха повлияли добре от хомеопатия. Ако искаш питай в подфорума за алтернативно лечение, пък дано намериш лек  Peace

# 118
Честито на бременните! Възхищавам се на куража ви! Heart Eyes

# 119
Здравейте мили майчета   bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес бях на преглед и доктора каза, че съм в отлично здраве и е време вече за следващо бебе Simple Smile с мъжа ми обсъждаме варианта, но още не сме решили кога ще започваме с правенето на бебето Simple Smile
Ане, много се радвам за хубавата новина и ти пожелавам много здраве и безпроблемна бременност   bouquet
Вили, ще чакам да се обадиш  Peace
Таталинка, с най- голямо удоволствие ще се присъединя към вас в разходката в парка  Hug
Чудих се дали да кача снимките и ето малко гадно качество ама да я видите Иванна в действие в градинката Simple Smile

АКО ВИ СЕ ГЛЕДАТ ОЩЕ КЛИК

Общи условия

Активация на акаунт