Арабско слънце тук изгрява и с нежна обич ни дарява~::~60

• 27 161
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • In a surreal moment!
Привет кокичета !
Бонбонче  Heart Eyes, а оздравя ли напълно ?

Аз съм по- добре днес . Смених доктора и лекарствата и май сме на прав път ,поне тази вечер не вдигнах температура вече . На косъм се разминах с плевмонията , остава ми остър бронхит и гнойна ангина . До края на седмицата съм в къщи , ваканция 10 дни и дано после съм ок , че децата ще изостанат много ....

Дала - бебо е цяяял бащичко !!! Браво ! Мммм сладур и половина ! И всички сте много хубави и голямата ти дъщеричка е прекрасна и момченцето... Поклон на майка ти , че така се грижи и те отменя ! А за сиренцето освен да потърсиш в турските магазинчета ...или сръбските - дано има такива в Париж.

Ох , докато ви изчета се уморявам и си забравям мисълта ..... шефа се прибра , айде до после ....или май до утре , че все ме тегли към леглото ....

Лека вечер !

# 106
катя тя /анди/ ми е любимка,много инересно разсъждава,донякъде напомня ИСКА -само 4е едната е за вси4ко еврейско,а другата за вси4ко арабско-но логиката им е детска,аз се у4удих на ТАЛИ ДАН изглеждаше доста интелигентна
лиле акои си пропуснала превода на стр 4 е
бонбонела не сме те забравили Hug

# 107
Sexymomiche нашият изпит е по "Проектна Организация" от 13.30 сме!! Твоя по какво е?Може да се видим като приключиш с твоя.
Амалче и аз съм Стопанско управление с профил Международен бизнес мениджмънт. Наистина много ми е интересно и почти по всеки изпит се ровя из нета да търся допълнителна информация.
Мама мия, честито за визата на мъжо!!!Защо толкова трудно стана, нали не му е първо влизане?За колко време е?
Абра, добре дошла!!! Питай всичко, което те интересува, тук сме се събрали няколко девойки и мами с египетска връзка, някой омъжени други те първа..трети са все още само духом там:)))

Поздрав за всички....http://www.vbox7.com/play:4473c09c

# 108
Здравейте, арабелки!   bouquet
Днес се преместих в новия офис, цял ден съм без интернет, и сега докато ви изчета - цяла вечност мина...
Марси, благодаря ти, че се сещаш за мен... денят беше много натоварен, но завърши добре.
Катя, благодаря ти за инфото, ще разгледам утре в офиса линка. Наистина би ми било интересно да се включа в екипа ви Wink
Мама Миа, ще се моля за малката да се оправи и да е само едно въображение от твоя страна за крачетата Sad  Praynig Иначе много хубаво, че най - после ще се съберете с хабибито..... аз от кога мечтая същото.....  Heart Eyes Whistling  Simple Smile  Heart Eyes
Дала, ама ти направо ме разби!! По-добра си от сценариста на "Дивата Роза"  Laughing Каква история само... ама така е, който го може - го може. Густо ма*на Wink
Кате, то за теаръра все още никой не ми е писал... Или сама ще си гледам престъплението, или в последния момент ще се включите, та да се чудя аз как да се оправям - за места ли да проверявам, за цени ли....  Thinking Crossing Arms
Лили, нека не прозвучи като комплимент, но ТОЧНО пък ти от целия форум ако кажеш че си с ниско самочувствие, аз ще си изтрия албума!! Такава стилна и естетична жена... такъв уверен поглед!! Машала!!   bouquet Да не чувам пак такива глупости! Абе знаеш ли какво съм забелязала... това много пъти,а напоследък и покрай теб и дезъртката - винаги тези хора, които изглеждат добре, които са много свестни и добри, винаги те не смятат себе си за такива. Аз не мога да разбера и моя хабиби с неговия вечен въпрос - Защо мен? Ми защо... то при такъв голям избор на хабибковци няма да се спре човек на негодния!!  Whistling ама и вие сте едни...  hahaha
I~Abra~I, добре дошла в египетско - българския отбор Wink И моята "връзка" с хабибито (еджипшън) е интернет такава, и ние планираме да се видим през април-май, живот и здраве!! Ако искаш пиши ми и разкажи повечко!!  Hug
Ами аз със сигурност ще пропусна пак някой... аа Дуа, до къде с хабибито ще си проличи като се видим....за сега старата песен на нов глас!!  Whistling
Секси момиче, забавлявай се докато си на ниво курсови работи... Мен ме чака цяла дисертация и валидизация на анкетите, статистическа обработка на данните... не се оплаквай ти с някаква си курсовка работичка ....  hahaha Joy

# 109
моми4ета погледнете  темата за израел-и по то4но подписа на  ANDY и имайте в предвид 4е е етни4еска бг и християнка

терористке де се вреш там при еврейте, smile3532.....ей сега ще те  #Cussing out #2gunfire....аааа видя ли хората ти дали инфо за Хамас,4ети и се у4и  hahaha....еххх кръвно вдигам като мина през оная тема  #Cussing out #2gunfire

сега към мамите от СФ-близо ли е горна баня до автогарата?ей ви скайпа ми ако има желаеща да ми помогне с инфо(diana_koytceva)  bouquet

Eye of Ra не е плод на моето въображение,моми4етата знаят от старите теми 4е имаме проблем с кра4етата,но днес този ме уби...каза 4е дебелото кра4е не е нормално..досега все казваха 4е слабото не е... Cry Confusedдори каза 4е пове4е от преди има огромна разлика между кра4етата в дебелината Rolling Eyes...сърцето ме боли,колко страда моита мишка вързана с тези каишки,и накрая нищо,даже по-зле Cry Sad

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 23:09 от мама *Миа

# 110
ало 2рата от триото,а ти про4етели моя отговор newsm78 и аз не се давам,ама да не дразним модераторите,ще си мъл4им,щото ще ни свирят дузпа,ама любимката ми направо не шашна и не се сдържах
http://www.vbox7.com/play:d606b925
айде и един поздрав от мен да повиши градусите
http://www.vbox7.com/play:5a8e4489-това сигурно е от категорията която АБРА визира

# 111
Благодаря ви за топлото посрещане и за милите думи, момичета  newsm51
и ви пожелавам лека нощ  с  "моята" песен
http://www.youtube.com/watch?v=jTIBWAYtbfE

# 112
Абра добре дошла сред нас!   bouquet Много се събрахте с масри хабибита тука.  Flutter

Дала  #Crazy чак се изморих от четене.... то направо си е цяла сапунка.  Laughing

деси не се ядосвай напразно .... не си заслужават просто...безсмислено е да се спори с такива хора като нея.
И мен ме дразнят, но няма смисъл да се поддаваме на провокации.  Peace

акхиел катя да знам ги и ние като бяхме деца много си играехме на мижанка и се криехме ту от едната страна на входа , ту от другата, а на люлките колко сме се люляли. Ех....пак ми се ще да съм дете.  Rolling Eyes А Раковски е точно в кв. Чайка, а в момента същата сграда я използват 5'та гимназия. Чувала съм, че преди училището е било с друго име ама като забравих какво беше.....май едно от тези, които изброи. Е, в крайна сметка значи сме учили и в едно и също училище.  Hug

Рали мерси много за хубавите думи.  Hug Да знаеш само как ми напомняш на една моя бивша съученичка, която мн я обичах. Страшна прилика има м/у вас и като ти гледах снимките много мило ми стана. Имаш страхотни очи машаАлла....масрито ти има вкус.  Heart Eyes

Тази вечер най-неочаквано получих смс от Ахмед.  Confused А аз даже му бях изтрила номера, не очаквах след като се обидихме толкова много и след като му казах, че не ме интересува вече да ми пише повече. Пита ме как съм била, искал да му разкажа как съм била. Да съм му повярвала, че никога не ми е изневерил. И не искал от мен да го обичам, но не искал да го намразя.  #Cussing out И аз му отговорих, че вече нему вярвам на нито една негова дума и му казах да не се прави на мн загрижен за мен и да не ме мисли как съм, а да си гледа там жена си.
Не знам какво цели още тоз човек.  #Cussing out

# 113
Добро утро, принцеси! Отворихте ли очи вече - ех ама още не мога да се ориентирам- как да слагам снимки и красоти по писанията си, затова сега Ви поднасям кафе и чай, а като станат художничките в сайта - Дуа, близнаците, да не пропусна всички останали, ще илюстрират.
По-късно днес ще пусна един линк за голям проект - промотира изкуството на Северна Африка и други страни във Франция и е бил огромен проект като организация и ресурси. За нашите "традиционни продукти" и commerce equitable/ fair trade - честната търговия, марси, това си е по малка програма. Решихме да има и "манджичка" - арган, фурми.... и нещо за душата - керамика, някой-друг кафтан /тъкани/, наред с информацията за това как работят и живеят жените в тези страни. Не ме разбирайте грешно - не искаме да кажем, че жените са "подтиснати, у дома с децата, търа-бъра" /както и повечето глупави белгийци вярват. Вериятно защото вече Брюксел е пълен с безработни хора от екзотични страни.... или ако аз вляза в социлните служби и издивея и им разбия компютрите, ще ме арестуват, а ако е някой по-черничък африканец - негър, то това е "неприятен случай", защото той е в стрес. От друга страна - колко е лесно да си формираш представите от предразсъдъци, а има хора и хора. Та така, мила марси - ако искаш, за някои неща - да те включвам в проекта: по нашите проекти, освен, че е опит и интересно - при нас се плаща доста добре - при това на задача. Като си представиш, че повечето хора, които ще "работят" са студенти или са омъжени доста млади според мене момичета - те помолиха - да ги включим, има и мароканки, които са отгледали доста деца, не са работили, но вече децата са в училища и те искат нещо друго - да мине времето им, не е зор работата. Ще ти пусна линкове, ако искаш дори да видиш, а да не говорим, че си европейка и имаш различна представа /все пак, едната от целите на проекта е и интеркултурен диалог/ - няма да пробуташ боклучки. Ауууу, забравих, че то тяхното е най-хубаво: ВИНАГИ, ВИНАГИ, и за всичко!!  #Crazy #Crazy #Crazy
Пустинна принцеске, да, така излиза "Раковски" е бившето училище "Димитър Полянов" - до 6-ти и 7-ми блок на Чайка, срещу една детска градина: от "Китайската стена" - надолу.
Абра, добре дошла и на теб!
Лек ден, мили дами. Някой-друг път ще пиша за "неправителствените" организации в Мароко - за там знам най-много - на едно представяне съм се смяла с глас. Ако е скучно или не е интересно, кажете ми моля Ви честно.    bouquet  bouquet   

# 114

Хайде като най-ранобудна да поднеса капучино с шоколад за всички!

Снощи моя ме изревнува от компа и на можах да кажа каквото исках....и по-добре,че като видях линка на dtti с момченцето и щях да стана отровна лилия Simple Smile

Рали,ами Амал беше права-когато имаш бебе,ученичка и въртиш домакинството сама,не остава много време за нещата,които те карат да се чувстваш добре,като маникюр,гримиране..А когато ходиш вързана на конска опашка и без грим,окапана с пюре,няма как да не ти повлияе на самочувствието.Уморена съм,това е.

akhyal_katya-разказвай си PeaceТова е форум,на който не му е интересно-прескача постинга Simple SmileМного си харесваш работата,за завиждане си!

Дала-много симпатично семейство сте,а малкия как сладко спинка Heart EyesДъщеричката по конкурси ли ходи,красавица е!
Сапунката много ми хареса!Ама и Николчо само манекенки избира ThinkingА бившата му вчера сключи брак с мароканеца в САЩ.Цял свят ги одумва..

Снежана-сладури са дечицата ти,на теб приличат,нали?

Дезърт-казах ли ти аз,че ти ще си му в мислите NaughtyНещо май му е скучно със законната,устаг фир Алла!Пиши му,че си търсиш съпруг-да го бодне и него в сърцето,ама как ме е яд само Close насила ли са го оженили техните,т.е.уредили?

I~Abra~I -научил те е хабибито на музиката им hahahaКъде ще се срещате?

МамаМиа-ще се се оправи Миа,може да отнеме време,но ще се оправи!Като дойде таткото ще ти олекне!

dtti-мерси за превода!Хубави думи..

Тахмине-вече те разбирам за брат'чеда.Е за по-голям навлек не бх чувала,дано скоро се махне за винаги!!!Хайде да не пиша повече,че едни епитети ми идват на ум..

Другарче-радвам се,че си добре!Почивай си и бързо възтановяване  bouquet

Свеър влезе ли в болница с Мох.Амин?Или постоянно и се спи от бременноста newsm78Като се сетя какво е да си бременна...Много мразя да съм бременна,всички екстри изпитах и двата пъти SadТретото няма да го раждам  аз Simple Smile

# 115
Здравейте, здравейте ! Идвам с мир  Peace и все пак :
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=225&video_id=664 -Упътване :цъкни на линка ! Цел: БТВ Репортерите -Полумесец в короната 16.03.2008 !  Peace  Whistling

# 116
Добро утро ,девойки!
Лиле, мерси за прекрасно декорираното капучино  Grinning
Мама Мия, дано се оправи малката красавица Praynig  Praynig
Близнаците, големи сладурковци са малките  Heart Eyes  Heart Eyes А ти явно си много добра душа, като четох каква свекървица имаш, а ти как се държиш с нея и и помагаш  Hug
Катенце, много се забавлявам с твоите постинги, но ми става и много мъчно как тия досадниц не те оставят на мира.
Марси,  Hug
Ясмин, лека бременост - малко остана! И прекрасно сладко бебче!!!
Абра, добре дошла!
Ахиал Катя, явно имаш наистина мого интересна работа! С удоволствие чета постингите ти  Grinning
Амал, как сте? Оправихте ли се с училището? Сигурно си писала, но аз доста съм изпуснала  Embarassed  Grinning
Лек и ползотворен ден на всички  Heart Eyes

Анди, И кво!? Гледах го това, какво ново под слънцето?

# 117
добро утро!и аз съм станала от рнни зори- 6 без 10, но сега си пия кафеце Grinning! страхотно капучино черпите днес-голяма красота!
весел ден на всички!  bouquet

# 118

Добро утро,
Абра,добре дошла при нас  bouquet
Мама Мия много се радвам за теб,че вече нещата с визата са се уредили.
Водна Лилия-децата приличат и на двамата-въобще голяма смесица,но в случая синеокия е мъжът ми.Той не е арабин,но се счита за такъв,защото е роден тук.Родителите му са туркманци,които също са родени в Сирия.Затова са ни руси децата.ще гледам да пусна днес още снимки.
Амал ще ти пиша най късно утре сутринта на лични. Wink
Ясмин-да ти разкажа за тези макове.Тази земя е почти в центъра на Хомс и принадлежи на едни фаляхин(селяните,които обработват земята)Толкова е скъпа ,но те упорито не я продават и живеят в колибки и засаждат зеле и домати и причие върху нея.А могат да станат много богати.Но явно за тях земята е всичко и не се интересуват от материалния свят.
Близнаци-оправиха ли се вече децата/

# 119
http://www.voskres.ru/taina/duke.htm- упътване ако не знеш как по същия на4ин само цъкни,ако не разбираш руски само кажи ,ще ти я пусна на английски
http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Doura

АНДИ-добре дошла при нас  bouquet и понеже не си про4ела/явно/ статиите в другата тема, ти ги поскам пак тук-моля хората с по слаби нерви да не 4етът 2рата статия/
добро утро на вси4ки,надявам се нямате нищо против 4е поканих АНДИ при нас newsm78
лек и успешен
днес Сами имат тържество в у4илището ,ще отида да ги запиша

Общи условия

Активация на акаунт