ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 535
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Добро утро!

След вчерашното целодневно  Sick Sick днес съм по-добре, но няма да ходя на работа и ще пазя леглото (и ще пиша много щото няма какво да правя Wink)

Нова Бъдеща Мама и аз искам такъв гащиризон , мнооооооооооооооооого е хубав !!!! И аз искам пък !!! От къде са ти го купили ?

Ето ти сайта: http://www.gap.com/browse/category.do?cid=7142
Обаче сега виждам, че моето гащеризонче май е свършило, не го намирам на сайта Rolling Eyes

Но си харесах още 100 неща, май ще поръчвам дрешки от Америка.

# 106
Елена, майстор си  bouquet
Темата я знам, пробвах се веднъж, нищо не стана и се отказах да хабя продукти. Интересното е, че на вкус ги докарвам, но на вид ooooh!

Тити, къде се губиш? Това, дето слабеете или си седите на същите кила си го спестете, че ставам злобна Laughing
Аз съм напълняла на гърба, правя едни гънки странни, които ме болят като правя чупки в кръста наляво надясно newsm78 А до края има време, какво ще правя в 9-тия не знам Confused

# 107
  • Варна
Добро утро !
Днес съм в страхотно настроение..
Сутринта моя мъж ме събуди с кафе в леглото, а това се случва не особено често и ми повдигна настроението..Колко му трябва на човек да е щастлив .. Heart Eyes
На работа рахат - колегите заминават за Гърция и аз оставам сама - пазителка на офиса  Grinning
Дани, ако чуеш отзиви за количката Уно - от някой който я е ползвал сподели ги моля те .. Heart Eyes

# 108
Ей Дуци , пускаш неверни слухове, че ще има нещо и не сте поканени  hahaha
Аз просто предложих да се компенсираме за тортите, които гледаме покрай рождените дни с ходене до сладкарница Неделя, съчетано с лекцията в МД  Laughing.Ма май всички се интересуват от тортите  Joy Joy Joy,а това е добре ,че ще се организира по- бързо почерпката след лекцията  Joy Joy Joy

# 109
  • Варна
Шмилянка, и аз си помислих, че времето е срахотно, няма нищо общо с вчера. Но вчера се разбрахме за следващата седмица и незнам дали другите желаещи мами ще се включат във форума, за да се съберем всички  newsm78.

# 110
  • Варна
Елена, майстор си  bouquet
Аз съм напълняла на гърба, правя едни гънки странни, които ме болят като правя чупки в кръста наляво надясно newsm78 А до края има време, какво ще правя в 9-тия не знам Confused

Същата работа... сякаш гръдния ми кош се е разширил, абе една съм мощна  ... hahaha И аз се чудя в 8-мия и 9-тия как ще е .. Може би ще лежа и пуфтя на климатика .. Joy

# 111
ELEN@ , и аз те признах  omm omm omm omm omm.НАПРАВО КРАСОТА!!! и то вкусна..... Hands Clap

# 112
  • София
И аз се чудя,как ще избутам до юли месец newsm78като гледам...трудничко ще ми е Joy

# 113
Радвам се, че ви хареса тортата. Това ми е вторият опит, първия беше за РД на Марти, но не ми хареса как стана. Ето я и нея
А за тази торта, рецептата е събрана от три различни, в Готварския има една тема за торти и там много добре е обяснено как се прави украса и има страхотни идеи.   chef
А това е тортата стъпка по стъпка. На който му се хапва торта да не гледа  Whistling

Леле, ти си майстор сладкар  bowuu

И мен ме пишете за събота за курс и почерпка - в 10ч. в Майчин дом,нали??

Опитвам се да харесам оферта за майските празници, да идем някъде из БГ с Пепи. Някой знае ли някакви готини оферти или места?

# 114
Тия лентички пак откачиха newsm78

Моята показва 26 с + 1 ден, остават 97 дни
На инка_26 - 26 с + 1 ден, остават 102 дни?

Как може термините да са ни различни, седмиците еднакви и оставащит дни различни #Crazy

# 115
Ей Дуци , пускаш неверни слухове, че ще има нещо и не сте поканени  hahaha
Казах, че ако има почерпка след това, искам и аз да дойда Rolling Eyes

# 116
  • Варна

Как може термините да са ни различни, седмиците еднакви и оставащит дни различни #Crazy

Вярното е 97 дни - 280 - 183/ 26 с. 1д/ = 97 дни до победата!! Joy

# 117
  • Варна

Аз имам + 5 дни заради дългия цикъл, а моята лентичка се прави по дата на последен цикъл и евентуална овулация.
Как мислите, дали съм в 7 месец  newsm78 ?

# 118
Ми то май повече се събраха желаещи за почерпката, от колкото за лекцията  Laughing. Лошото е ,че не се знае кой за кое ще дойде, че да се организира нещо.Та аз съм 100% сигурна, че и да има един желаещ за сладкарница още освен мен ... С НЕГО СЪМ  rotfImbo Ако решиш можеш да се включиш Дуци   Flutter

# 119
  • Sofia
Мамита, какво мислите за купуване на количка втора употреба от продавалника?
Аз нещо много съм навита, дори и да не излезе читава поне ще знам занапред какво да гледам в количките, че сега съм напълно неориентирана.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт