ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 567
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
simpatiuh4e честито момиченце

И аз си мислех че ще имам момченце но уви не ще връзвам и аз панделки и ще шия роклички  Laughing

# 151
  • София
simpatiuh4e, честито момиченце и мойто шесто чувство обърка пола. Хи хи хи нашата отчетна определено порозовява  newsm03

Да ви се похваля - окончателно навих мойто мъж за количка на firstwheel  newsm44, то нямаше какво толкова да го навивам щото нашите ще я купуват ама той мрънкаше, че изнудвам хората.

Някой питаше за магазин 9+, аз там си я харесах.

# 152
 bowuu Благодаря-отиде ми мечтата да имам с кой да гледам Формула 1, че около мен никой не я харесва. Ще си купувам и кукленски къщи-юпииииииииииии  Laughing

# 153
  • Sofia
bowuu Благодаря-отиде ми мечтата да имам с кой да гледам Формула 1, че около мен никой не я харесва. Ще си купувам и кукленски къщи-юпииииииииииии  Laughing

Ама чакай, що така Rolling Eyes Аз съм запален фен на формулата, сестра ми също, значи може и твоето девойче да стане така Sunglasses

# 154
Честито ти момиченце  Simple Smile Аз пък се надявам утре вече срамежливка или срамвжливко да се покаже. Имах претенции за момиченце и сънувах такова два пъти, но вече просто искам да видя какво е:) Стскайте палци да се отсрами!

# 155
  • Варна
Инка много съжалявам, че не мога да дойда с Вас на лекцията, но изникна нещо много спешно в офиса и не мога да мръдна никъде.  Embarassed

# 156
Симпатюхче, честита ви госпожица  bouquet! След година-две може и едно салдко братче да й подарите на принцесата Wink

Аз днес бях за пръв път на ЖК в Токуда и останах доволна Peace. Д-р Попова е много мила и любезна, обяснява подробно, разпитва ме за неща, за които не предполагах че питат на ЖК. Абе с две думи, обърна ми достатъчно внимание и ми беше приятно Grinning. Прие ме 10 минути преди часа ми, навсякъде беше чистичко и уютно. Общо взето везните за това къде да раждам накланят към Токуда. Другия месец съм пак при нея. Бебо твърдо си върви с термин 10 юли, явно доста едричък ще бъде newsm78.

Видях, че сте коментирали онлайн покупка на сутиени. Аз си взех сутиен за бременни от Данет. Взех си го нарочно малко по-голям, защото знам как ми растат гърдите през бременността и сега ми е абсолютно точен. Материята е памучна и не дразни, не стяга и не притиска, доволна съм и не съжалявам Peace.

А рождения ми ден го изкарахме тихо и кротко вкъщи (всички сме болни Sad). Изядохме по едно парче торта, пихме по един сок и това беше, без много аху-иху.

# 157
bowuu Благодаря-отиде ми мечтата да имам с кой да гледам Формула 1, че около мен никой не я харесва. Ще си купувам и кукленски къщи-юпииииииииииии  Laughing

Ама чакай, що така Rolling Eyes Аз съм запален фен на формулата, сестра ми също, значи може и твоето девойче да стане така Sunglasses
Ами така де, с майка ми от няколко години вече не пропускаме да посетим някоя писта, а мъжете ги вземаме за компания Laughing Сега се стягаме за Барселона та моята девойка (ако е девойка наистина) ще присъства на състезание още преди да се е родила Mr. Green

# 158
Напук на килограмите изядох цял козунак Crossing Arms

Симпатюхче, честита ти девойка!

# 159
Whitewitch поговори малко на срамежливичкото, разберете се утре да застане както трябва  Party
Бухтичка- благородно ти завиждам  Crazy
Katinche аз цял следобед се чудя с какво да се наградя за грешната си интуиция и ти ми даде страхотна идея-благодаря Peace

# 160
Астарта, може ли да те помоля, ако имаш повечко инфо за Токуда...колко парички земат за прегледи, самото раждане и т.н....моля те, пиши ми едно лично съобщение. Много ще съм ти благодарна!  Hug

# 161
  • Sofia
Астарта, и аз съм твърдо за раждане в Токуда. Аз ходя на ЖК при д-р Евтимова. Обаче все забравям да я питам като дойде време за раждане мога ли аз да си избера лекаря или тя ще ми намери някой.
Твоята лекарка какво каза по въпроса?

Whitewitch, прегледа в Токуда е 30лв, вторичните по 15. Нормално раждане 800лв, секцио -1000.

# 162
  • София
nova_badeshta_mama, ти точно затова ги плащаш тези пари, те са водят за избор на лекар. Съвсем спокойно можеш да имаш претенции кой да те изражда  Peace

# 163
А в тези 800 лв. влиза ли присъствие на бащата? И след това престоя....абе с най- големи подробности може да ми кажете, ако имате време и когато имате такова де Simple Smile

# 164
whitewitch, във сумата не влиза присъствието на бащата.То се заплаща отделно, както и пакета от манипулации за бебето.Престоя
също не влиза в цената,а се плаща в зависимост от вида стая, който избереш.Аз ходя там на ЖК при Герганова и съм много доволна ,но не съм повдигала въпроса за раждането.А е и още много рано де.  Wink
И не вярвай много много на сънищата ,щото и аз едни дъщери сънувах....и едни плитки..... ,а то 100% мъж излезе  Laughing

Момичета хайде да се чакаме в събота пред централния вход на МД в 9.45ч. за лекцията?Ако ви е удобно де  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт