ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 547
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Инка ми ако искате пък да отидем на лекцията.Аз съм за. Тя темата е хубава- щом става въпрос за кърменето. Ако сте съгласни може да се разберем да се чакаме някъде.

# 121
Тия лентички пак откачиха newsm78

Моята показва 26 с + 1 ден, остават 97 дни
На инка_26 - 26 с + 1 ден, остават 102 дни?

Как може термините да са ни различни, седмиците еднакви и оставащит дни различни #Crazy
Аз имам + 5 дни заради дългия цикъл, а моята лентичка се прави по дата на последен цикъл и евентуална овулация.
Как мислите, дали съм в 7 месец  newsm78 ?

Според  http://baby2see.com/pregnancylength.html - ДА  Grinning

# 122
  • Варна
Дотук сме 3- крис, 6милянка и аз. Киса, виждам че си тук, ще можеш ли за днес, май и купа искаше  newsm78. ?Аз само трябва да намеря кой да ме докара, дано успея до срещата  Praynig.
Джолити, чуждите езици са ми много слаба страна  Embarassed. В бгмама пише, че съм в 6 календарен и 7 лунарен, та затова се омотавам. Според това, което ти ми показвяш и аз смятах си е 7 и в двата слуая  #Crazy.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 11:21 от inka 26

# 123
Обърках се  Embarassed

# 124
  • Варна
Ми аз няма да мога, с моята работа.. една работохоличка съм аз - от къде се извъдих такава  Mr. Green.. Сега имаме вече одобрен кандидат, ама пича ходи на работа..Ще го чакам да напусне та да го въведа няколко дни в задълженията му ..абе .. отиде 1-2 седмици още  #Cussing out

# 125
Ей, готина таблица, мерси Simple Smile

Дотук сме 3- крис, 6милянка и аз. Киса, виждам че си тук, ще можеш ли за днес, май и купа искаше  newsm78. ?Аз само трябва да намеря кой да ме докара, дано успея до срещата  Praynig.

За курса - и АЗ, и АЗ  Laughing В кой квартал си?
Не става ли въпрос за Варна?

# 126
Здравейте момичета!

И на мен ми се искаше да дойда на лекцията но и аз съм на работа и немога. Вие слушайте внимателно и после ще ни разкажете нали

jollity става въпрос за Варна. Нищо всички сме разсеяни сега ни е позволено  bouquet

# 127
Ей, готина таблица, мерси Simple Smile

За курса - и АЗ, и АЗ  Laughing В кой квартал си?
Не става ли въпрос за Варна?

Варна, Варна, Дуци... ама кой да види  Crazy Луднала съм  Wink

# 128
тити, как го првиш този номер с килограмите! Аз досега бях доволна, но от седмица и половина имам чувството, че пълнея с часове. За седмица и половина съм качила 2 кг., а общо досега +8  Shocked Ако хапвах обилно нямаше да се чудя, но аз дори и сладко не ям (е, много рядко)!!!!

# 129
Джолити, чуждите езици са ми много слаба страна  Embarassed. В бгмама пише, че съм в 6 календарен и 7 лунарен, та затова се омотавам. Според това, което ти ми показвяш и аз смятах си е 7 и в двата слуая  #Crazy.

Сега ти намерих термина - 7/7/08, нали? Излиза, че си 25 седмици и 3 дни бременна (според термина), което е равносилно на 5.7 навършени месеца, или караш 6 календарен месец (края). Ако се гледат лунарните месеци си в 7.
Вторият ти триместър ще завърши (жз), когато си 26 седмици и 6 дена бременна. (според сайта)
Надявам се да ти помогнах, а не да съм те объркала  Heart Eyes

# 130
  • Sofia

Много хубава табличка, сега вече и аз се ориентирах  bouquet

# 131
Аз вървя точно като Майра на килограми още от началото. Моят термин е на 4 юли, а на последните 2 ехографа излиза на 2 юли като нейния и като я чета какво пише, абсолютно сходно ни протичат нещата с качването.

За лекцията в МД, бих дошла, стига да се чувствам добре. Обаче за после... ако се ходи на тортички (т.е. на сладкарница), не ме блазни, не ги обичаме с малкия сладкиш. НО ако ходите на нещо по като обяд с друго хапване, това вече ме съблазнява. Та, ще следя накъде ще се ориентирате и в зависимост от това може да се присъединя Simple Smile

# 132
Здравейте бъдещи мами,
Аз бях една от вас, но сигурно не ме помните /казвах се ission/. Терминът ми беше на 13. 07 Cry, но за съжаление по стечение на обстоятелствата бременността ми прекъсна около 10-11 г.с. Сега искам да ви се похваля с моето бързо възстановяване и положителен резултат след първия позволен от доктора опит smile3521. Тъй като е твърде рано за всичко освен тест /който е доста блед/ не желая да споделям новината с никой, а отвътре така ме човърка........... Embarassed Та за това пиша тук. Ох, толкова съм щастлива, знам че ме разбирате!   bouquet за всички

Praynig Praynig Дано всичко е наред ще чакаме да се похвалиш  Hug

# 133
Перлена, права си, то ще си е обедено време, трябва да има за всички по нещо Mr. Green

# 134
inka, kris, не ме бройте за лекцията!  Embarassed Колежките ми ме изнудиха да се видя с тях! А не знам колко ще продължи лекцията.  Rolling Eyes Другия път ще дойда!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт